Válasz erre: Az emberi tudat befolyásolása .

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Összeesküvés elméletek Az emberi tudat befolyásolása . Válasz erre: Az emberi tudat befolyásolása .

#23118
Névtelen
Inaktív

fealoke! Természetesen nyitott szemmel kell nézni a filmeket ahhoz hogy megértsd a tartalmát, a mondanivalóját, máskülönben nem érdemes.
De sejtem mire asszociálsz mikor azt írod “van mondanivalója és utalnak valamire. Na most egy film vagy akár egy pár perces reklám is utalhat sok mindenre.Csak az a kérdés hogy mire? Mert ha egy film részletében látsz egy majmot ketrecben, az nem biztos hogy arra utal, az a mondanivalója hogy esetleg holnap te ülsz a majom helyére és az ? szemszögével próbálod vizslatni a világot.Ha egy reklámfilmben légykövet? spray-t reklámoznak,nem biztos hogy az az üzenete,holnap téged lefújnak gáz spray-vel Lehet hogy csak valóban az van benne amit látsz.
Viszont ezeket a “kivágásokat” felfoghatod úgy is hogy a ketrec egy szimbólum ami rabul ejti az emberiséget és valami nagy hatalom uralkodik felette.A légykövet? spray-vel is hasonló lehet a helyzet.
Végeredményben, ahány ember, annyiféle üzenete lehet számukra egy filmnek, egy reklámnak.Amir?l Te beszélsz az a “valami” az egy nem létez? dolog, mivel a legtöbb ember nem ismeri az ezekhez a videókhoz, filmekhez köthet? szimbólumokat és azok jelentését és így csupán a film és a
reklám annyit ad neki amennyi az ? számára feldolgozható érték.Nem többet. Nem tudom hogy ez így egészséges e? Számomra feltétlenül. Ha már egy filmbe szimbólumokat magyaráznak be (ami esetleg reális) az már elveszíti az ember számára a tényleges élvezetet és esetleg egy lidércálom bénító hatásával bír. Tehát ne próbáljunk úgy hozzáállni egy filmhez hogy az esetleg mit mond a számunkra negatív értelemben. Próbáljunk meg mindent úgy nézni ahogy saját élménybefogadó rendszerünk diktálja.
Hagyjuk ezeket az “utalásokat,szimbólum rendszerek beépítését egy ártatlan filmbe, reklámba vagy bármibe az ehhez ért?kre és nem kell már eleve ellenség képként tekinteni egy popsiken?csre 🙂