Pille wrote …
Az amit leírtál, azt megvalósítani nagyon nehéz. Ennek az állapotnak csupán a határát súrolja az ember akkor, amikor mély meditatív állapotban van.
….ami kizárja a saját hallucinogén kép-szöveg-hangalkotást. – írod. Mi van a küls? hallucinogén hatásokkal? Ha az ember teljesen kikapcsolt állapotban csak érzékel és befogad sz?rés nélkül, hogyan tud a küls? hatások ellen védekezni?
Hog jutott eszedbe ilyeneket kutatni? – bocs a kérdésekért, de kiváncsi vagyok, mit?l ez a szokatlan témaválasztás. Ha gondolod hogy túl tolakodyanó vagyok, ne válaszolj, semmi baj.
Szia!
Idézlek: “Ha az ember teljesen kikapcsolt állapotban csak érzékel és befogad sz?rés nélkül, hogyan tud a küls? hatások ellen védekezni?” Itt milyen küls? hatásra gondoltál? Mit?l kellene védekezni? A tudatod amit jelen állapotban elbír (informálisan ) azon a szinten tudsz kísérletezni. Ezt fejlesztéssel lehet továbbléptetni. Tudati és fizikai edzéstervvel fejlesztem magam. -link-
-link-
Evidens volt a témafelvetésem azok után amit tapasztaltam. Sok nem általános dologgal foglalkozom, de ez nekem már így természetes. Van olyan tudati kontroll ami teljesen kikapcsolt állapotban is ad saját magad számára egy észlelési felügyeletet, hiszen ez rögzíti a távérzékelés általi infót és a saját “helyzetedet” . Az éber álomnál is látod amit álmodsz, tudod hogy az álom és benne vagy de el tudod határolni úgy, hogy pihensz. Így érthet??