Szabadkõmûvesek

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Vallási rejtélyek Szabadkõmûvesek

Ennek a témakörnek tartalma 32 hozzászólás, 14 résztvevő. Utolsó frissítés:  hacsek 5 éve, 7 hónapja telt el.

33 bejegyzés megtekintése - 1-33 / 33
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #6765

  .

  #12065

  Kõmûves Kelemen is az volt. Egy Free-Styler Kõmûves.

  #12066

  Szpacsek
  Felhasználó

  Srinagar-ban, Indában ( Kasmírban ) van eltemetve Jézus Krisztus !!!

  #12067

  Szpacsek
  Felhasználó

  Küldés: 800px-India_-_Srinagar_-_023_-_Nishat_Bagh_Mughal_Gardens

  #12068

  Szpacsek
  Felhasználó

  Egy srinagari mogul kertrõl akartam fényképet idetenni, de nem sikerült, aki kíváncsi rá, nézze meg a Wikipédiában.

  #12069

  senkise
  Tag

  Ha img-t nem is enged, de url-t szerintem igen. 🙂

  kieg: most néztem, nekem se jön be…

  #12070

  Szpacsek
  Felhasználó
  #12071

  Szpacsek
  Felhasználó
  #12072

  senkise
  Tag

  A filmekben található jelképekrõl mit gondoltok? Persze a közéletben máshol is számtalan módon elõfordulnak, nem kevesebb jelentõséggel.

  #12073

  Mozart is az volt 🙂 Kosuth Laqjos is 🙂 meg sok magyar is 🙂

  #12074

  Névtelen

  Már hogy kaballisták? Az Madonna is és Pataky is csak van aki nem feszegeti nyilvánosan a dolgot.. 😀 Én valahogy idegenkedek tõle, lehet azért mert teljességében nem ismerem csak bizonyos részleteit:D

  #12075

  Szpacsek
  Felhasználó

  Nem, a szabadkõmûvesekrõl beszélt Lightness, Lütyõ !!!

  A Kabbalista az nem pont ugyanaz de én nem értek ehhez………..

  #12076

  Szpacsek
  Felhasználó

  De a kabala meg a szabadkõmûvesség az két teljesen különbözõ dolog, én úgy tudom azért…. 🙂

  #12077

  Névtelen

  Szerintem is ez a kettõ teljesen független egymástól..

  #12078

  Névtelen

  Nem hiszem el……most hogy szó van róla nem lehetek ekkora hülye hogy nem tudom mi micsoda:D

  #12079

  Névtelen

  Na! Lightness miért nem írsz a kabbaláról??

  #12080

  Névtelen

  A kabbalát egyesek Zsidó misztikának nevezik, és ez az elnevezés nem csak nem helytálló, de ha a misztika szószerinti “ködösség” jelentésébõl indulunk ki, határozottan sértõ is.
  Mondjuk a misztikát nem tartom túlzottan “ködösségnek” ettõl függetlenûl..

  #12081

  Névtelen

  A kabbala önmagát a vallás és a tudomány egységének nevezi, de bõven tartalmaz okkult, jóslásszerû elemeket is . A vallás követõi éppúgy kérhetnek ártalmas dolgokat, mint hasznosakat, sõt olyanokat is, amikhez valójában semmi közük sincs.
  A gyakorlati kabbala a gyógyítást terperszben javasolja ( ??!) és a héber szavak alkalmazását.
  Módszerei és mélyebb alkalmazása bõven kimerítik a varázslás fogalmát.
  Kedvenc ajándéktárgyuk az ún. “pénzhozó macska”, amely egy porcelánból készült tárgy, rajta mindenféle mágikus felirattal.
  Nagy népszerûségnek örvendenek a kabbala-horoszkópok is, amelyek bõven felülhaladják az “egyszerû” horoszkópok káros hatásait. Önmegismerés címszó alatt kötözik meg az emberi gondolkodást, s oltják ki az emberi szabadság utolsó szikráját.
  Én pl egy horoszkópban sem hiszek nem még a kabbala félében. Bár az oroszlán jegyrõl ad némi alap igazságot aminek kb a 10% igaz..

  #12082

  Névtelen

  Lightnes!
  Már a kabbala sem érdekel..:: ?D Te hoztad fel a témát..

  #12083

  Szpacsek
  Felhasználó

  ” Pénzhozó macska” ?? Ez király !! 🙂 😀

  #12084

  Névtelen

  Tényleg hh.. 😀

  #12085

  wolf
  Tag
  lutyo wrote

  Én pl egy horoszkópban sem hiszek nem még a kabbala félében. Bár az oroszlán jegyrõl ad némi alap igazságot aminek kb a 10% igaz..

  Mert akkor a horoszkópot nem ismered megfeleõen azért!
  Amúgy az aszcendensben még több az igazság! 🙂

  #12086

  Wessyl
  Tag

  minden nagy alak valamilyen titkos társaság tagja(volt)

  #12087

  Wessyl
  Tag

  gondolom nem a kisujjukból szoptak ki minden építkezést meg stb.

  #12088

  neo
  Felhasználó

  Sokan vannak, akik az egyesített világkormány gondolata mögött démonokat látnak. És a rossz ómeneket keresõ szemeknek nem kell messzire mennie, hogy a Világkereskedelmi Központ két tornya, a Sátán két szarva, a két Bush és a két szeptember 11-e között ne lássanak összefüggést. És talán még hátborzongatóbb, hogy ha az 1935-ben nyomtatott 1 dolláros két szélét behajtjuk, és így repülõvé hajtogatjuk, annak képe egy füstölgõ ikertornyot rajzol ki. Azt már mondani sem kell, hogy ezen a pénzen jelenik meg, az Amerikai Egyesült Államok pecsétjének hátlapja a szabadkõmûves hétlépcsõs piramissal és a Nagy Építõmester mindenlátó szemével, és itt találjuk a ?Novus Ordo Seclorum? feliratot is, és a római számokkal lejegyzett 1776-os évszámot is. Nem meglepõ, hogy a háromszögbe zárt szem egyben az Illuminátusok jelvénye is, az 1776 nemcsak a Függetlenségi Nyilatkozat évszáma, de érdekes módon a rend megalapításának éve is, míg a latin felirat fordítása a ?korok új rendje?.

