Vélemény?
- This topic has 10 válasz, 5 hozzászóló, and was last updated 6 years, 10 months by .
11 bejegyzés megtekintése - 1-11 / 11
11 bejegyzés megtekintése - 1-11 / 11
Be kell jelentkezni a témakör megválaszolásához. Log in/Register
News › Fórumok › UFO-k › UFO észlelések › Vélemény?
Nálam általában akkor amikor lázas beteg vagyok,illetve éjszaka lázam van,fura “álmaim” vannak.A következ? a téma:nyugalom van,nyugalom van nyugalom van,és érzem hogy meg kell ?rizzem a nyugalmat ami körülöttem van,és közben rettegek valamit?l,egyszer csak ide ér valami(gondolom amit?l tartok)és minden a feje tetejére áll,rettegek és nem tudok semmt sem tenni,nagyon rossz érzés nem tudom le írni,én látni akkor nem emlékszem hogy láttam-e volna valamit,de ez majdnem minden lázas betegségemnél CSAKIS ÉJSZAKA van meg.ilyenkor fel kelek és örülök hogy fel keltem,hogy vége a szörny?ségnek amit?l rettegtem,egy kis ideig le sem merem hunyni a szemem.Ha jól emlékszem egyszer már álmodtam ezt már úgy is,hogy nem voltam beteg,de lehet hogy többször. Vélemény?
A lelkeddel nincs valami rendben. Tedd rendbe a gondolataidat és a lelked nyugalmát állítsd be. Én is voltam hasonló “állapotban”, de néhány technika sokat segített.
Nem akarok itt prédikálni, de tényleg nem árt, ha magadba nézel.
Mik azok a technikák? Az én lelkemen amúgy nem lehet segíteni :DEgyébként nem hiszem hogy a lelkemmel lenne valami:)
Én egy véleményez? vagyok … az én véleményem 😀 Csak azt mondtam nem árt. Mik azok a technikák? Az önmagad er?sítése. Mind relaxálással, meditációval. Kizárni a külvilágot, csak is szélirányosan magadra gondolni. Nekem sikerült! Egyébként a láz miatt hallucinálhatsz is, szóval elég durva álmaid lehetnek, de arra nem tudok semmit mondani, hogy “épen” is látod vagy láttad.
Gondoltam erre én is,de a láz szintje mindig eltér?.
Van amikor csak h?emelkedésem van,van amikor már lázam.
Egy a lényeg,egyaránt találkozom,betegen és nem betegen is ezzel.
Háát mindenesetre köszi,ha legközelebb ilyen lesz,kicsit relaxálok:)
Nem értek traumák a közeli múltban vagy egyáltalán a múltban?
Orvos pl mit mondott? De ez így, olyan mint szénakazalban t?t keresni… Ezernyi oka lehet. Én azt javaslom neked, hogy menj el egy természetgyógyászhoz, vagy tisztán látóhoz, vagy méresd ki a hartman zónákat.
Köszi a tippet.
Tényleg! Hartman zónák!
@Kaszai mondta:
Nálam általában akkor amikor lázas beteg vagyok,illetve éjszaka lázam van,fura “álmaim” vannak.A következ? a téma:nyugalom van,nyugalom van nyugalom van,és érzem hogy meg kell ?rizzem a nyugalmat ami körülöttem van,és közben rettegek valamit?l,egyszer csak ide ér valami(gondolom amit?l tartok)és minden a feje tetejére áll,rettegek és nem tudok semmt sem tenni,nagyon rossz érzés nem tudom le írni,én látni akkor nem emlékszem hogy láttam-e volna valamit,de ez majdnem minden lázas betegségemnél CSAKIS ÉJSZAKA van meg.ilyenkor fel kelek és örülök hogy fel keltem,hogy vége a szörny?ségnek amit?l rettegtem,egy kis ideig le sem merem hunyni a szemem.Ha jól emlékszem egyszer már álmodtam ezt már úgy is,hogy nem voltam beteg,de lehet hogy többször. Vélemény?
Én is éreztem már így magamat, hasonló képpen, többször is! — De már rendbe jöttem!
Te is rendbe fogsz!
(Mármint, remélhet?leg! 🙂 )
Már elmúlt ez szerencsére.
Amúgy ezt a posztot is én írtam,miért valami kaszait ír ki? 😀
Be kell jelentkezni a témakör megválaszolásához. Log in/Register