Home Cikkek Fotón a brit családot terrorizáló démoni szellem

Fotón a brit családot terrorizáló démoni szellem

0

Szellem650x433Alvás közben támad a 46 éves anyukára, aki zúzódásokkal a testén ébred. De három gyereke sem menekül a szellem elől. Hónapok óta egy gonosz démoni szellem terrorja alatt él egy brit család a Dél-Walesi New Tredegar városában álló lakásukban, ahova két éve költöztek be ? jelentette a Mirror. A szülők elmondása szerint a démon egy szellemidéző ouija tábla használatakor jelent meg a lakásban, és azóta sem tudnak megszabadulni tőle, pedig még egy szellemvadász szolgáltatását is igénybe vették és egy pap segítségét is kérték.

A háromgyerekes, munkanélküli családapának még egy fényképet is sikerült készítenie a szellemről, ahogy a fiai szobájában áll. A képen egy fehér ruhában lévő, kékarcú kisgyerek alakjában jelent meg.

A démon a házaspár elmondása szerint rendszeresen molesztálja a 46 éves anyukát, aki reggelente zúzódásokkal a testén ébredt az alvásból.

?Egyre rosszabb és rosszabb lesz, és nem tudunk ellene semmit sem csinálni? ? mondta el Tracey Fry. Férje, a 32 éves Keiron Fry közölte, hogy egy démon molesztálja őket, hozzátéve: ?Nem én tettem. Soha nem verném meg a feleségem?.

A férfi végül egy szellemvadász segítségét kérte, miután a szellem közölte a gyerekeivel: ?El fogom vágni a szüleitek torkát.? A 43 éves Robert Amour ? aki száz fontot számol fel szolgáltatásáért ? közölte velük, hogy egy incubus démon költözött be a házukba akit két kisebb szellem segít abban, hogy éjszaka molesztálja a nőt. A kereszttel és egy Bibliával ?felfegyverkezett? szellemvadásznak végül a két kis szellemet húsz perc alatt elpusztította, de az incubus már kifogott rajta, és a lény máig terrorizálja a családot.

Szellem650x433

hir24.hu