  Akik így gondolkodnak, az illuminátusok mai társasága mögött, a névtelen szupergazdagok fekete nemességét látják, akik a háttérbõl készítik elõ saját istenük, Lucifernek, ?a fény hozójának? eljövetelét. Vannak akik olyan messze mennek, hogy 13 szupergazdag család leszármazottjaiban látják a társaság tagjait, élükön a Freeman, Kennedy, Onassis, Rockefeller, és Rothschild családokkal. Vannak akik ezt még azzal egészítik ki, hogy a 13-ak mögött pedig egy földönkívüli idegen civilizáció intergalaktikus kormánya áll Majestic 12 néven.

  Az igazság az, hogy a szemléletmódját minden ember maga választja. A világ történelmi és gazdaság-politikai eseményei mind csak a mi szemünkben nyernek értelmet ? abban, ahogyan mi magunk látjuk ezeket. Az idõ és térbeli szûklátókörûség pedig nagyon megnehezíti a helyes felismerést; hiszen nehezen látjuk akárcsak évtizedek távlatából hová is vezetnek ezek a folyamatok. Nem örömtelibb gondolat az, hogy mi van, ha valóban létezik a megvilágosodottak, a szellemi felébredettek angyali csoportja, akiknek egy évszázad annyi, mint nekünk egyetlen nap. És akik éppen ezért évezredek távlatából alakítják gondoskodó kezeikkel az emberiség sorsát?

  Aki inkább az angyalokat látja szívesebben, a mai illuminátusokban, a nemzeteket és népeket egyesítõ világszervezetek törekvéseiben egy valóban felvilágosult, az egységes emberiség jövõjét tervezõ bölcsek tanácsát láthatja. És aki így néz rá ezen szervezetek törekvéseire, azt is felismerheti, hogy ezek a folyamatok vezethetnek el egy, az emberi világot felölelõ globális tudatosság kialakulásához, ami elengedhetetlen feltétele és elõszobája egy sokkal szélesebb planetáris, majd intergalaktikus látásmód kialakulásához, ami nemcsak az egész emberiség, de minden fejlõdni és felébredni vágyó lélek örök álma.

  #12089

  Skuzio
  Tag

  Ha minden igaz, akkor ezen a honlapon nincs fent ez az írás (a keresõn keresztül nem találtam), holott igen érdekes és egybevág sok olyan dologgal amirõl mások is írtak már itt a paranormal.hu oldalon.

  A szöveg fordítását az illetõ sajnos abbahagyta, így az írás kb. elsõ egyharmada van csak meg magyarul, de beteszem ide a linket, hogy aki jó angolos, az ott tudja folytatni. Ezen kívül az egyik képillusztráció miatt érdemes a szöveget az eredeti magyar oldalon olvasni.

  Magyar link: -link-
  Angol link: -link-

  2008 októberében az Above Top Secret fórumon valaki, aki saját bevallása szerint az Illuminátusok tagja, RejtettKéz felhasználónéven információkat közölt a szervezet Tervérõl és céljairól, mivel állítása szerint elérkezett az ideje, hogy megtudjunk ezt-azt a kulisszák mögött zajló dolgokból. Nagyon meggyõzõen magyarázza meg, MIÉRT éppen akkor jött el az ideje. A továbbiakban az Above Top Secret fórum tagjaival folytatott teljes beszélgetését olvashatjuk.

  Vegyük a fáradságot, hogy a teljes diskurzust elolvassuk! Igen, hosszú, de mindannyian profitálhatunk belõle, még akkor is, ha végülis kételkedünk az elmondottakban. Nyitott hozzáállással érdemes olvasni, nem dogmák vagy biztosnak érzett világkép szûrõjén keresztül, különben mindegy, mit mond, úgysem hiszünk neki.

  Néhány dolog, amitõl hitelesnek tûnik az illetõ: a fórumtagok oldalakon keresztül tettek fel neki mindenféle kérdéseket (ahogyan a cikkbõl kiderül), õ pedig intelligens, precíz válaszokat adott olyan rövid idõ alatt, amennyi nem lett volna elég ahhoz, hogy egy összefüggõ kamu-sztoriba illeszkedjen minden válasz. Ezt a fórumtagok is észrevették. Következetesen reagált. A kérdések nagy része nagyon találó, mély és filozofikus, és ez a férfi (vagy nõ, ezt nem tudjuk ? egyébként azt állította, hogy nem a Földrõl származik) komoly, egymásnak nem ellentmondó válaszokat adott. Ilyen magasszintû, értelmes beszélgetés során nem valószínû, hogy ne bukna le egy csaló. Bizonyára észre fogjuk venni, hogy õszintének hat a közlés.

  Eltûnõdtünk már azon, ki lehet ?a Piramis csúcsán?? Nos, õ utal erre. Az a vérvonal, amelybõl õ származik, magasan a Rotschildok felett áll befolyás és hierarchia tekintetében, és nem a Földrõl származik. Az a 13 család, amelyrõl itt [www.illuminati-news.com ? a ford.] és más oldalakon is beszélünk, és amelynek magas befolyású tagjai a Rotschildok és a Merovingok, valójában a Nagy Piramisstruktúrában elég alacsony rangot képvisel. A Földön zajló játszmát bonyolítják, a Nagy Játszmát csak annyira ismerik, amennyire muszáj. RejtettKéz saját állítása szerint náluk sokkal magasabb szintû és rangú vérvonalba tartozik.

  Nagyon úgy tûnik, hogy õ maga hisz abban, amit elmondott, és még ha netán tévedne is bizonyos dolgokban, az Illuminátusok szándékai nagy valószínûséggel tényleg megfelelnek az itt leírtaknak. Ezek hát a céljaik! A teljes cikk elolvasása elég furcsa érzést kelthet, de a szívünk mélyén igazul cseng.

  Talán érdemes többször elolvasni a válaszait, hogy teljes mélységében megértsük a mondanivalóját. Aztán ahogy felismerjük az összefüggéseket, kezd összeállni a nagy kirakósjáték, ahogyan eddig hiányzó elemek kerülnek a helyükre.

  Ha most látogatott elõször az Illuminati News weboldalra, és már van elképzelése az Illuminátusokról és az Új Világrendrõl, és netán csak egy cikket olvasna el az adatbázisból, akkor ez a legérdemesebb a figyelmére!

