Home Hírek Gordon Cooper asztronauta: Egy UFO szállt le 1957-ben az Edwards légibázis közelében

Gordon Cooper asztronauta: Egy UFO szállt le 1957-ben az Edwards légibázis közelében

706
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

fasff Ifjabb Leroy Gordon Cooper, egyike a “Mercury-program“, az első emberes űrprogram hét eredeti űrhajósának az Egyesült Államokban, aki több UFO-val történt találkozásnak is szemtanúja volt. Ő egy újabb űrhajós, aki már valóban látott UFO-t.

Cooper 1957-ben része volt speciális tesztpilóták egy csoportjának az Edwards Légitámaszponton Kaliforniában, és első kézből szerzett információkkal rendelkezik egy ismeretlen repülő tárgyról. Cooper a következőket állítja: “Volt egy forgatócsoportom, amely egy új leszállóegység kipróbálását készült filmre venni, amikor észrevettek egy csészealjat. Filmre vették, ahogy átrepült a fejük fölött, majd lebegett, kieresztett három lábat mint egy futóművet, és lassan ereszkedett, hogy leszálljon a száraz tómederben.

Ezek a srácok mind profi operatőrök voltak, így a képek minősége nagyon jó volt. Az operatőr csapatnak sikerült 20 vagy 30 méterre tőle folyamatosan forgatni. Ez egy klasszikus csészealj volt, fényes ezüst színű és sima, körülbelül 9 méter széles. Elég egyértelmű, hogy egy idegen űrhajó volt. Ahogy közeledtek felé, felszállt.”

Cooper szerint követve a szokásos eljárást, az operatőr csapat átadta neki a felvételt, ő elküldte Washingtonba, és jelentette az UFO-val történt találkozást. “Egy idő múlva, miután a filmet kidolgozták, egy magas rangú tiszt azt mondta, hogy tegyem egy tasakba, és küldjem el Washingtonba. Nem mondott semmit, és nem nézte meg a filmet. Ezt tettem, amikor visszaérkezett a laborból, és ez volt minden, amit a forgatócsoport jelentett.”

Leroy Gordon Cooper határozottan úgy véli, hogy egy földönkívüli jármű zuhant le Roswellnél Új-Mexikóban 1947-ben, és úgy hiszi, hogy a kormány több “idegen lényt” talált a baleset helyszínén.

“Volt egy jó barátom Roswellben, egy tiszttársam. Nagyon óvatos volt, hogy mit mondjon. De az biztos, hogy nem egy meteorológiai léggömb volt, ahogy a légierő állította. Világossá tette számomra, hogy ami összetört idegen eredetű volt, és a legénység tagjait megtalálták.”

Cooper azon magas rangú tisztviselők listáján szerepel, akik úgy vélik, hogy az embereknek ezen a bolygón joguk van tudni a kozmoszban máshol létező idegen életről.

Cooper hozzátette: “A 2. Világháború során kezdődött, amikor a kormány nem akarta, hogy az emberek tudjanak az UFO jelentésekről, mert egyébként pánikba esnének,” – mondta. “Félelmetesek lettek volna a felsőbbrendű ellenséges technológiájukkal, ami ellen nem tudtunk védekezni.”

“Aztán ugyanezen okból még rosszabbak lettek a dolgok a hidegháború során.”

“Ezért mondtak egy hazugságot, aztán mondaniuk kellett egy másikat, hogy fedezzék az elsőt, majd újabbat és újabbat… aztán csak beindult.

Meg vagyok győződve arról, hogy egy csomó nagyon zavarban lévő kormányzati tisztviselő ül ott Washingtonban, hogy kitalálják annak a módját, hogyan hozzák nyilvánosságra az igazságot. Tudják, hogy egy nap napvilágra kerül, és biztos vagyok benne, hogy így lesz.

Amerikának joga van tudni!

Új Világtudat