Home Cikkek Furcsa fények jelentek meg Hawaii felett

Furcsa fények jelentek meg Hawaii felett

1

Hawaii-fenyRejtélyes jelenségről számoltak be Hawaiion, amely azóta is lázban tartja az ott élőket. A helyi KHON2 Televízió szerkesztőségébe május 20-án este érkeztek be telefonhívások az égen látható furcsa csíkról, amely cikk-cakkban terült el és nagy fényerővel rendelkezett. Ugyancsak érkeztek hívások a Hawaii News Now-ba is a jelenséggel kapcsolatban.

A szemtanúk elmondták, hogy a fényes csík mintegy tíz percen át volt látható az égen. “A vonal egy idő után kacskaringós alakot vett fel.” – mondta az egyikük. Három pontot lehetett látni, amint összeköti őket ez a fényes vonal.” – mondta egy másik szemtanú, aki kissé megijedt az eseménytől.

A helyi sajtó munkatársai azonnal nyomozásba kezdtek, mi állhat a jelenség mögött. Megkérdezték a rendőrséget is az eseményről – ahova szintén érkeztek hívások -, de közölték, hogy nem tudnak katonai akcióról. A haditengerészet szóvívője szintén elmondta, hogy nem tud semmiféle hadgyakorlatról vagy éles katonai helyzetről, amely a jelenséghez köthető. A parti őrség kijelentette, hogy a csíkok nem valószínű, hogy rakéták lennének, hanem inkább meteor.

Másnap az Amerikai Védelmi Minisztérium közleményt adott ki, amelyben közölték, hogy az új rakétavédelmi rendszer tesztjét hajtották végre Hawaiin és közölték, hogy a csíkok a rakéták miatt jelentek meg az égen, ahogy a lemenő Nap megvilágította őket. Kérdés azonban, mi van ha ez csak egy újabb elterelés? Hiszen hogy lehet, hogy a hatóságok, de még csak a haditengerészet sem tudott erről az akcióról?

Nehéz elképzelni, hogy egy ilyen haditevékenységnél ne értesítsék a hatóságokat, de főleg nem a haditengerészetet. Inkább úgy tűnik, mintha hirtelen egy nagyon logikusnak tűnő magyarázatot találtak volna ki. Ha pedig így áll a helyzet, mit akarnak ennyire eltitkolni?

hawaii-feny(1)(650x433) Hawaii-feny Hawaii-feny(2)(650x433)

paranormal.hu