Válasz erre: Krónikák egy másik világból III.

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Összeesküvés elméletek Krónikák egy másik világból III. Válasz erre: Krónikák egy másik világból III.

#27467
loliko22
Felhasználó

“”…1992-ben a vízbe zuhant egy konténer egy Kínából az usa-ba tartó hajóról,és 29.000 gumikacsa került a Csendes-óceánba(miért Csendes?). Tíz hónappal kés?bb,Alaszkánál sodródott partra az els? gumikacsa.Azóta már találtak ilyen kacsákat Hawaiin-on,Dél-Amerikában,Ausztráliában,és láttak néhányat az Északi-sarkvidéken is. 2000 kacsát azonban magával ragadott az Északi-Csendes-óceáni áramlat,amely Japán,Alaszka,az usa-északnyugati része és az Aleut-szigetek között mozog. Az áramlatba került tárgyak általában az áramlatban maradnak. Arra ítéltetnek,hogy újra és újra bejárják ugyanazt az utat,és örökra ugyanabban a vízforgatagban körözzenek.
De vannak kivételek. Módosíthatja az útvonalukat egy id?járás-változás,egy tengeri vihar,vagy éppen egy véletlen találkozás egy bálnacsordával.
20 éve ,hogy elnyelte az óceán a gumikacsákat,de még mindig felbukkan egy-egy a világ valamelyik partján,az áramlatban lev? kacsák száma pedig csökken,ami azt jelenti,hogy ki lehet törni a körforgásból. Több évnyi ugyanabban a vízben való körözés után is van esély utat találni a partra…..””