joska

Hozzászólások

50 bejegyzés megtekintése - 1-50 / 117
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156360

  joska
  Felhasználó

  tudod az enyémek is így éltek csak ezek 70 évig

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156359

  joska
  Felhasználó

  így él a családom összes tagja

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156358

  joska
  Felhasználó

  ez a valóság kérlek

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156357

  joska
  Felhasználó

  https://www.youtube.com/watch?v=Ahha3Cqe_fk
  a véleményem a pénzetekről

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156356

  joska
  Felhasználó
  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156346

  joska
  Felhasználó

  azt a fost fiúk ti még visszasírjátok azt a fost. te legyen xéna a feleségetek, legalább megtudjátok a különbséget

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156324

  joska
  Felhasználó

  érdekes betegség nem gondolod? többen is szenvednek benne, milyen érdekes…egyvalaki beteg aki átengedi őket ide, meg minket oda az a beteg

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156323

  joska
  Felhasználó

  mit adjak Neki enni? és hol fog aludni?csinálj valamit nagyon szépen kérlek.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156278

  joska
  Felhasználó

  Szóval annyit akarok Neked mondani, hogy ilyen büdöskézés meg fosozás ilyen nálunk is van, csak sajnos a problémákra nincsenek megoldások, ilyen kutyázás ilyen is volt a családomban, de hogy a jéghegy mitől olvad és hogy lehetne megállítani az olvadást ilyen sajnos egyik családban sem került még szóba.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156277

  joska
  Felhasználó

  Megha nagyon őszinte akarok lenni Veled engem már általánosban büdöskének csúfoltak az illatozó virágszálak, szóval az, hogy most Te fosnak csúfolsz nem nagyon zaklat, csak akkor légyszíves valaki találja már ki, hogy miért olvad a jéghegy, mert az sikeresen megállapította mindenki hogy ez a nap is az olvadástól a hóesésig tart, erre én is rájöttem csak azt nem tudom hogy mitől.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156276

  joska
  Felhasználó

  https://www.youtube.com/watch?v=52-cWOpP8nk
  Nézd meg, pedig akkor még a térképen sem voltam. Sem én sem más, szóval annyira szürreális az egész, hogy azon veszekedtek, hogy ki főz, amikor az állatállomány totál ki van lőve már szinte mindenhol, és akkor most egymást okoljátok, de egyébként tudja konkrétan valaki hogy miért kezdett el olvadni a gleccser 1970-es években, ezt konkrétan tudja valaki? Mert nekem úgy tűnik, hogy konkrétan igaziból senki. Legalább is mi biztos nem.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156275

  joska
  Felhasználó

  Különben sem izlik a rémeskrémes tehát szerintem totál felesleges nekünk itt irogatni egymásnak, a Földet annak a nevére iratod akiére akarod kb. 50 év és nem Föld lesz a neve hanem viz. Csak nézd meg a térképen. 1984-től kezdődik az olvadás. Úgyhogy az erdőnek is annyi, nem lesz mit gyújtogatnod. Az állatok már menekülnek is a tengerből azért döglődik az egész. Ebben az egyben mindenki teljesen egyetért. Úgyhogy remélem igazi Isten vagy nem csak egy ET. Mert sajnos ide egy ET nem lesz elég.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156274

  joska
  Felhasználó

  Édesem főztem én Neked régen, de nem jöttél,ott ettem egyedül, annyira szerelmetes voltam,
  most szeretnéd, hogy főzzek de már nem vagyok szerelmes.
  My God, shouldn’t be Me.
  Még bort is vettem egyszer sem jöttél, nem vagyok madár már ne haragudj.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156209

  joska
  Felhasználó

  és ne haragudj de számomra ez borzasztóan szar, hogy megosztjátok már megint magatokat. ennél jobban semmit sem utálok. ettól kapok skizot.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156208

  joska
  Felhasználó

  szóval ti ilyenkor ettől amit ti csináltok ilyen vallásváltásoknál én konkrétan ideggörcsöt tudok kapni. de azt kurva erőset. el nem bírom viselni ha nincs valami fix, ezt az egyet el nem bírom viselni.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156207