  Nehéz kitalálni, mi az Illuminátusok LEGFÕBB hajtóereje. Mohóság? Igen. Befolyás? Természetesen. Irányítás? Persze. Viszont ott van még az az érzés, hogy meghúzódik még a ?korszakokon átívelõ munkájuk? mögött valamilyen mélyebb titok. Meglehet, hogy erre itt a válasz!

  Ha ennek a cikknek az elolvasása inspirálólag hat, akkor ismerkedjünk meg a Law of One [www.lawofone.info] weboldal tartalmával, amely részletesen foglalkozik ugyanezzel a témával. Ezt a cikket, illetve azt az oldalt értelmesen és nyitott szívvel és elmével olvasva fény derülhet az Új Világrend problémájának igazi megoldására.

  Elsõ beszélgetés

  RejtettKéz: egy Irányító Család tagja vagyok.
  Teremtõnk Törvényének elõírása szerint bizonyos idõközönként lehetõség nyílik arra, hogy Családunk néhány alkalmas tagja közül valaki röviden kapcsolatba lépjen alanyainkkal, ilyenkor bármit megkérdezhettek tõlünk.
  Két dolog korlátoz engem ennek a feladatnak a teljesítésében. Teremtõnk Törvénye utasít ennek a lehetõségnek a biztosítására, viszont a (bolygóra vonatkozó) Szabad Akarat Törvénye illetve Családi Eskük is kötnek, tehát bizonyos határokon belül beszélhetek.
  A játékok menetét szabályok határozzák meg..
  Ha részt kívánsz venni, az alábbiakat tartsd be:
  1.) Udvariasan és tisztelettel szólok hozzátok, és ugyanezt várom viszont.
  2.) Én döntöm el, hogy hajlandó vagyok-e, illetve szabad-e válaszolnom az adott kérdésre. Ha valaki a kérdésére nem kap választ, akkor vagy nem tehetem meg, hogy válaszolok, vagy pedig a kérdést valamely tekintetben hiányosnak találtam: tiszteletteljes hangnem, udvariasság, értelem, illendõség hiánya miatt vagy egyéb okból nem érdemes a válaszra.
  3.) Beleegyezel, hogy az itt megvalósuló esetleges beszélgetést ?megelõlegezett bizalommal? fogadod. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy a társalgás menetét kételkedõ, kötekedõ hozzászólásokkal törnétek meg, inkább ?felfüggesztett ítélkezéssel? viszonyuljatok a diskurzushoz. Vagyis várjátok meg a folyamat végét, mielõtt eldöntitek, hogy számotokra az elmondottak mennyi igazságot és ismeretet tartalmaztak.
  4.) Beleegyezel, hogy értelmesen megfogalmazott kérdéseket teszel fel. Korlátozott idõ áll rendelkezésemre, nem akarom felesleges, lényegtelen, értelmetlen vagy modortalan kérdésekre pazarolni, ezért az itt töltött idõ alatt csak a válaszra legérdemesebb kérdésekkel foglalkozom. Használjátok ki okosan az idõt.

  Ha a fentiek közül bármilyen feltételt megszegtek, fenntartom magamnnak a jogot, hogy abbahagyjam veletek a beszélgetést, ha úgy tetszik.
  Most, hogy a feltételeket elmondtam, innentõl a kérdéseitekre fogok válaszolni, amilyen õszintén és nyíltan csak lehet. Amint idõm engedi, visszanézek a fórumra, és válaszolok.

  Kérdezõ: Hány generációra tekint vissza a vérvonal, amelynek tagja vagy, illetve pontosabban, ki az a személy, aki az õseitek közül a legkorábban hatalmon volt?
  RejtettKéz: az ókornál is régebbrõl származunk. Már a történelem elõtti idõkben is a Családunk ?irányított? a kulisszák mögül, ilyen vagy olyan módon, Atlantisz felemelkedését és bukását is megelõzõen. (Igen, az tökéletesen valós volt.) Úgymond, ?vezetésre születtünk?. Ez szerves része a jelenlegi paradigma felépítésének, így van kitalálva.

  Kérdezõ: milyen mértékben alkalmaztok szelektív nemzést a vérvonal tisztaságának megõrzésére? Mi történik a nem jóváhagyott párok gyermekeivel? (Gondolom, õk is kivételezettek, de talán a ?kastély kulcsait nem kapják meg?.)

  RejtettKéz: minden nemzés egyedi eset attól függõen, hogy felnevelkedve milyen feladatkört fog átvenni a születendõ Családtag. Errõl többet fogok beszélni a következõ kérdésre adott válaszomban.
  Nem létezik olyan, hogy nem jóváhagyott pár. Mindig az irányító vérvonalakon belül házasodunk, illetve ahogy mi hívjuk, a ?házakon? belül. A házasságok szervezetten történnek, a házasulandókat összeválasztják. Amióta csak élek, sosem hallottam még róla, hogy a házasság szabályait megszegték volna a Családban. Azt teszed, amit mondanak. Egyébként a Családhoz nem lehet ?csatlakozni?. Beleszületni lehet, beleinkarnálódni.

  Azon ritka esetekben, amikor egy olyan gyermek születik, aki úgymond ?gondot okozhat?, akkor, ahogyan helyesen sejtetted, bár a Család kötelékében nevelkedik fel, nem az igazi szülei nevelik.

  Kérdezõ: ha mondjuk háromszögben ábrázolnánk a családod befolyását, hogyan mutatnád be? Mondjuk a sarkokban a következõ területek vannak: politika, vallás, vállalati hatalom. Egyensúlyban lenne? Vagy merre billenne a háromszög? Erõsen egy sarok irányába? Vagy két sarok közt megosztottan? Illetve változott, áthelyezõdött a legfõbb hatalmi terület az idõk során?

