A tunguskai esemény

News Fórumok UFO-k Földönkívüliek A tunguskai esemény

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #166828
  dextrose
  Felhasználó

  Hallottatok már a Tunguskai Eseményről? Pár évtizeddel ezelőtt Szibériában becsapódott valami, amely letarolt egy erdőt és igen nagy titkolózás övezte az eseményt.

  A múltkor pedig néztem egy részt az Ősi Idegenkből, ahol Tesláról beszéltek. Erről jutott eszembe egy elmélet, ami szerint az esemény egy *Tesla kísérlet eredménye. Ez a verziós sem rosszabb az UFO-nál szerintem.

  Idézet egy elméletből:

  …egy viszonylag kis gerjesztésnek, mint egy “szikrának” a segítségével óriási robbanást lehet elõidézni — éspedig a Földnek gyakorlatilag azon a pontján, ahol csak kívánja. Ehhez ki se kellene mozdulnia híres Long-Island-beli laboratóriumából, amelyet a Pierpont Morgantól kapott 150 000 dollárból épített fel, elég, ha a “szikrát” a kívánt helyre “fókuszálja”.

  Most pedig idézek egy 1908-beli nyilatkozatából:

  “Amikor a jövõ háborújáról beszélek, ezen azt értem, hogy az elektromos hullámok közvetlen felhasználásán kell alapulnia, repülõ szerkezetek vagy más pusztító eszközök alkalmazása nélkül… Ez nem álom. Már most fel lehet építeni egy olyan vezeték nélküli erõmûvet, amelynek a segítségével a világ bármely pontját lakhatatlanná lehetne tenni anélkül, hogy a környezõ részekben bármilyen kárt okoznánk.”

  Ez nem hihetőbb mint az UFO-s magyarázat?

1 / 1 bejegyzés megtekintése

Be kell jelentkezni a témakör megválaszolásához.