Válasz erre: Spiritualizmus

News Fórumok Kávézó Társalgó Spiritualizmus Válasz erre: Spiritualizmus

#131150
wolfi
Felhasználó

SANANDA
2013. november 22.

Elisabeth Trutwin közvetítése

Lord Sananda: Mi is pontosan az ?Esemény??

Üdv! Itt Lord Sananda, Elizabeth Trutwin közvetítésében. Sok a zűrzavar az emberek között azzal kapcsolatban, hogy mi is az ?Esemény?. Szeretnék minden részletet tisztázni az ?Esemény? kapcsán. Mi mindannyian milliárd évekkel ezelőtt együtt kezdtük el a dualitás nagyszabású kísérletét. Sok bolygó elmozduláson, kontinensváltozáson és eonok idejének változásán mentünk keresztül. Most befejezünk egy ciklust a Földön, és belépünk az Aranykorba. Mindezeket a dolgokat már megtettük korábban. Ez az időszak más, mert a dualitás most örökre véget ér a Földön. Ennek a különleges részletnek az okán bizonyos dolgokat figyelembe kell venni. A Föld a szabad akarat bolygója. Az Elsődleges Irányelv van érvényben. Minden leszületett léleknek döntenie kell. Egy másik tény, amin nem lehet változtatni, hogy amikor a fényhajók milliárdjainak felfedése lezajlik, akkorra egy lélek sem tapasztalhat meg félelmet. Korábban, az 1987-es Harmonikus Összehangolódás idején a spirituális hierarchia döntést hozott a Föld körülményeiről, ami olyan sötétté vált, hogy különleges intézkedéseket kellett meghozni annak érdekében, hogy be lehessen vezetni az Aranykort, az Elsődleges Irányelv betartása mellett, és be lehessen hozni a szükséges változásokat.

Korábbi jelentésekben, én, Sananda, megosztottam azt az Isten Anyával július hónapban, aki most leszületett a Földön, és aki meghívást kapott arra, hogy beszéljen az Istenek Tanácsával. Ezen a találkozón ő tett egy nyilatkozatot a Tanácsnak, hogy bármilyen további halasztás ártalmasabb lenne, mintsem, hogy segítené ezt a folyamatot. Nincsen már több dolog, amit tenni lehetne a Fénymunkásoknak, hogy ?készen álljanak?. A további várakozásnak negatív hatása lenne. Én, Sananda, megosztottam ezt augusztusban, a színpad készen állt a bejelentésekre a Hétköznapi Birodalomban, és ez előkészítette azt, hogy átjöjhessen a Fizikai Birodalomba. A szeptember és az október elhozta a szükséges kozmikus változásokat, a magas fokon energetikus teli holdakkal, holdfogyatkozásokkal, az őszi napfordulóval együtt járó napkitörésekkel együtt. Korábbi jelentésekben, én, Sananda, számos üzenetben felhívtam a figyelmet a hónapok során arra, hogy folytatni kell a tisztításokat, és el kell végezni a belső munkát, amelyek szükségesek a Felemelkedéshez. Mindannyian keményen dolgoztatok, hogy egységbe rendezzétek a magasabb energiákat.

Mi vezetett el az Eseményhez?

Körülbelül 2000 évvel ezelőtt Sananda Kumara Jézusként született le a Földre azzal a Mester-tervvel, hogy felemelje a Földet. A Terv kudarcot vallott, mivel Róma Cézárja megalkotta a tengeri törvényt, mely a rabszolgaságot tette a szárazföld törvényévé. Egy új tervet kellett létrehozni, mert a sötét erő bevezette a nagyszabású kísérletet mindenki szándékán túllépve. Körülbelül 500 éve az angliai Rothchildok elrejtették annak a tényét, hogy Sir Francis Bacon volt St. Germain leszületése a Földön. Ő lett volna a soron következő királya Angliának, és ebből a pozícióból képes lett volna változásokat eszközölni arra, hogy változások történjenek a bolygó meggyógyítására, és a dualitás megszüntetésére. Ő megígérte, hogy visszatér. Az elmúlt években a sötét cabal erő folytatta a háborúk uszítását az egész világon, saját hasznuk javára. Többször megpróbálták kirobbantani a Harmadik Világháborút, és kudarcot vallottak. Nagymértékű éhezés, nukleáris fenyegetések, földterületek megkaparintása, színfalak mögötti kereskedelem, hatalmas méretű pszichológiai támadások, mint 9/11, és túlméretezett bankok, amik nem tudtak csődbe menni, elvezettek egy pillanathoz, amikor a galaktikusok be tudtak avatkozni, mert ezzel egy kikötést az Elsődleges Irányelvben megszegtek a megengedett kereteken túl.