  RejtettKéz: ehhez érteni kell a Család struktúráját.. Lényegében egy Vérvonal kevésbé jelentõs, mint egy Ház, és egy Ház kevésbé jelentõs mint a Család. A Család mindennél fontosabb. A Házaktól és Vérvonalaktól függetlenül Egy (igazán nemzetközi) Család vagyunk.
  Képzelj el egy testet. A Ház képvisel valamely alapvetõ szervet vagy testrészt. Minden résznek fontos szerepe van az egész mûködésében, és mindannyian teljes lojalitással viszonyulunk az ?egészhez?. Tehát sok vérvonal, sokkal több, mint amennyirõl tudtok, ám Egy Család.
  Ami a befolyási területeinket illeti, nem lehet csupán három fõ csoportra elkülöníteni, ahogyan a kérdésben állt. A Családtagok átfogó képzése és kiképzése hat fõ területen egyaránt történik, már kora gyermekkortól kezdve. Bár idõvel specializálódunk valamelyik területre, azért az összesben jártasak vagyunk. Ezek a témakörök a következõk: Harcászat, Kormányzás, Spiritualitás, Mûvelõdés, Vezetõi ismeretek, Tudományok. Gyakorlatban, a nyilvános élet színpadán mindezen lényeges területeken kulcsfontosságú pozíciókat töltünk be. Ehhez még remek kiegészítõként hozzájön a Média gépezete és a Pénzügyi intézmények feletti hatalom, és készen is van a teljes háttér.

  Kérdezõ: melyik irányító család tagja vagy, a Rockefellereké?
  Illetve ez talán túl közvetlen kérdés, inkább így fogalmazok: becslésed szerint hány dinasztia van jelenleg a sajátoddal párhuzamosan vezetõ pozíciókban, és ezekre inkább versenytársként vagy partnerként tekintetek?

  RejtettKéz: ahogy mondtam, annak nincs jelentõsége, hogy melyik vérvonalba tartozom, az a fontos, hogy a Családba tartozom.
  13 eredeti vérvonal volt, ám sok-sok másik is elágazott belõle, mint a folyók az óceánokból. Képzeljük el úgy, hogy kiindulásnak van tizenhárom különbözõ színünk, és abból rengetegféle új színt lehet kikeverni. És megismétlem, nincs versengés, csak a Család van.
  Legalábbis Ház Ház ellen nem verseng, viszont ne feledjük, hogy ez egy ?ember embernek farkasa? jellegû világ. Személyek közti versengés bizonyára létezik, hiszen mindenki felfelé tör. Az egész Családi közösségünket ez hajtja, a felfelé haladás.

  Kérdezõ: mit jelent az, hogy a család ?generációs tagja? vagy? Pontosan melyik generáció?

  RejtettKéz: azt jelenti, hogy beleszülettem a Családi feladatkörbe. A Parancsot [vagy Rendet? Angol eredeti: ?the Order? ? a ford.] és a Tervet generációról generációra adjuk tovább, így lehet megismerni. Csak nagyon kivételes esetekben avattunk be valaha is kívülállókat a Család ügyeibe, és õk is legalábbis ?ezoterikusan? megfelelõek voltak.

  Kérdezõ: tudnál említeni két vagy több ilyen esetet?

  RejtettKéz: egyszer 1999-ben egy úgynevezett ?alternatív? médiaszereplõnek nyilatkoztunk. 2003-ban egy másik internetes ?összeesküvés-kutató? fórumon. Bár az ott átadott információ nem volt teljesen ?tiszta?, nem célzott félrevezetés által, hanem az üzenet átadóinak tökéletlen illetve hiányos tudása miatt.
  Ami nem kap helyet az általános, irányított médiában, azt a tömegek nem hiszik el. Inkább azokat szólítja meg az imént körvonalazott közlés, akik már tudják, hogy igenis létezünk, és bár nehezen lenyomozható, de erõs hatást gyakorlunk az életetekre. Az igazi rabszolga az, aki szabadnak hiszi magát.

  Kérdezõ: mi határozza meg az ilyen közlések idõzítését?

  RejtettKéz: a Világ Fõtanácsa, a Teremtõ Akarata alapján.

  Kérdezõ: valóban ingóságként, tulajdonként kezel minket a kormányzat?

  RejtettKéz: a kormányok általánosságban véve igen. Az ember ?mellékes?, pusztán tetszés szerint tologatott sakkfigura a táblán. A Család azonban a közhiedelemmel ellentétben nem akar közvetlenül ártani nektek. Az isteni sorsot kell kibontakozatni, és ebben a játszmában kötelesek vagyunk eljátszanunk a szerepünket, amelyet a Teremtõtõl kaptunk. Több szempontból is a saját érdeketeket szolgálja, hogy kellõképpen fel legyetek készítve az elkövetkezendõ Szüretre. Ám a felkészítés talán nem úgy zajlik, ahogy kedvetekre való lenne. Mégis amikor a Negatív Polaritást választjátok, akkor ezt Szabad Akaratotokból teszitek, még ha egy kicsit be is segítünk némi útmutatással. A lelkeket a Polaritás bármelyik végletében le lehet szüretelni.

  Kérdezõ: ha ez igaz, akkor miként válhatunk szabaddá?

  RejtettKéz: sosem lesztek ?szabadok?, amíg ezen a bolygón inkarnálódtok. Az ittlétetek jellegébõl is látszik ez. Okkal vagytok itt, és az ?itt? egyáltalán nem biztos, hogy valóban az, aminek ti gondoljátok. Hogyan szabadulhattok fel? Azáltal, hogy megértitek, hol vagytok, és rájöttök, miért vagytok itt. A rendelkezésre álló idõ gyorsan fogy. Aki a Szüretig nem készül el, annak meg kell ismételnie a ciklust.

  Kérdezõ: Él ma a Messiás?

  RejtettKéz: Nincs ?Messiás?. Hagyj fel azzal, hogy saját magadon kívül keresd a ?megváltást?.

  Ha azt kérdezed, van-e jelenleg életben a világon ?Krisztusi Tudat?, akkor bizonyos szempontból mondhatjuk, hogy igen.

  Kérdezõ: A végnapokat éljük, ahogy a Jelenések könyve is leírja?

  RejtettKéz: Igen. Sõt, nemcsak a Jelenések könyve írja le, hanem gyakorlatilag minden vallás, spirituális filozófia, és misztikus hagyomány a történelem folyamán. Valóban azokat az idõket éljük.

