Home Cikkek Gömb alakú tárgyat észleltek Moszkvában

Gömb alakú tárgyat észleltek Moszkvában

0

ufo_moscowEgy nagyon érdekes eset történt július 27-én Moszkva Mitino városrészében, Oroszországban, ahol a nyári vihar idején egy kis, gömb alakú tárgy bukkant fel , és alacsony magasságban bolyongó mozgást végezve hívta fel többek figyelmét. A furcsa tárgy ezután elindult az egyik irányba, és a házak fölött eltűnt szem elől.

Az azonosítatlan objektumot három különböző helyről sikerült filmre venni, miközben többen is szemtanúi voltak a meghökkentő jelenségnek, ami a videóban is hallatszik.

A szemtanúk egy fényes, fényvisszaverő tárgyról számoltak be, és volt, aki már 15 perce nézte, mielőtt felvételt készített róla. Miután a tárgy elhaladt az épületek fölött, egyesek szerint a másik oldalon már nem volt látható.

Néhány szemtanú arra utalt, hogy gömbvillám lehetett, egy eddig kevéssé ismert természeti jelenség, mely zivatarok környezetében fordul elő, és állítólag van némi hasonlóság, mint például a megjelenése, és a kiszámíthatatlan mozgása. Ebből a mozgásból csak rövid rész látható, és a három különböző felvétel mindegyike nagyjából két perc hosszúságú, de a szemtanúk elmondták, hogy körülbelül negyed órán kersztül látták. A videót érdemes teljes képernyőn megnézni.

Új Világtudat