  joska
  Felhasználó

  1999-ben pedig anyukámtól az igazitól kaptam egy könyvecskét, amiben az volt írva, abba a világba ahol én már nem lehetek Veled. Na az ilyen mondatoktól nem skizot hanem szabályosan ideggörcsöt, ideggörcsöt kapok. Amikor viszont ideszülettem akkor viszont azt mondtam neki hogy ő nem az anyukám, szóval konkrétan tőletek ideggörcsöt tudok kapni.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156124

  joska
  Felhasználó

  ja és mégvalami 31 éven keresztül mindig azzal foglalkoztam, amikor beléptem egy szobába hogy vajon mit gondolnak rólam az emberek, segget nyaltam egész életemben próbáltam megfelelni, manapság amikor belépek egy szobába az érdekel hogy én mit gondolok róluk. Ennyi a történet.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156123

  joska
  Felhasználó

  Úgyhogy bármilyen tanácsot bárkitől szívesen fogadok ezügyben mert ez így őrjítő.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156122

  joska
  Felhasználó

  Az Isti mellett meg totál azt érzem, hogy nekem kell lenni a férfinek meg a nőnek egyszerre.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156121

  joska
  Felhasználó

  A másik dolog meg az, nézd én kereken 31 éves vagyok, utánaszámoltam Ti meg itt voltatok a Föld teremtésénél, kb 1 millió év különbség van köztünk, szóval nem hiszem, hogy ezt a vitát én fogom megoldani. Most áruld el nekem, hogy mégis hogy a bánatban vitatkozzak egy 1 millió éves Istennel?

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156120

  joska
  Felhasználó

  Figyuzz Buc, nekem nem az volt a feladatom hogy eldöntsem ezt a vitát, a húsevésről meg a salátaevésről, az őszinte igazságot akartad hallani. Az pedig az, hogy a rokonomnak akit vegetárinusnak neveltek gyerekkorában megkostolta a szalonnát és izlett neki és konkrétan csorgott utána a nyála, és akart volna belőle még enni, csak a szülei nem engedték meg neki, a húsevők meg úgyanúgy esznek salátát, az hogy nálatok ez a 22-es szám arról én személy szerint nem tehetek. Hiába a 33 a vegetáriánusok száma ha egyszer a gyereknek csorgott a szalonna után a nyála. Tőlem egyetlenegy dolgot vártál el, hogy legyek Veled őszinte. Csináltam 100 százalékos baracklevet itthon “anyukámnak” de azt konkrétan majdnem visszaköpte. Hogy ez nálunk embereknél az évezredek alatt miért alakult így arról konkrétan fogalmam sincs, tisztában vagyok vele, hogy megtiltottad, hogy húst együnk, mert Te élő lelket pakoltál az állatokba is, de ennek ellenére az emberi szervezet kívánja a Föld összes országában. Hogy miért arról fogalmam sincs, én ebbe beleszülettem, én ezen változtatni nem tudok, ez nem az én értelmi képességeim szintjén van.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156055

  joska
  Felhasználó

  És egyfolytában a fenntartható fejlődésről prédikálsz borzasztóan egyszerűen meg lehet oldani, a vezetők fizetését ha Magyarországi viszonylatban számolod meghatározod 500.000- ben vagy 1 millióban, se többen se kevesebben ez egy fix lenne, ebből megtudnák venni arányosan az autóikat ami illik is hozzájuk, de nem szállna el az agyuk, lenne ellőttük cél ott a pschiátrián,ezzel a jógatanár például nem unatkozna 5 millió forint megkeresése után, és egyfolytában lenne előtte cél. és amennyiben nem száll el az agyuk, úgy tudnának is vezetni. Neked meg megmaradna a milliárdod. Mégcsak lopni sem kellene, a terrorizmusról meg annyit, hogyha a Trump szövegírója továbbra is luzernek nevezi a terroristákat ott fognak berombantani nektek legközelebb ahol a legjobban fáj. Szóval totál egyszerű megoldások vannak a bajaitokra.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156054