  Az általad említett példával ábrázolva:

  14/ Ezután fehér felhõt láttam, a felhõn ült valaki, aki az Emberfiához hasonított. A fején aranykorona volt, a kezében éles sarló. 15/ A templomból egy másik angyal jött ki, és nagy szóval kiáltott a felhõn ülõnek: ?Ereszd neki sarlódat és arass, mert eljött az aratás ideje, és a vetés már érett a földön.? 16/ A felhõn ülõ a földre vetette sarlóját, és learatta a földet.

  A ?Föld? valóban készen áll az Aratásra. Az a kérdés, hogy ki áll készen, és pozitív vagy negatív minõségû lesz-e.

  Kérdezõ: Mivel indokolható, hogy a jelenlegi brit királyi családé az igaz vérvonal, de nem Ismael az igazi részese Ábrahám ajándékának? Ha valóban beavatott vagy, akkor tudod, hogy értem.

  RejtettKéz: Ki mondta, hogy az az ?igaz? vérvonal? Voltak már uralkodó vérvonalak jóval a ti ?Jahvétok? és a ?Kereszténysége? megjelenése elõtt. Jahve ?egy? Teremtõ, nem pedig ?Az? Egyetlen Végtelen Teremtõ. Vannak más, magasabb szintû ?istenek?, mint õ. Végeredményben, mindenki Az Egy része, és tudatosan vagy tudat alatt gyakorolja szabad, teremtõ akaratát. Kezdj kevésbé hagyományos ismereteket szerezni a teremtés valódi természetével kapcsolatban.

  Nem az angol királyi család a legbefolyásosabb dinasztia. Az általad ismert nagy nevek nem rendelkeznek a valódi õsi hatalommal. Vannak felettük állók a Hierarchiában, akiknek nem is ismeritek a nevét.

  Kérdezõ: Milyen bizonyítékod van arra, hogy léteznek irányító családok, és hogy te közéjük tartozol? Szerintem lenne módja, hogy bizonyítsd.

  RejtettKéz: Semmi szükségem arra, hogy bármit bizonyítsak neked. Pusztán teszem a dolgomat, ahogy utasítottak. Ha hiszed, ha nem, ezzel kapcsolatban szent közöny jellemez. Köteles vagyok ezt a feladatot véghezvinni. A végeredménynek számomra nem lesz következménye. Azáltal, hogy bizonyos információkat, amelyeket aktuálisan közzé kell tenni, megosztok veletek, az én feladatom lezárul. Nincs kikötve, hol tegyem ezt, csak hogy tegyem meg. Azért az Above Top Secret-et választottam, mert az itteni közösség állítólag magasabb szintû intelligenciával, felfogóképességgel és érvelési képességgel rendelkezik, mint a többi hasonló fórum.

  Értsd meg, hogy a Szabad Akarat Törvénye miatt nem adhatok át akármilyen információt, legalábbis anélkül, hogy ez következményekkel járna rám nézve, amit igyekszem elkerülni. Megsérteném a szabad akaratodat, méghozzá a nemtudásodra vonatkozó szabad akaratodat. Rá kell kérdezned arra az információra, amit tudni szeretnél, csak akkor adhatom át. Így, bár vannak fontos közlendõim, ha nem kapom meg a megfelelõ kérdést, nem oszthatom meg veletek. Remélem, a szinkronicitás kihozza majd belõletek a valóban jelentõs kérdéseket.

  Az én feladatom felajánlani a lehetõséget, a tiétek a kérdezés. Az én feladatom így is, úgy is teljesítve lesz, függetlenül attól, hogy ti a tiéteket elvégzitek-e vagy sem.

  Kérdezõ: Bizonyára, ha tényleg léteznek a világot irányító családok, és te valóban közéjük tartozol, akkor nyilván az egyes kormányokat is irányítjátok a világkormányon keresztül. Mondj egy nagyszabású kormányintézkedést, amely a világ bármely országában a következõ öt napban fog elõfordulni! Nem lennék meglepve, ha visszautasítanád ezt a kérést.

  RejtettKéz (2008. szeptember 10.): Nem vagyok felhatalmazva, hogy ilyen bizalmas információt adjak át a közeljövõt illetõen, és a legtöbb ügyet illetõen nem vagyok elég magas beosztásban ahhoz, hogy egyáltalán tudjak róla. Általában egy nappal korábban felhívnak, és közlik, hogy adott terv adott része ilyen és módon holnap lép életbe, aggodalomra semmi ok. Figyelembe kell venni azt is, hogy valamennyien a korábban említett hat témakör egyikére specializálódtunk. Az én szakterületetm a Spiritualitás, ezért figyelmem elõterében nem annyira a geopolitikai események állnak. Ismerem az átfogó felépítést, de a részletekkel ritkán vagyok tisztában.

  Mindenesetre említhetek néhány hamarosan bekövetkezõ dolgot, amely utólag igazolni fog engem.

  Hamarosan lezárul a tõzsde irányított lerombolása.

  Miután átmenetileg úgy tûnik, hogy az állami gazdaságmentõ csomagok egyenesbe hozták a hajót, megint rekord mélységekbe zuhannak a papírok.

  Késõbb a pénzintézetek visszavonják az összes hitelt. Sok csõd és felszámolás várható.

  Csak abban az esetben lehetne John McCain az Amerikai Egyesült Államok következõ elnöke, ha valami történne Barack Obamával a választás elõtt – ha lesz egyáltalán választás. Amennyiben egy bizonyos kör sikeresen érvényesíti akaratát, akkor választás sem lesz.

  Emlékeztetlek, hogy a kulisszák mögött csak egy párt van. A mi pártunk. A ?Demokrácia? csak illúzió, valójában csak azért hoztuk létre, hogy fenntartsuk a rabszolgaságot. Bármelyik oldal is nyer, a Család nyer. Sokféle eshetõség van, és különféle forgatókönyvek léteznek.

  Mindezek Teremtõnk átfogó tervének megvalósításához járulnkak hozzá. Hacsak nem akadályozza meg bármilyen váratlan körülmény, új valutát vezetünk be 2008 vége, 2009 eleje körül, ezzel egyidejûleg pedig bizonyos népek új szövetséget hoznak létre.

