Válasz erre: Krónikák egy másik világból

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Összeesküvés elméletek Krónikák egy másik világból Válasz erre: Krónikák egy másik világból

#22866
Bison
Felhasználó

UFO O Blast 611

-link-

az egyiken ott a Prometheus UFO fej, az Eulerek, a Delták…meg úgy az egész cakkundpack…

betettem ezeket a fura dolgokat…

Állandóan ismétlem a malmot, hogy vannak id?vonalak és keletkeznek újak.
A lélek örök és folyamatosan tanulnia kell.

Súlyos karanténban vagyunk amit tudomásul kell venni de nem úgy, hogy beleroskadunk az érzékelésbe meg nem is szabad nagyon belesüllyedni abba az ismeretbe mint mocsárba, hogy manipulálva vagyunk stb. mert a manipuláció mellett minden az igazság is ki van tálalva elénk.
Hazugság az, hogy csak megvezetés van.
Ez nem igaz. minden látható a jó és a rossz is, minden csak meg kell látni és szemlélni kell

ÖT ÉVES GYEREK NAIV KIVÁNCSISÁGÁVAL ÉS LOGIKÁVAL.

Ezért nem lehet err?l az egészr?l írni szavakban mert lehet, hogy 156 milliárd kimondott szó meg leírt elmélet halmok helyett (és akkor még hiányzik 1000 millliárd gondolat) úgy néz ki csak a szeretet keresése a másikban vagy hogy mondjam és a fiatalokkal és a gyerekekkel történ? jó bánásmód szakíthatja meg ezt az ördögi körforgást.

A nem tudom milyen bels? szememmel látok olyan embereket – bennük vagyok- akik most befolyásosak eddig gonosz dolgokat csináltak érdekb?l jólétük érdekében, de most azt mondják magukban, hogy ezt nem, ezt már nem teszem meg.

Nemrég történt, amikor egy dologban úgy koncentráltam, hogy rákapcsolódtam valami közös tudati izére és koncentráltam arra, hogy egy terv ne valósuljon meg…nem tudom, hogy ez hatott -e valójában de éreztem az irtózatos energiát. A végén össze is csuklottam úgy elfáradtam. Olyan volt mintha egy tömegben állnék egybeolvadva velük és kék lángoszloppá válnék-nánk. Ez egy érzés volt bels? látással, hogy mi volt ez nem tudom.

Ez most bizonyára baromságnak látszik, legyen az ha annak látod.