Válasz erre: Krónikák egy másik világból III.

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Összeesküvés elméletek Krónikák egy másik világból III. Válasz erre: Krónikák egy másik világból III.

#27888
istvanka85
Felhasználó

párhuzamos világok…léteznek a karanténon belül is…saját pénzrendszer…szociális…banki…biztosítási…saját kommunikációval…egészségügyi ellátással (arcfeltöltéssel)

emlékeztek rá…”Rejtettkéz a hüll?k szerepe jelentéktelen, jaj de hálásak vagyunk Neked 60%-osNuki bácsi” elmondta különböz? s?r?ségek vannak…vannak…és csúcshatások.

Én még megadnék egy következ? kódelemet a mágneskártyához.

A napom nagy részét úgy töltöm, hogy nem tudom tartani az open-office elvet és be kell csuknom manager szobám ajtaját, mert 2-3 órán keresztül hallom a közösségi helyszínen a konyhában folyó beszélgetéseket.

Az a kifejezés, hogy hányinger és a gyomrom forog kb. egy 1x1x es szorzótábla nehézsége amin én ilyenkor átmegyek amikor hallgatom a popullus beszélgetéseit.

Ha a majmóczák ezt a színvonalat nyomják ami itt megy Planetárisan és egyéni-leg, és egy sz?rt, válogatott csapatról van szó OMG nálunk pl. …akkor ne csodálkozzanak, ha hirtelen fejeket szednek vagy …na nem mondanám tovább, szóval amíg a majmóczák nem törekednek valami intellektuálisabb mértékadó tartó színvonalra azaz szelemi és valamilyen jellemformáló tartás elsajátítására önképzés keretében,

hát addig és akkor sajnálni tudom a “fools” sereget,
a S-Cream Zrt ismét S-iker-S negyedéves ezredévet fog zárni és akkor szépen fogalmaztam.

Ismétlem, nekem tök-mind-egy.
Ezt a könyvtáros melót úgyis hamar elveszítem, megyek TESCO pénztárba pittyegni utána meg a darálóba én is.

Szóval az a szellemi és intellektuális színvonal ami alapjáraton itt megy, a többség számára belép? az Aldebaran szigorítottba…

Mondom UP TO “U”