Válasz erre: Az emberi tudat befolyásolása .

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Összeesküvés elméletek Az emberi tudat befolyásolása . Válasz erre: Az emberi tudat befolyásolása .

#23121
fealoke
Felhasználó

még egy példa az Éli könyvéb?l:
“Éli tök men? ahogy kaszabol, meg az a napszemcsi is tök kafa!
/jelenetváltás/ szegény Éli megl?tték, ennyit arról hogy Isten vigyáz rá. /jelenetváltás/ vazze Éli meghalt és volt valami a szemével, talán vak volt?! fura film… jéé a csaj folytatja a munkáját!
Kicsit másképp nézve: Éli precízen mozog, harcol, a golyók nem igen fognak rajta, mind elmegy mellette, ?rzi a Bibliát ami talán az egyetlen a világon ami megmaradt. háború tépázta helyszínek, kilyukadt ózonlyukak, éget? napsugarak, harc a vízért! film vége: Éli vak volt, Isten vezérelte, ? suttogott a fülébe mikor mit csináljon, a Bibliája Braille-írással készült (vakírás) amit csak ? tudott olvasni és a gonosz szerepl? felesége/bn?je mert ? is vak volt. igaz hogy Élit megl?tték de ez nem azt jelenti hogy Isten elhagyta volna. A küldetését így is véghezvitte, a cél a lényeg, akármilyen úton de elérte volna. Könyv nélkül is tudta a szöveget. áh tökre elfáradtam lutyo! lefáraszt ez a sok “okoskodásom” 😀