Én is vegetáriánus vagyok már fél éve. Mellesleg azt tudnod kell, hogy a fehérje-magnézium szén alapú tápanyagfelvételt nem feltétlenül egészíti ki kizárólag a növényi alapanyagú táplálék, ezért valamilyen szinten szükséges állati adalék fogyasztása: Tejtermék, tojás, stb. mellesleg a Tofu kiváló kínai recept a vegáknak.
Amit a pránára írok, jelentése univerzális életenergia. Ne haragudj, ha elkedvtelenítek, de a prána magasabb dimenzió éteresedett energiája. Alacsonyabb formája a foton, amit napfényként is kezelhetsz. Azt tudnod kell, hogy ha meditálsz, és képes vagy fényt látni, már az is pránafogyasztás, azonban csekélysége nem tartja fenn a bioritmusodat. Az embernek a gerince mellett nem sokkal, ahol a DNS szálak is futnak, a “hét” csakráját átível? csatornája is van, ez az, ami átjáró koncentrálódás a tér és az energiasík között. Az ezen folyó szabadenergiát hívjuk prána-reiki-gyógyító energiának, erre azonban mestert?l beavatást kell nyerni. A pránát nem lehet csak úgy felvenni, mert nincs a térben!!! Azonban abban igazad van, hogy ha csatornád aktívitalt, és prána folyik rajta, akkor nem csupán fels?bb éneddel tudod felvenni a kapcsolatot, de a csakráid is emeltebb funkcióban üzemelnek. Azonban az ilyen esetben a negatív behatásnak jobban van kitéve a lelked, mert szabadabban van megnyilvánulva, mint a SzemÉLYiséged zárt formájában, ahol is tanulnod kell. Nem oktatás céljából írtam ezt, de kétszer gondold meg, mit teszel, mert a víz alapú fogyasztás legyengíti idegrendszeredet, és szívgyengeség visz el.
Para