Mi az a Szuper Portál 2013.11.11.?

Ami újdonság, az az, hogy az arkangyalok, Mihály arkangyal és Metatron arkangyal vezetésével, kezdeményeztek egy Szuper Portált 2013.november 11-én. Ez egy különleges rendelkezés, amely lehetővé fogja tenni, hogy az elvárásoknak megfelelően következzék be az ?Esemény?. A Föld egy hármas csillag rendszer a Szíriusz A, a Szíriusz B és a Sol, a napunk által egységben. A Jupiter lesz a következő Nap ebben a Naprendszerben. A Föld a Photon övezetben van, és a plejádokba mozdul el a Központi Napon, az Alcyone-n keresztül. A Szuper Portál a Jupiter közelében nyílt meg, és ez egy olyan kapu, amely úgy működik, mint egy féreglyuk, és kinyílik az On Fény Univerzumba. Ez a sokdimenziós portál megengedi a szuper módon feltöltött mágneses Fénynek az On-ból, hogy beléphessen ebbe a Naprendszerbe, és a Földre. A Föld egy egész oktávval megemelkedett, a szeptemberi napéjegyenlőség óta. Ashtar nemrégiben beszélt a dimenziók közötti 10 oktávról egy másik üzenetben. Ez az új energia lehetővé fogja tenni a Föld számára, hogy elérje a Nulla Pontot. Mi gyakran beszéltünk erről.

Ami új ezzel a Portállal kapcsolatban, hogy egy döntés született az Istenek Tanácsa által, hogy a Földnek szüksége van erre a különleges rendelkezésre, mivel ez a legjobb módja a változások beindításának. Ez erőteljes valóságot hoz magával. Minden el lett követve azért, hogy olyan sok lélek menjen tovább az Új Földre, ahánynak csak lehetséges az. Mivel a Föld bolygón szabad akarat van érvényben, néhányan visszautasították, hogy megtegyék a szükséges változtatásokat, hogy a Földön maradjanak a Föld Felemelkedésén túl a magasabb világokban. Több lélek fog eltávozni, mint ahogy arra előre számítani lehetett. Erről beszélt Ashtar egy nem régi üzenetben. A Szuper Portál magasabb dimenziós energiákat áraszt, amelyek úgy működnek, hogy feltolják a Földet a magasabb dimenziókba. Ezekben a magasabb dimenziókban mindenki, aki a Földön él, képes lesz hozzáférni

az éteri testéhez, és képes lesz a merkaba testben utazni, és valóban képes lesz multidimenziós életet élni. Ebben a magasabb energiában a Fény városok elérhetőek lesznek. Azok, akik nem mennek tovább az Új Földre, azt olyan rezgésként fogják megtapasztalni, amit nem tudnak elviselni harmadik dimenziós testükben. Ezek a sötétebb, sűrűbb energiák a harmadik dimenziós Földön fognak maradni, és ott fognak tovább folytatódni. A fizikai testük ki lesz lökődve a harmadik dimenziós Földre, és ami őket illeti, ők úgy fogják tudni, hogy semmilyen változás nem történt. Ők továbbra is meg fogják tagadni a magasabb tanításokat, és az ő érzékelésükben semmi sem fog megváltozni. Azon idővonalak tovább fognak folytatódni a mostani dualitásban.

Eközben az ötödik dimenziós Föld fel lesz emelve a kozmikus építők által, ahogy egy űrhajó felemelkedik kilövési pontjáról, és kirepül az atmoszférájából a mély térbe. Minden egyes bolygó szilárdan le van gyökerezve a helyére a pályájukban lévő energia rácsok és a körülöttük lévő bolygókhoz való kapcsolódásuk által. Ez a Szuper Portál azt fogja eredményezni, hogy a Föld magasabbra mozdul a dimenziókban, ugyanolyan módon, ahogyan felfűzünk egy gyöngyszemet egy zsinórra. Az le fogja dobni a régi idővonalakat, és könnyebbé fog válni. Magasabban fog létezni a Kozmikus Rácsban. Az fel fog lökődni.

