Válasz erre: Érdekes,vélemény?

News Fórumok UFO-k UFO észlelések Érdekes,vélemény? Válasz erre: Érdekes,vélemény?

#128688
Instruktor
Felhasználó

Ha nem veszitek zokon én is megirnám egy történetem ide.

A pontos dátumot már nem tudom, akkoriban még hugommal laktunk egy szobában és emeletes ágyon aludtunk, én felűl ő lent. Hugom mindig is rossz alvó volt, álmába beszélt sírt, mászkált. Idővel teljesen hozzászoktam ezekhez a dolgokhoz. Aztán mesélte hogy fura álmai vannak, de én végig se hallgattam mert rávágtam hogy csak rémálmok. Aztán egy éjszaka arra ébredtem hogy erős fény jön a nappaliból a szobába az ajtón lévő ablakon át.. ” nem átlátszó ablak volt rajta hanem ilyen katedra szerű..” Azt gondoltam nagyapám kelt fel és gondoltam  lemászom az ágyról kimegyek köszönni, meg inni egyet.

A furcsaság most kezdődött.. nem birtam megmozdulni.. a fal fele voltam arcal meg kellet volna fordulnom lemászni, de nem ment hiába próbáltam, a fejem sem mozdult. Egyre jobban bepánikoltam és ordítani akartam, de hang sem jött ki a torkomon. Ekkor azt láttam az ajtó felől hogy résnyire nyílik és alacsony “emberek” jönnek be.. Nem tudtam kivenni őket mert csak szemem sarkából láttam, de talán 4-6 alak jöhetett. Majd teljesen megnyugodtam… valami azt mondta a fejemben, hogy “nincs semmi baj ez fájni fog de elmúlik és hogy ne küzdjek” ami érdekes hogy nem magyarul mondta de én értettem. Aztán egy szúrás érzés a hátamon a gerincemnél, vagy inkább a csipőmfelé. Kegyetlenűl fájt és vergődni akartam a fájdalomtól, de semmi.

A következő emlékem hogy tudok vergődni és fel tudok ülni, sötét van a szobában, hugom alszik az ágyban alattam. Másnap elmeséltem neki mit álmodtam és azt mondta ő is ezt akarta nekem elmesélni. Soha többet nem beszéltünk a dologról. Néha voltak vissza térő álmaim arról hogy fényesség vesz körül és kis szürkék szerelnek valamit a bőröm alatt, vagy alá. Hátborzongató.

Aztán párszor még történtek furcsa dolgok velem és a családommal, sőt késöbb a honvédségnél is, de ezeket talán majd máskor.