Válasz erre: Krónikák egy másik világból III.

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Összeesküvés elméletek Krónikák egy másik világból III. Válasz erre: Krónikák egy másik világból III.

#28090
Fatima
Felhasználó

Pénteken meghívást kaptam egy kollégámhoz . A lakás otthon hangulatot árasztott . A falakon lógó képek azonban megdöbbentettek . Most még ismeretlen m?vész alkotásai . Témáját tekintve a legtöbb sakktáblát és rajta lév? figurákat ábrázol . Néhol maga a tábla is fogyóban van , törött , porlik , stb. Az els? döbbenet akkor ült ki az arcomra , amikor egy egyenl? oldalú háromszög rámájú képet láttam meg . Témája egy a képb?l kifelé vágtató zebra , háttérben azzal a bizonyos égi spirállal , melyet mostanában oly sokat látni itt is . Néhány kupica pálinka után mertem csak szóba hozni , de tetszésen kívül nem volt más oka a vásárlásnak . Hm ……
Következ? döbbenet reggel ,az éjszakai szállásomról , a lakás emeltér?l lefelé mentemben ért ,amikor is belebotlottam , mert szinte rám üvöltött Klimt a falról . “A csók” cím? képe volt az . Ma munkahelyemre vágtázva gondolkodtam mindezen , s tudva azt , hogy a rendszámok nem csak engem “hülyítenek” kaptam egy választ a “Mi a fene volt ez?” kérdésemre : GAG-….. :-))))