Mikor számíthatunk az Eseményre?

Sok szót ejtettünk a kivitelezhető időzítésről. Az egyik követelmény az eseményhez az Isteni Időzítés. Ashtar mindig azt mondja: Nincs dátum, nincsenek nukleáris fegyver, nincs mázli. Az igazság az, hogy vannak lehetőség ablakok, amelyek csak néhányszor egy évben állnak rendelkezésre, amelyben az ? Esemény? lejátszódhat. Az egyik ilyen lehetőség ablak a mostani idő, és 2013-as év vége között fog adódni. A következő időszak, amikor elegendő bolygó energia fog rendelkezésre állni egy ilyen változáshoz: a 2014-es év tavaszi időszaka lesz. Ez a Szuper Portál felgyorsítja az energiaváltozásokat, hogy lehetővé tegye az ?Esemény? 2013-as bekövetkezését. Annak valószínűsége, hogy az ilyen hamar bekövetkezzék nagymértékben megemelkedett 2013. november 11-e óta, a Szuper Portál miatt. Ha te ezt olvasod, és ismételten azt választod, hogy nem cselekszel, és nem térsz vissza a szeretethez, nekünk kell meghúznunk a vonalat. Ha nem voltál sikeres abban, hogy megemeld rezgésedet a szükséges minimum szintre, ami szükséges a szeretet fenntartásához, meg leszel invitálva, hogy a dualitásban maradj egy kicsit hosszabb ideig, és újra csatlakozz a magasabb dimenziós Földhöz, mikor megfelelően felkészültél rá. Nincsenek rövid átjárási lehetőségek. Még mindig nincs dátum, nincs nukleáris fegyver, nincs mázli. Semmi sem állíthatja meg a Földet abban, hogy felemelkedjék.

Mi is pontosan az ?Esemény??

Közzététel, Bejelentések, és a NESARA (bőség program) törvénybe iktatása. Ennyi. Ez sok. Héttől tíz napig a Felfedés után földönkívüli hajók leszállása fog megtörténni a Földön. Az lesz az Isteni Kormányzat megalakulása. Ez el fogja hozni az Aranykort a Földön. Obama elnök az utolsó 1000 életében felkészült arra, hogy ő legyen a Felfedést kihirdető elnök. Az megtörténhet, úgy, hogy ő egy sajtó tájékoztatót hív össze, vagy egy találkozót a városházán, talán egy pénteki napon? Ő el fog kezdeni beszélni a szerkezetekről a Holdon, vagy a Marson lévő bázisokról, melyeket az Egyesült Államok épített. Ezen közvetítés során ő fel fogja tárni, hogy kormányaink nagyon régóta együttműködnek a földönkívüliekkel. Valójában mi mélyen beutazunk az űrbe, habár ezt a tényt a legtöbb ember elől rejtve tartották a Földön. A Föld egy galaktikus társadalom.

Ugyanebben az időben, az előkészített színpadot meg fogja látogatni 19 lény, akik be fogják jelenteni, és be fogják iktatni a NESARA törvényt. Néhányan közülük emberek, mások pedig galaktikus lények lesznek.