  Egyes körökben a januárt említik a bevezetés legkésõbbi várható idõpontjaként, de vannak folyamatban olyan tervek, amelyek segítségével még hamarabb is megvalósíthatjuk, mint reméltük. Más, közeljövõbeni események kimenetelétõl függ, miként zajlik majd le. Nem vagyok a Hierarchia elég magas fokán ahhoz, hogy annyira elõre behatóan ismerjem a dátumokat és idõpontokat. Fa-struktúrában ábrázolható, hogy az egyes érintettek a hierarchiának megfelelõen mennyit és mikor tudhatnak meg ebbõl. Én regionális vezetõnek számítok. Felettem nemzeti és nemzetközi irányítók vannak.

  San Francisco és Damaszkusz lakhatatlanná válik 2010 végére, vagy már hamarabb is. Ez megintcsak bizonyos ?hatásoktól? függ és attól, melyik tervezet lép életbe. Az emberiség, bár ennek egyáltalán nincs tudatában, jelentõs szerepet játszik benne. Ti, a bolygó kollektív tudataként, alapból a Negatív Polaritást választjátok gondolataitok és cselekedeteitek minõsége által. A gondolat összpontosított teremtõ energia. Pontosan azt kapod vissza, amit kiadsz.

  Mit gondoltok, miért olyan fontos a Média számunkra? Szabad akaratotokkal, hipnotizált kábulatotok közepette, össztársadalmi szinten jóváhagytátok, hogy a Föld ilyen helyzetbe kerüljön. Tévéfüggõk vagytok, elméteket a televízió-készülékeiteken keresztül tálalt olyan egészségtelen táplálékkal tömitek, mint erõszak, pornográfia, mohóság, gyûlölet, önzés, állandó ?rossz hírek?, félelem és terror. Mikor volt, hogy utoljára megálltál egy pillanatra, és valami gyönyörû és tiszta dologra gondoltál? A bolygó olyan állapotban van, amilyenné kollektív gondolataitok teszik. Passzivitásod miatt bûnrészes vagy minden alkalommal, amikor igazságtalanságnak vagy szemtanúja, és szemet húnysz felette. Gondolatod a Teremtõ szempontjából a teremtés tudatalatti szintjén van, és az teszi lehetõvé ezeknek a dolgoknak a megtörténtét, mintegy elõidézve azokat.

  Ezáltal közremûködtök a célunk elérésében. Nagyon fontos számunkra, hogy a bolygó Negatív polaritásban legyen a Nagy Szüret idején, tehát az Önérdek Szolgálata állapotában, nem pedig a Mások Szolgálatán alapuló Pozitív állapotban. Negatív Szüretre van szükségünk, és remekül segítetek bennünket célunk elérésében. Hálásak vagyunk nektek.

  Drámai klímaváltozások lesznek, megváltoznak az idõjárási körülmények a következõ néhány évben, a Nagy Szüret közeledtével. Olyakor háromszáz mérföld per órát is meghaladó szélsebességet fogtok tapasztalni. Tomboló cunamik és nagy kiterjedésû pusztító katasztrófák várhatók. 2009 vége, 2010 eleje felé a jégsapkák jelentõs olvadása következik be a napsugárzás hatására, emiatt drasztikusan megemelkedik a tengerszint, és sok nemzetközi nagyvárost elborít a víz.
  Egyelõre ennyit mondhatok. Most egy Áldozati szertartásra kell mennem.
  Nem, ezt nem mondtam komolyan.
  Lássuk, sikerül-e egy fokkal komolyabb kérdéseket találni a következõ alkalommal.. próbáljatok a felszínnél beljebb jutni, a dolgok ?Magjáig?.

  – vége az Elsõ beszélgetésnek –

  Második beszélgetés

  Kérdezõ: honnan tudod, hogy a te vérvonalad érdemes a vezetõ szerepre, és mindenki más rászolgált arra, hogy kövessen? A vagyon és a hatalom öngerjesztõ jellegû, ezért az a véleményem, hogy a te vérvonalad csupán azért birtokolja a legeslegbefolyásosabb pozíciókat, mert annak idején az õseitek véletlenül megkaparintották a hatalmat, nem pedig azért, mert olyan különleges a fajtád. Szerintem egyáltalán nem különleges, okos vagy tiszteletreméltó dolog mások rabszolgasorban tartása.

  RejtettKéz: szó sincs kiérdemlésrõl. Megérdemli az angol, amerikai, olasz, francia, német stb. azt, hogy abba a nemzetbe született, amelyikbe? Nem véletlenül léptünk hatalomra annak idején, hanem (tudom, ezt nehéz lehet elfogadni) értelmes tervezés révén. Nem mi választottuk ezt az utat, hanem ránk osztották, mi pedig elfogadtuk.

  Kérdezõ: ki a ?teremtõtök?, és az ugyanaz, mint a miénk?

  RejtettKéz: kiváló kérdés, közelebb viszi a kommunikációnkat a ?Maghoz?.

  Igen is és nem is. Elõbb meg kell értenetek a Teremtést.

  Kezdetben volt A Végtelen Egy, Minden Forrása, Intelligens Végtelenség, mindennemû elkülönüléstõl mentes abszolútum. Benne végtelen potenciál várja, hogy ?váljon valamivé?. Mint a taoista hagyományban a ?faragatlan tömb?.

  Amikor a Végtelen Intelligencia ?tudatára ébred? önmagának, akkor keresi a lehetõséget, hogy megtapasztalja Önmagát, ekkor ?megszületik?, illetve ?manifesztálódik? az Egyetlen Végtelen Teremtõ. (Ez a ti harmadik sûrûségû felfogásotok szerint a ?Tér?.) Gyakorlatilag a ?Teremtõ? nem más, mint a Végtelen Tudat, amely Végtelen Intelligens Energiába összpontosul. Az Egyetlen Végtelen Teremtõ is tudatára ébred önmagának, és keresi a lehetõséget, hogy megtapasztalja Önmagát mint Teremtõt, így jön létre a Teremtés spiráljának következõ szintje.Az Egyetlen Végtelen Teremtõ, Végtelen Intelligenciáját összpontosítva Intelligens Energiává válik (ezt nevezhetjük Nagy Központi Napnak), és felosztja Önmagát kisebb részekre, amelyek ismételten megtapasztalják önmagukat Teremtõkként. (Központi Napokként). Más szóval minden Központi Nap (Teremtõ) a Tudat eggyel alacsonyabb fokán van a Teremtés Eredeti ?gondolatához? képest, ezen a szinten már némiképp torzul az Eredeti Gondolat. Tehát ?kezdetben vala az Ige? helyett inkább kezdetben vala a Gondolat. Az Ige nem más, mint a gondolat kifejezõdése, manifesztálódása a Teremtõ által.

