A George Adamski sztori

News Fórumok UFO-k Földönkívüliek A George Adamski sztori

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #166824
  dextrose
  Felhasználó

  Biztosan hallottatok már George Adamskiról, aki kapcsolatba lépett egy földönkívüli fajjal, akik állítólag a Vénuszról jöttek.

  Szerintem Adamski története nagyon jól leírja milyen űrhajókkal rendelkeznek a vénusziak:

  Anyahajóik számos pilótát szállítanak akik általában négyesével dolgoznak. Az űrhajón raktárok, szervízhelyiségek találhatók arra az esetre ha valami meghibásodik. A nagy szakértelemmel és precíz munkával elkészített alkatrészek tönkremehetnek figyelembe véve a világűr körülményeit. Az űrhajó belsejében optimálisan szabályozzák a nyomást. Az űrhajók belsejét igyekeznek ugy kialakitani hogy hamar el lehessen jutni egyik pontból a masikba. Minden hajo több műszerészt szallit, akiknek feladata a hajo rendszeres ellenorzese es karbantartasa. Gombnyomasra egyes helyeken a falakbol ablakok válnak kémlelés céljabol. A fedélzeten robotok is mukodnek, melyek figyelmeztetnek egyes hibákra.

  Állításuk szerint a világűrben minden test negatív erőtérben mozog. Ezért egy negatív testü sugárzás minden negatív testet taszít, így űrhajóikat nem éri ütközés meteorokkal, aszteroidákkal. A vénusziak jellegzetessége, hogy ha megtámadnák őket, ők nem támadnának vissza, hagynák magukat elpusztulni minthogy bántsanak egy masik fajt. Mindez arra utal, mennyire spirituálisan magasan fejlett társadalomrol van szó. A gyűlöletkeltésnek tehát egy szikrája sincs meg bennük.

  Ha léteznek, feltehetőleg felfedezések és kutatások céljából repkednek. Bővítik, gazdagítják tudásukat. Tanulmányozzák más bolygók életformáit, földrajzi és fizikai jellemzőit, stb…És nem csak egyedül végzik munkájukat, hanem más civilizációkkal is.

1 / 1 bejegyzés megtekintése

Be kell jelentkezni a témakör megválaszolásához.