A Bejelentést és a NESARA törvény beiktatását egy azonos időben zajló élő számítógépes, televízió és rádióadás fogja közvetíteni az egész világon. Ezt a Bejelentést az Ashtar technológiák fogják felügyelni, és azokat nem lehet semmilyen más módon sokszorosítani. Mikor a közvetítés elhangzik, az hallható lesz a helyi területeken, lefordítva a térség nyelvére, és ugyanabban az időben lesz hallható mindenki által. A hajók felfedik magukat, és számtalan nagyváros felett jelennek meg ugyanabban az időben. Senki a Földön nem lesz képes meghamisítani az ?Eseményt?. Mindenki nagyon is tisztában lesz azzal, hogy, mikor az megtörténik, az egy valódi esemény lesz. Olyan nagyszabású szeretet kiáramlás fog lezajlani galaktikus családunk részéről, hogy a Földön minden lélek meg fogja tapasztalni a valódi boldogságot. Ekkor Ashtar be fogja indítani a Nulla Pontot, és végre fogja azt hajtani, és MT Keshe aktiválni fogja azokat a technológiákat, melyek össze vannak kapcsolódva a Földön jelen lévő hajókkal, és be fogja üzemeltetni azokat. A sötét erők olyan alakjainak letartóztatása, mint Hillary Clinton, id. George Bush, ifj. George Bush, Dick Cheney, Donald Rumsfeld az összes többivel együtt, azután fog lejátszódni. Azonnali béke lesz a Földön. Semmilyen fegyver nem fog működni a Nulla Pont rezgés mezejében. Mivel ezek a dolgok végre lesznek hajtva, és nagyon rövid időn belül ? 7 és 10 nap között ? azután a hajók leszállhatnak a Földre az új technológiákkal. Mindezen dolgok lehetségesek 2013 vége előtt. Emelkedett gondolatokat tartsatok magatokban, és ennek megfelelően cselekedjetek! Mi fog történni az Esemény után?

Mihelyt a Felfedés, a Bejelentések és a NESARA törvény beiktatása megtörtént, számíthatunk rá, hogy a változások valószínűleg megtörténnek. Azonnali utasítások és információk lesznek közvetítve a változásokról az éter hullámain a Föld minden országában. Mindenki meg fogja érteni mi történik, és minden el lesz magyarázva, és meg lesz ismételve számos napon keresztül. A legtöbb ember otthon fog tartózkodni az iskolákból és a munkahelyekről, hogy hallhassák ezeket a Bejelentéseket. A bankoknak 7 szabadnapjuk lesz. A pénz automaták (ATM) üzemelni fognak nem fog tudni senki belépni a bankokba, vagy nem fog tudni személyes banki szolgáltatást kapni. Ez alatt a hét napos bank szünet alatt, az új fém alapú valuták fogják felváltani az USA dollárt, és a többi valuta nemet pedig a Szivárvány Számlák. A banki számítógépek aktiválva lesznek. Mindenki meg lesz invitálva arra, hogy visszatérjen a régi valutájához, ugyanolyan értékű Szivárvány Számla ellenében. A dinár és a dong újra lesz értékelve ezután St. Germain által. Az ingatlan, az arany, az ezüst és a platina is újra lesz értékelve. Minden minimum szolgáltatás a túléléshez ingyenesen biztosítva lesz mindenki számára a Földön. Minden elő van készítve, és készen áll az elindításra, és ez így van már egy ideje. Otthont fognak kapni a hontalanok, tiszta vizet, bőséges ételt, replikátorokat és gyógyítási technológiákat, ingyen energiát, és sok minden mást. Ez a milliós nagyságrendben itt lévő galaktikus erők által lesz végrehajtva, a hajóikkal és a technológiáikkal, melyeket idehoztak magukkal. Ez nagyon régóta el van tervezve. Én, Sananda, már részletesebben kifejtettem más üzenetekben azt, hogy mire lehet számítani a változások után.

Néhány ember számára ez az üzenet évek óta nem változott. Megint mások számára pedig, akik csak most ébrednek fel, minden információ új. Nem számít hova tartozol e két véglet közül, legyél körültekintő annak kapcsán hogyan viseled magad, amint belépünk az ünnepek időszakába. Légy felkészülve arra, hogy az egész világ egy pillanat alatt meg fog változni. Tégy meg minden tőled telhetőt arra, hogy kapcsolatot teremts a magas energiával. Nyújts segítséget azoknak, akiknek segítő kézre van szükségük. Küldj fényt és szeretetet azoknak, akik eltávoznak a 2013.november 11-i Szuper Portál magas energiáinak megfelelően. Tarts a NESARA törvényt elméd előterében. Legyen béke belül, és teremts egy békés világot. Én a spirituális, mennyei hierarchiában a Béke Hercege címet viselem. Eljött a béke ideje a Földön. Namaste!

Csatornázta: Elizabeth Trutwin

Magyar nyelvű fordítás: DanHeaven

forrás: http://kristalyhang.wordpress.com/2013/11/30/sananda-mi-is-pontosan-az-esemeny-2013-11-22/