  Egység van. Csak az Egység létezik. A Végtelen Intelligencia és a Végtelen Energia. E kettõ valójában Egy, és bennük megtalálható minden Teremtés potenciálja. A Tudat ezen állapotát nevezhetjük ?Létezésnek?.

  A Végtelen Intelligencia nem ismeri fel a ?potenciálját?, mert az az elkülönüléstõl mentes abszolútum. A Végtelen Energia viszont felismeri a ?bármivé válás? potenciálját, amely által bármilyen vágyott tapasztalást meg lehet valósítani.

  A Végtelen Intelligenciát elképzelhetjük az Élet központi Szívveréseként, a Végtelen Energiát pedig úgy, mint Spirituális Éltetõ Vér (azaz potenciál), amely a Teremtõbõl lüktet a Teremtés céljából.

  A Teremtés a Végtelen Egy Három Elsõdleges Torzulásán alapszik.

  1) Szabad Akarat

  Ez a Teremtés elsõ Törvénye (torzulása), melynek lényege, hogy a Teremtõ Szabad Akaratot kap, hogy az Egytõl elkülönült egyéniségként, mégis paradox módon vele egységes létezõként ismerje és tapasztalja meg Önmagát.

  2) Szeretet

  A Teremtés második Törvénye szerint az elsõdleges torzulás, a Szabad Akarat a tudatosság fókuszpontjává válik Logoszként vagy más néven Szeretetként (a szó bibliai értelmében). A Szeretet illetve Logosz az õ saját Végtelen Intelligens Energiájának felhasználásával maga is részt vesz a teremtésben, és a fizikai illúziók (?gondolatformák?) széles tárházát hozza létre. Ezeket nevezzük a különféle Sûrûségeknek (egyesek megfogalmazásában Dimenzióknak), melyeket az adott Logosz aszerint tervez meg (Intelligens Tervezettség), hogy a lehetõ legalkalmasabb legyen Önmaga megtapasztalására.

  Gyakorlatilag az Egyetlen Végtelen Teremtõ, amely Logoszokra osztja fel Önmagát, a ti harmadik sûrûségbeli fogalmaitok szerint nevezhetõ ?Univerzális Teremtõnek?. Vagyis a Logosz a Létezés Univerzális szintjén teremt. A Logosz fizikai Univerzumokat teremt, amelyekben Õ illetve a Teremtõ megtapasztalja magát.

  (?legyen világosság?)

  3) Fény

  A végtelen spirituális Éltetõ Energia fizikai Sûrûségekben való manifesztálása céljából a Logosz létrehozza a harmadik torzulást, a Fényt. Az Egynek a Teremtést meghatározó három elsõdleges torzulásából rengeteg hierarchia és egyéb ?al-torzulások? származnak, amelyeknek megvannak a maguk jellemzõ paradoxonjai. A Játék célja: belépni a Teremtésnek ezen további részeibe, harmonizálni a Polaritásokat, hogy végül ismét felismerjük Magunkat, mint Teremtõt.

  Minden fizikailag megnyilvánuló Energia természete a Fény. Ahol tehát létezik bármilyen fizikai ?anyag?, annak magjában, középpontjában jelen van a Fény, az Isteni Intelligens Energia.

  A Végtelenre nem jellemzõek olyan fogalmak, hogy ?más, mint? vagy ?sok?, a Végtelen Teremtõ csak Egységet ismer. Ezért, a Végtelen Teremtõ az õ Végtelen Intelligenciájával létrehozta a tervet, amely a Tudat és az alsóbb szintû Teremtés Szabad Akaratának véges jellegû alapelvein nyugszik. Ebben az alsóbb szintû Teremtmények is tudatukra ébredhetnek, és kereshetik a lehetõséget, hogy Teremtõként megtapasztalják magukat. Így matrjoska-baba szerûen újabb és újabb fokozatai lettek a Teremtésnek a Teremtés szintjein belül.

  Az Egy Végtelen Teremtõ (Nagy Központi Nap) Végtelen Energiáját megosztja, és Logosszá válik. A Logosz a Térben óriási Univerzumokat teremt, és további részekre osztja magát, egy sor Központi Nappá alakul, amelyek aztán a saját Univerzumaik Logoszai lesznek, és részt vesznek a Teremtésben. Az Egy Végtelen Teremtõ minden egyes különvált része magában hordozza annak esszenciáját, a Végtelen Intelligenciát.

  A Szabad Akarat törvényét felhasználva minden Univerzum-Logosz (Központi Nap) megtervezi és létrehozza a ?fizikai valóság? olyan verzióját, amely számára a legalkalmasabb arra a célra, hogy Teremtõként tanulmányozza magát. Ismét egy szintet lejjebb lépve Intelligens Energiáját összpontosítva meg nem nyilvánuló [az angol kifejezés ?unmanifest? ? a ford.] Galaxisokat hoz létre Önmagán belül, és további részekre osztja magát, amelyek szintén Teremtõ szereppel bírnak, ezek a Szub-Logoszok, Napok, amelyek szintén fizikai valóságot terveznek és manifesztálnak saját elképzelésük alapján: Napok, Csillagok és Bolygók képében megnyilvánuló Tudat-egységeket.

  Egy ?bolygószintû entitás? (Lélek) a tapasztalást az elsõ Sûrûségben kezdi, belé inkarnálódik Az Egynek valamely elkülönült része. Csakúgy, mint minden Logosz és Szub-Logosz, minden Lélek is a Végtelen Egynek egy kis egyedi részlete. Az elején a bolygó Intelligens Energiája olyan állapotban van, amit ?káosznak?, határozatlan állapotnak nevezhetünk. Aztán elkezdõdik a már ismert folyamat. A bolygó Energiája tudatára ébred Önmagának (az elsõ Sûrûséget nevezhetjük ?Tudatosságnak?), és a Bolygószintû Logosz (amely a teljes egész hierarchiájában Szub-Szub-Logosz) létrehozza Magán belül a nála alacsonyabb szinteket, így kialakul a bolygó felépítése. A levegõ és a tûz elemek kombinációjából vizek és föld jön létre, felébred ezek létezésének tudatossága, és megkezdõdik az evolúció folyamata, ez képzi a Második Sûrûséget.

