Válasz erre: A valódi UFO kutatás

News Fórumok UFO-k Földönkívüliek A valódi UFO kutatás Válasz erre: A valódi UFO kutatás

#129192
Névtelen
Inaktív

Most hogy előkerült ez a fórum a feledésből, megjegyezném hogy a “valódi ufókutatás” ugyan ott tart ahol eddig.Tehát, sehol. Kutatásnak az “észleléseket” nem lehet nevezni.

Tamás! Mivel rendszeresen látogatod az oldalt és így tudom hogy elolvasod: tehát,igen. Azért fizetnek hogy éjt, nappallá téve olvassam a baromságokat, amik megjelennek itt, ott,de már ezt egyszer kifejtettem Neked.A színvonalról pedig ne beszélj.Arra nem gondolsz hogy sokan azért jönnek ide mert szeretnének valamit ? Szeretnének a kétkedésükre választ kapni, már amennyire az itt lévők reális válaszokat tudnának adni akár ufo témában, akár másban.Azért látod káosznak mert egységes gondolkodás egy honlapon, ahol sokféle téma van sokféle hozzászólóval, kétkedővel, hívővel,stb nem lehet összhangot találni pont ezért és ez természetes.

Pontosan neked kellett volna türelmesen okítani és egyengetni azokat akik még kérdezni sem mertek Tőled…

Viszont Te sem vagy mindenható. Lehet hogy csak annyi igazad van mint akiket kritizálsz. Természetesen, rajtam kívül, mert ugye, aki már (itt) túl lépte a fizetett ügynök “szinvonalát”, annak mindenkinél többet kell tudni… 🙂 )

Választ nem várok, mert úgyis tudom..