  joska
  Felhasználó

  És egyébként, hogy mindig elúszik a pénzed az összes országban, azért van mert mindig ugyanabba a hibába lépsz, vonatkozik ez az egyetemre, a politikusokra és az összes államra, mindig megemeled a fizetésüket, azt kérdezted miért változott meg Orbán miért nem olyan mint volt, és erre nem tudsz rájönni. Azért mert állandóan felviszed a fizetését a vezetőknek, és onnantól kezdve megbolondulnak. Ezek közül eddig egyedül a Merkel amelyik viszonylag normális maradt. Úgyhogy ne is haragudj, dehogy elúszik a pénzed erről részben Te is tehetsz. Ezt a régiek úgy mondták, hogy mindig többet akarnak, és azért nem tudod soha megtartani a birodalmadat. Sem a Nyugatot, sem a Keletet. Sem a királyságokat.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156053

  joska
  Felhasználó

  És mivel mindig azt kérdezed melyik étel ízlik, ha ennyire kíváncsi vagy rá, az ízlik amelyik reális, nominális alapértéken van, ami annyit tesz, hogy felkelek hétkor 8ra beérek dolgozni, ott vagyok négyig, és utána reális fizetést kapok érte, nem 80000Ft és nem is egymilliót. Mai Magyarországi értéken ez 250- 300 netton mozogna. Ami nem túl sok, de nem is túl kevés, ami normális lenne. És ha ez normális lenne akkor most nem itt tartanánk. Konkrétan nekem ennyi pénz a garázs jövedelmemmel együtt elég lenne, ahhoz amire nekem szükségem van. A mai árfolyamon számolva itt Magyarországon. Normális munkáért, normális fizetésért. Így tudnék számolni és spórolni amit mondtál, én pedig szeretek spórolni mert kihívásnak tartom.Ennyire egyszerű az életem. És ezért nem is lottózom. Mert egy hülyeség. Milliomosnak születni kell, különben sose lesz az ember igazi milliomos abba bele kell születni, ez egy ilyen dolog. Zuckerberg milliomos lett de sose lett milliomos mert az utcán eszi a szendvicset a betonon. Érted ezt? Vagyis megtudod ezt érteni, hogy nem Veled van a baj?

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156052

  joska
  Felhasználó

  És ez a büntetés ami két éve megy, hogy arra akarsz ítélni, hogy nem kell dolgoznom, ettől meg szó szerint begőzölök. De úgy értsd szó szerint, kínomban már elmentem sírt ápolni.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156051

  joska
  Felhasználó

  Neked meg itt üzenem, hogyha a Földre benyújtottad az igényedet gondolom nem egy sivatagot akarsz, az van a Marson, szóval Te is nyugodtan békén hagyhatsz minket.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156050

  joska
  Felhasználó

  Trumpot üdvözlöm, és minekután kilépett a klímaegyezményből, és kocsikázni szeretne, én is szeretek kocsikázni, sakkozni nem tudok, és ha továbbra is kocsikázni szeretne hagyjon minket szépen békében fát ültetni meg kertészkedni, így senki sem zavarja a másik vizeit. Vessző helyett néha pontot kell rakni. Addig amíg mi itt békében ültethetjük a fákat addig ő békében kocsikázhat, ilyen egyszerű a történet.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156049

  joska
  Felhasználó

  Továbbá minekután a férjem az egyetlen amelyik valamiféle faültetési munkát hajlandó végezni, miután a többiek a terepjáróban nyalják a fagyit, ezt is nyugodtan megírom a NAV-nak miközben a többi gyújtogatja az erdőket. Ja és mégvalami messziről leszarom ha megöltök.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #156048

