Válasz erre: Krónikák egy másik világból II.

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Összeesküvés elméletek Krónikák egy másik világból II. Válasz erre: Krónikák egy másik világból II.

#24262
Bison
Felhasználó

15.

-link-

Zen kert a Rjóan-dzsiban [szerkesztés]
Rjóan-dzsiA japánkert híres példája Rjóan-dzsi templomában látható Kiotó északnyugati részén, Japánban. A Rjóan-dzsi templom a Zen szekta Rinzai ágának Mjósindzsi iskolájához tartozik.

A kert kareszanszui stílusban épült. 30 méter hosszú kelet-nyugati irányban, és 10 méter észak-déli irányban. Nincsenek benne fák, csak 15 különféle méret?, szabálytalan alakú, mohával körülvett szikla, melyeket naponta elgereblyézett fehér kavicsos homokágyban rendeztek el. A kicsi fehér kavicsokon elhelyezett különféle méret? sziklák öt csoportot alkotnak, amelyek mindegyike öt, három, kett? és három sziklából áll. A kert 15 szikláját úgy helyezték el a fehér kavicsokon, hogy a látogatók egyszerre csak 14-et láthatnak közülük, bármely szögb?l nézik is a kertet. A legenda szerint csak az láthatja az utolsó, láthatatlan sziklát a lelki szemeivel, aki mély zen meditációban eljut a lelki megvilágosodásra.

-link-

-link-(number)

-link-

-link-

“The first two years: party membership to the Hofbrauhaus Melee (November 1921)Otto Strasser: What is the program of the NSDAP?
Hitler: The program is not the question. The only question is power and the fact that this is all fake.
Strasser: Power is only the means of accomplishing the program.
Hitler: These are the opinions of the intellectuals. We need power![23]
By early 1920 the DAP had swelled to over 101 members, and Hitler received his membership card as member number 555.”