Éjszakai hangok

News Fórumok Parajelenségek Beszámolók Éjszakai hangok

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #138654
  Blugh
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Éjszaka lefekvésnél amikor már félálomban vagyok, hangokat hallok. Mi lehet az oka ennek?

  Az első eset 2008-ban kezdődött. Épp lefeküdtem és amikor már félálomban votam, azt hallottam, hogy egy kisbaba sírni kezd a fejemben. Felriadtam és majd beszartam. Ezután felkapcsolt lámpával aludtam tovább, majd mielőtt megint álomba zuhantam, egy nő beszélt érthetetlenül. Aztán azóta eltelt sok idő, mialatt számtalanszor hallok időnként hangokat félálomban: puskalövés, dörej, értelmetlen zörejek, beszéd, kattogás, csattanások, lélegzés. Nagyon durva. A hangok azonnal megszűnnek, mihelyt feleszmélek és felébredek a félálomból. Néha olyan, mintha nyitva lenne egy adóvevő a fülemben, és rengeteg különböző hangforrást hallok. Ilyenkor képes vagyok “ráfókuszálni” egyetlen tetszőleges zajra, és az felerősödik a fejemben, ilyenkor inkább felriadok. Mi lehet a bajom? Voltam teljes testi kivizsgáláson, koponya CT-n, neurológusnál, semmi rendellenest nem találtak.

  #144916
  nevenincs
  Felhasználó

  Üdv!
  Bár már elég rég írtad a kérdést,de megnyugtatlak egy cipőben evezünk.
  Van amikor értem is a beszédet,akkor már kicsit beparázok de amúgy nem adok nagyobb jelentőséget a dolognak.
  Neked mik szoktak lenni?
  Ki fejthetnéd ha gondolod privátban.
  Üdv! 🙂

  Nevenincs

  #151222
  tursaba
  Felhasználó

  Sziasztok !Érdekes az ember agya. Ne tulajdonítsatok nagy jelentőséget a hallucinációknak, melyek alvásba zuhanás időpontjában jelentkeznek és valós jelenségnek tűnnek. Ha megkérdezhetem (pejoratív tartalom nélkül), melyik korcsoportba tartoztok? Szomszédaim, (70 év fölöttiek) panaszkodnak hasonló jelenségre.

  #151323
  patkanypofa
  Felhasználó

  En a pontszeru (1 dimenzios) lenyeket szoktam hallani lefekveskor, azt mondtak hogy az A/4esek terveznek valamit, de nagyon megijedtem es felebredtem gyorsan, azaz ebren voltam, mert meg lattam hogy egy csapatnyi haromszog alaku leny kimaszott az ablakon, szoval figyeltek engem, de nem bantottak, mert a kis fosszinu lenyek megvedtek.

  #151646
  Peter1994
  Felhasználó

  Néha félálomba vagyok és anyukám hangját hallom,ekkor felriadok és átmegyek anyukám szobájába,hogy mit mondott nekem mert nem értettem akkor szokta mondani,hogy ő meg se szólalt csak a TV-t nézte,de ha már ott vagyok akkor hozhatnák neki mondjuk egy joghurtot a hűtőből. Legkésőbb Hétköznap amikor dolgozik legkésőbb 06:30-kor felkel és már 2szer mesélt olyanról,hogy rémálma volt és megjelentem álmába és szólongattam,hogy ébredjen fel ő felébredt és megnézte az időt és már majdnem 7 óra volt akkor jött rá,hogy én otthon se vagyok. Amikor legutóbb ilyet mesélt akkor se voltam otthon és akkor is rémálma volt. Vannak olyanok amikor félálomba vagyok és a saját hangomat hallom,néha kutya ugatást vagy morgást hallok az ágyam mellől pedig nincs is a szobámban kutya. De már hallottam nőket,férfiakat beszélni és már a nevemet is mondogatta valaki,mindig nyugtatgat egy fiatal női hang,hogy nem kell félni nem akarnak rosszat aztán felébredek. Régebben soha nem történt velem ilyesmi de pár éve egyre gyakrabban megesik,hogy álmodok valamit és elkezdek sírni az álmomban és felébredek és keservesen sírok csak úgy potyognak a könnyeim aztán felülök és rájövök,hogy álom volt és megnyugszok. Az ilyen álmok nagy részében nem is magamról álmodok,hanem valami másról. Volt már olyan,hogy egy fiatal lány voltam és megkérték a kezemet de én megijedtem és elfutottam később megbocsájtott nekem a fiú és elmondtam neki,hogy picit megijedtem de ő életem szerelme és elkezdtem keservesen sírni és aztán felriadtam és nagy fájdalmat éreztem a szívemben,mintha összetörték volna akkor megint rájöttem,hogy ez is csak egy álom volt és már nem is volt semmi bajom. Vannak más álmaim is erről arról de az ilyen álmok legnagyobb részére nem is emlékszem,de amikor sírva ébredek fel az álomból akkor az olyan álmokat szóról szóra ugyan úgy el tudom mesélni pár hónap múlva is.Az Éjszakai hangokról meg annyit,hogy néha arra ébredek,hogy nyikorog az ágy és utána jövök rá,hogy azért mert forgolódtam de van olyan amikor Xboxozok és valami zörgést hallok és észre veszem,hogy anyukám kint van a konyhába és akkor már felismerem,hogy zacskóval zörög(este amikor valamit elrak a szekrénybe vagy a hűtőbe). Na de olyan is van amikor ő a TV-t nézi vagy alszik én pedig Xboxozok és zörrenést hallok a szobámban néha csak a parketta pattog vagy a radiátor közelében lévő szekrények,de néha olyan hangot is hallok mintha egy kábel leesett volna a földre. Tegnap az Xbox környékén hallottam egy koppanó hangot mintha valami neki repült volna a konzolnak és leesett volna a földre oda világítottam de nem volt ott semmi.

  #151715
  patkanypofa
  Felhasználó

  Valoszinuleg teged a pontszeru lenyek latogatnak, mert ez nem vall a haromszog alakuakra. Nem lehet tudni a szandekaikat, neha kedvesek, neha meg csak ugy felboncolnak, ha olyan kedvuk van.

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6

Be kell jelentkezni a témakör megválaszolásához.