Válasz erre: Bels? Föld

News Fórumok Az emberiség rejtélyei A múlt rejtélyei Belső Föld Válasz erre: Bels? Föld

#131187
wolfi
Felhasználó

A Belső Föld Összetétele (Dianne Robbins közvetítése)

Kérdés: Minden bolygó üreges? (A Galaktikus Parancsnokságtól Astar Seran által megválaszolva)

Tudd, hogy van élet minden bolygón a naprendszeretekben. Ezek a fiú és lány testvérek egy nálatok magasabb dimenzióban élnek, és elektronjaik nagyobb sebességgel vibrálnak. A ti elektronjaitok hamarosan fel fognak gyorsulni, és egy olyan rátán fognak pörögni, ami a Fény ötödik dimenziójába fog hajtani titeket, ahol mind várunk rátok.

Tájékoztatásképpen ti mindannyian egy ÜREGES FÖLDÖN éltek. Azon fiú és lány testvéreitek, akik más bolygókon laknak a Naprendszeretekben, úgyszintén olyan bolygókon élnek, aminek a magháza ÜREGES. Minden bolygó a naprendszeretekben ÜREGES, élettel BENNÜK és RAJTUK is.

A napotoknak, Heliosnak egy Üreges magháza van, ahogyan minden napnak. Az a fény, ami a napotokból sugárzik, az hideg, és nem forró, ahogyan azt gondoltátok. Csak akkor ér el egy magasabb hőmérsékletet, amikor kapcsolatba kerül az atmoszférátokkal. Minden égitest Üreges, mivel ily módon lettek megformálva. Itt az ideje, hogy ezek az igazságok visszatérjenek a Földre!

Mi itt a Galaktikus Parancsnokságban, az összes bolygót beutazzuk Naprendszeretekben, és láthatjuk azokat első kézből. Hamarosan nektek is meg lesz az a képességetek, hogy más bolygókra utazzatok, és szintúgy tanúi lehessetek azok valódi szerkezetének. Csak tudd, hogy mindaz amiben hittetek, az vitatott lesz, amint emelkedtek tudatosságban.

Kérdés: Hogy néznek ki az óceánok és a hegyek a glóbusz belsejében?

A Föld Belső része a felszíni környezet tükörképe. Minden pontosan fordítva van a Föld belsejében. A hegyláncok méretei egyenes arányban vannak a Föld üregével, és a táj fölött tornyosulnak. Az óceánok különlegesen hatalmasak, nyugodtan és sebesen özönlik körül a Földglóbusz belsejét. A levegőt harapni lehet olyan tiszta, a homok színe pedig fehér. A Központi Nap tompábban világít, mint a földfelszín napja, és a Fény a Mennyboltról tükröződik vissza.

A városok mindegyike buja erdős, túláradó virágokkal és hatalmas fákkal teli vidékeken terül el. Minden ember által épített szerkezetet zöld növényzet nő körül. Minden szakadatlan virágzásban van, és virágba borul. Ez a szépség és a csoda földje.

Minden tökéletes arányban áll a belső föld kerületének méreteivel. Minden különlegesen hatalmas – akárcsak a hatalmas Lények, akik a belső rész lakói, nagyobbak, mint a külső felszín halandói. Mindegyikük szép, és a boldogság mennyei állapotában vannak.

Csak képzeljétek el azt, hogy a belső környezet a külső környezetet tükrözi; mindössze magasabbak a hegyláncok, sebesebbek az óceán áramlatai, és a növényzet jóval bujábban növekszik. Nem szükséges elképzelnetek földrészek másfajta körvonalait. A környezetünk még mindig olyan ősi szépségében van, amilyen az élet volt hajdanán a felszínen. A hegyláncok és az óceánok pontos méreteit jelenleg nem szükséges ismernetek. Amit viszont szükséges tudnotok, hogy ez a Belső Föld létezik, és a felszín társaként békésen, és pontosan annak ellentéteként létezik.

Tudd, hogy kataklizmatikus időjárási feltételek vannak készülőben felszíni populációtok számára. Sok negatív gondolatforma oldódik ki testetekből és a Földből, és ezek drasztikus légköri kiegyensúlyozatlanságot okoznak, melynek eredményei a tornádók, a földrengések és más egyéb állapotok.

A Föld Belsejének keresztmetszete Fent északon, ahol hidegebb van és a napok rövidebbek, az emberek elkezdik látni a változásokat az időjárásukban, és az évszakok jellegzetességeiben. A napok hosszabbá fognak válni és az évszakok egymásba fognak olvadni, mint ahogyan a Homorú Földön van.

A Homorú Földön állandó hőmérséklet van, mely a 20-as skála alsó tartományában van. Az “állandó” hőmérséklet biztosítja az embereknek, hogy viszonylag könnyedén és komfortban éljenek, mivel nem akadályozza napi tevékenységeiket. A Homorú Föld egy Paradicsom, magas és méltóságteljes “égbe nyúló” hegyekkel, hatalmas és kristálytiszta vizű tavakkal és óceánokkal, melyek bővelkednek az életben. Az étrend a Homorú Földön szigorúan vegetáriánus, és az emberek egészségesek, izmosak és erősek.

Ők is elkülönítették magukat a felszíni populációtól, bár szabadon jönnek és mennek a Földről azokat az űrhatókat használva, amiket a Föld belsejében lévő űrkikötőkben tartanak. Bár ők a Föld belsejében vannak, mégis szabadok és egészségesek, és bőség és béke jellemzi őket – az élet minden szükséges összetevője, ami után ti a felszínen sóvárogtok.

Szabadon lehet utazni a Földalatti Városok között és a Homorú Föld alagútjain keresztül, a mi elektromágneses vonatainkat használva, melyek elvisznek minket a Föld egyik részéről a másikra, azon idő töredéke alatt, amelyet nektek ez igénybe vesz a felszínen. A mi szállítóeszközünk gyors és hatékony, és nem éget üzemanyagot. Ezért szennyezés sincs a föld alatt.

Vágyunk a napra, mikor ti a felszínen szabadon utazhattok a Homorú Földre, ahol nagy örömmel és szeretettel lesztek üdvözölve. Ez a visszatérés az Éden Földjére, mely után mindannyian sóvárogtok. Mi szintén várjuk a napot, hogy mindannyian a földalatti városokban, együtt örülhessünk és ünnepelhessük veletek civilizációink Eggyé olvadását.