  joska
  Felhasználó

  JÓ, számolni én is tudok, szóval apám pénzén mentem Amerikába, 500 ezerért és fizették az egyetemet, részben, szóval akkor számoljuk fel a takarítási, disznótrágyázási, kukoricacímerezési, továbbá tyúkoknak a táphordását, az ingyenes állatfelvigyázást, és a többit amiről még szó se esett, mindezt úgy hogy a gyermekmunka alkalmazását a törvény bünteti, ez kb 5 éves kortól számolva 24 éves koromig, akkor számoljuk fel, és most kapok egy autót “ingyért” az őzike pénzéből, akinek az összes dollármillióját ellopták, és most rajtam és a korosztályomon keresik, akkor tényleg kezdjünk el számolni. A Navnál okos emberek ülnek, tényleg jó lenne elkezdeni számolni végre.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #154811

  joska
  Felhasználó

  Miért ha két angyalnak aki a saját nemét szereti azt adod parancsba hogy Te gyereket akarsz mégis mit vártál? Boldogságot Isten nevében, vagy mi a szart?

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #149059

  joska
  Felhasználó

  Drága Vagyok aki Vagyok, akkor is Michaelt szeretem, hogyha tóba is ugrotok.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #145888

  joska
  Felhasználó

  Skacok ott a klubban én rájöttem, hogy EL él vagyis élet. És nem zavarja semmi.
  https://www.youtube.com/watch?v=WqUO-UBa3Z8
  SZIASZTOK

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #144972

  joska
  Felhasználó
  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #144971

  joska
  Felhasználó

  Sobald das Geld im Kasten klingt, die Seele in den Himmel springt!

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #144933

  joska
  Felhasználó

  Édes Kincsem,
  Lézerjet és aeroplan sincsen Pécsen,
  nem úgy mint Bécsben,
  édes Kincsem,
  Itt nincs minden úgy mint Bécsben,
  itt lent Pécsen, lent a téren
  édes kincsem,
  nem úgy van mint régen
  édes Kincsem,
  nekünk pénzünk erre nincsen,
  édes kincsem,
  itt lent Pécsen.
  Édes Kincsem
  Nem megy minden úgy Bécsben
  Édes Kincsem.
  Ó Dagobert bácsi kacsamesék ducktales huhu….

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #144927

  joska
  Felhasználó

  Egyébként teljesen egyszerű levezetése van az 5-6 egyenletnek, melyik a nehezebb kérdés feltevésével? Életet adni, felnevelni egy gyereket, vagy megölni valakit. A nevelés az örökké tart, az élet elvétele az meg történhet egy pillanat alatt is, hosszabb módja nem szerencsés. Bár ezen az alapon a halálnem megválasztása is nehéz lehet, amit úgy döntöttem, hogy Rád bízom, de légyszi csináld rendesen mert nem szereti a félmunkát, a kérdésedre a válaszom: csakhogy a többiek is képben legyenek, Mit mondasz annak, akinek joga van hozzá és a fejedet követeli, azt hiszem azt, hogy elfogyott a papírzsebkendőm. Én sem úgy képzeltem egyébként, hogy Afrika jön ide de ez maradjon kettőnk között.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #144910

  joska
  Felhasználó

  Szóval megcsinálta Neked az oktogrammát mértanilag matematikai pontossággal, a baglyot, Te meg megmondtad neki, hogy ő egy “állat”mert aggressziv azért írja,hogy RH, ez volt abban a kibasszott levélben? Te meg szakítottál vele, ő meg bosszút esküdött ellened és most mindent szétver? Erőszakkal, te meg engem szekálsz ez miatt és azt méred, hogy én mennyire vagyok erőszakos, és addig nyomod a buttont amíg bebizonyítod, hogy én is erőszakos vagyok? A kulcsokat meg rajtam keresed?

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #144903

  joska
  Felhasználó
  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #144812

  joska
  Felhasználó

  Meg szöget ütött a fejemben, hogy hogyan lehet valakinek a helyét elfoglalni?
  Már ne is haragudj, de ahhoz végig kellene élned az életem ugyanazokkal a beállításokkal, és ugyanazokat a döntéseket kellene meghoznod mint nekem, de mivel te te lennél nem ugyanúgy döntenél, de ha mégis, az azt jelentené, hogy valaki el akarná foglalni a helyed, aminek eredménye ugyanaz lenne mint most. de a helyet akkor se tudnád elfoglalni mert az folyton változik.nevet lehet cserélni, de az akkor sem azt fogja eredményezni, mintha a név viselője hozta volna a döntést, és sose lehetsz ő, mert te más vagy ezért én se leszek/lehetek sose te. nem tudom érted?