  A Második Sûrûségû lények annak ébrednek tudatára, hogy egymástól különálló létezõk. Ezután folytatódik az evolúció a Harmadik Sûrûség irányába, amely egyébként az emberi lelkek inkarnációja szempontjából a legalacsonyabb lehetséges szint. Ezen a szinten öntudatra ébredés történik.

  Az emberek, illetve a beléjük inkarnálódott Lelkek a Fénybe és Szeretetbe való visszatérést keresik, ahonnan jöttek. A Harmadik Sûrûségtõl a Nyolcadik Sûrûség felé vándorolnak, a végsõ cél visszatérni a Végtelen Egységbe.

  A ?normális? emberi tudatossági szintet meghaladó Sûrûségek részletes bemutatása azonban külön témakör, ha többet akartok tudni, valakinek fel kell tennie egy értelmes kérdést, amelyre válaszolhatok, erre azért van szükség, hogy ne sértsem meg a nemtudásra vonatkozó Szabad Akaratotokat.

  A fenti bevezetõ után visszatérhetek az eredeti kérdésedre:

  Kérdezõ: ki a ?teremtõd?, és ugyanaz-e, mint a mi ?teremtõnk??

  RejtettKéz: mint mondtam, igen is és nem is. Végeredményben minden élõ dolgot (és minden dolog élõ) az Egy Végtelen Teremtõ eredeti Univerzális Teremtése hozta létre. Tehát abból a szempontból az Egy Végtelen Teremtõ összpontosítja Végtelen Intelligenciáját a Végtelen Energia tudatosságába, és létrehozza az egész Teremtést. Viszont nem az Egy Végtelen Teremtõ hozott létre közvetlenül, hanem a saját Logoszunk, Szub-Logoszunk, Szub-Szub-Logoszunk és így tovább. Tehát így értelmezve bár alapvetõen ugyanabból a forrásból származunk, amely az Egy Végtelen Teremtõbõl indul ki, mégis a saját közvetlen teremtõink az Egy külön-külön alegységei, Szub-Logoszai. Tehát végeredményben a mi Teremtõnk nem ugyanaz, mint a Tiétek, bár ugyanabból a forrásból származik.

  Kérdezõ: azt mondtad, hogy 13 eredeti vérvonal volt. Viszont a DNS-kutatás bebizonyította, hogy az emberiség mindösszesen 3 vérvonalból származik. Ez azt jelenti, hogy te nem vagy ember?

  RejtettKéz: remek kérdés, köszönöm. Igen, ez helyes, ha úgy vesszük. Ha az utcán szembejönnék, ugyanúgy embernek néznék ki, mint te. Már generációk óta inkarnálódunk a Földre, de valóban nem a Földrõl származunk.

  Kérdezõ: a tanítás hat témakörét hozzád hasonlóan egy Atlantiszról szóló könyvben is említik, amely állítólag csatornázott üzenet alapján íródott. Az is egy olyan alkalom volt tehát, amikor válaszoltatok a kérdésekre?

  RejtettKéz: Igen, bizonyos szempontból így van. Más, úgymond ?nem evilági entitások? is meglátogatták már a bolygótokat, és átadták a Teremtésrõl alkotott elképzelésüket, illetve ?technológiájukat?, amelyet úgy lehetne körülírni, hogy ?ti magatok jövõbeli változata?. Az emberiség hibásan kezelte azt az információt, és ez Atlantisz összeomlásához vezetett.

  Most, hogy arra már válaszoltam, hogy emberi származásúak vagyunk-e, visszatérhetek arra a kérdésre, hogy ki a teremtõnk. Nagyon vigyáznom kell arra, hogy mit mondok el, de végre el kell mondani az igazságot, és remélhetõleg megúszom a felettem állók ingerlése nélkül.

  Beszéljünk tehát a dolgok lényegérõl.

  #12090

  Rejtettkéz folytatása itt:
  -link-

  #12091

  FEKETE-TÛZ-RENDJE Sötét erõk gyûjtõ klánja:)

  #12092

  Wessyl
  Tag

  Állítólag az összes nagy magyar az volt, szabadkõmûves!

  #12093

  Névtelen

  Ja! Dolgoztak ezerrel :DD A maltert meg te keverted 🙂

  #12094

  maniac
  Tag

  Rejtett kéz szinbólika valóban létezõ tartózkodás. Rendgeteg képet ismerünk a történelmi festmények és fényképek soraiban, kik, láthatóan bent tartották a jobb kezüket a zakójuk, belsõ részében. Nap – Ó – leon, Sztálin, stb. stb.
  A tény valóságos. Rejtett kéz közre adása, nagyon – nagyon inteligens, és, következetesen nyomon követhetõ!

  #12095

  maniac
  Tag

  Ma’ is, mindenki, kivétel nélkül, valamilyen “rendhez” tartozik. Máskép, nem lehet! A három szög alján lévõk még nem tudják, miben vesznek részt. Szembesülés a végén már nyílván való.., attól, a felismeréstõl már nem szabadulhat. Legfeljebb véletlenül, betolják az árokba, vagy sugár dózis végez vele.

  #12096

  hacsek
  Felhasználó

  Ez baromi érdekes.Az egészet elolvastam egyvégtében.És tudjátok mi a fura?Mostanság valahogy szkeptikussá váltam azok felé a dolgok felé amikben pár éve még mélyen hittem (sajnos öregszem 😀 ) De ahogy olvastam Rejtettkéz írásait ,ez a mostanság gyakori érzés nem jelentkezett… bevallom nem mindent tudtam belõle kellõképp megérteni,ehhez az én ismereteim még túl szegényesek,de eldöntöttem hogy ha jobban megértem rá újra végig olvasom,hátha nagyobb értelmet nyer az egész:) KÖSZÖNÖM SZÉPEN AZOKNAK AKIK ITT KÖZZÉTETTÉK ÉS LEHETÕVÉ TETTÉK HOGY MAGYARUL OLVASSAM:D

33 bejegyzés megtekintése - 1-33 / 33

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.