Válasz erre: Krónikák egy másik világból II.

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Összeesküvés elméletek Krónikák egy másik világból II. Válasz erre: Krónikák egy másik világból II.

#23475
Bison
Felhasználó

Kedvcsináló:
-link-

úgy egyébként elmondanám, hogy ideje lenne feln?tté válni és hagyni az összes ébreszt?s lilabíborködös orchideavirágos New Ages szarakodást otthagyni a francba a naponta kihírdetett Bilderberget letartóztató szarságokkal meg a holnap indulnak a tartálymet??rhajók a majmokért c. galagtikus hülyeségeket. Mik vagytok, ovodások? Azoknak is több eszük van.

Észre kéne végre vanni, hogy az Alma materbe mindenki meghívást kapott és ehez nem kell semmilyen idióta honlap meg hiperaktív Krónikás seggfej 4000 linkje, hogy elhidd te is képes vagy belesúgni az impotens kínai amerikai és orosz tábornokok fülébe-lelkéhez, hogy mondjanak le a vállalati kocsiról meg a dácsájukról és legyenek szívesek nem atomhamuba dönteni ezt a sárbolygót.

Ehez nem kell baromságokat beszopni minden egyes új New Age honlap elolvasásával.

Szegény párák, szedjétek már össze magatokat és koncentráljatok arra, hogy lépjetek be az Alma materbe tudatilag és közöljétek a gonosz lelkekkel, hogy végleg elvesztek, ha a tervet folytatják.

Aki meg 1 mm pontosággal leírja nektek mi lesz az hazudik. lehet, hogy én is.
Ezért nem kell senkit csodálni semmiért.
Az is egy überfaszság amikor loholtok a nagyokosok után.