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #144811

  joska
  Felhasználó

  Egyébként úgy féltek a haláltól, meg az elmúlástól, mintha én nem is tudom mi történne. Jellemzően ego-központú gondolkodásunkra el sem tudjuk képzelni az életet magunk nélkül pedig ugyanúgy folytatódik. A Föld pedig marad, vagy ha úgy tetszik a kő megmarad. Kedves nyugodtan törölheted is meg át is írhatod. Nagyvonalakban leszarom. Pacsi

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #144749

  joska
  Felhasználó

  Hahó a videó már nem elérhető, de -Ceri-Meki is női alakot ölt.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #144379

  joska
  Felhasználó

  Miután kitomboltátok magatokat, szóljatok.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #144086

  joska
  Felhasználó

  hapedig a dohányzás szúrja a szemeteket, de az autók nem, akkor van az a mondás hogy nektek van problémátok azzal hogy dohányzok, na mármost ha valakinek problémája van veled az az ő problémája és nem a tied. Comprende?

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #144076

  joska
  Felhasználó

  Miután a győri Eto átesik a tűzkeresztségen és megnyeri a meccset a tagjai klubbot fognak váltani, ki akar fogadni?

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #144035

  joska
  Felhasználó

  Ha mégegyszer a szüleid előtt veszed ki az ételt biz Isten, Péterkével együtt de felpofozlak.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #143983

  joska
  Felhasználó

  minket pedig azért büntetnek amit még el sem követtünk,vagy mégis csak nem tudunk róla, ilyenkor akkor mi van?

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #143982

  joska
  Felhasználó

  és akkor eljutottunk egy csomó kérdéshez, ha Hitlert felveszik az egyetemre, milyen lett volna a mai világunk, vagyha a nácik nyernek akkor mi lett volna, Hitler nem is akart katona lenni, mégcsak a politika se érdekelte Wagnert szeretett hallgatni, és mi lett volna ha megölik? túl sok a ha,és a mi lett volna, az 5 csillag az pedig egy rangjelzés, van ami ezek szerint a jövőben sem változott…

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #143981

  joska
  Felhasználó

  Azért tudják a halálunk dátumát mert a mi jövőnk az ő múltjuk. Azért bombázzák Ádert (amit nyilatkozott a világkonferencián Párizsban) is, valami olyat fogunk csinálni a közeljövőben, ami nagy Gebasz és kihatással van a Föld jövőjére és az egész emberiségére.Cserkészekre és álmodókra egyaránt. Továbbá az üzeneteket amiket írunk átírják, elég szarul hozzátenném…az elvisz meg elhoz közti különbséget sepregetőként illene tudni öcsi.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #143539

  joska
  Felhasználó

  Szóval van egy rakat rosszhírem
  Captain’s LOG
  2015.11.08
  Gyerekkoromban kétszer olvastam el az Egri Csillagokat- tartalma ismeretes
  Következő rosszhírem, Amerika tavaly ilyenkor műveleti zónának minősítette Magyarországot-vagyis itt bármit csinálhatnak, de olvassatok utána
  Következő rosszhírem mivel mindig kérnek indoklást,feltörtem akaratom ellenére a levelezésüket, tehát dallal megerősítve
  KNaan-Waving flagből
  indézet- They say love is the answer love is the way but look how they deceive us…..Lényeg “We move forwards like Buffalo soldiers.. értik ezt a most indult tömegre.
  Mary legutóbbi találkozási ponton, semlegesnek nyilvánította magát, ami remélem blöff.
  A többit kirakjátok magatoktól.

  Hozzászólás: Krónikák egy másik világból V #143538

  joska
  Felhasználó

  nem tudjátok a jelszót??? pech:-)

50 bejegyzés megtekintése - 1-50 / 117