Home Cikkek Valósidejű elmekontroll zajlik?

Valósidejű elmekontroll zajlik?

18

Mind-ControlA következő sorok olvasását csak azoknak ajánljuk, akik rendkívüli módon nyitottak a hihetetlen dolgokra is. A hírünk bár meglehetősen elrugaszkodott a valóságtól, nem zárhatjuk ki, hogy akár ez is lehetséges. Persze aligha lesz bárki, aki szerint teljes a valóságtartalma a következő soroknak, az extrém összeesküvés elméletek kategóriájába mindenképp belefér.

Egy aggasztó videó került napvilágra. A videó egy weboldalra mutat, amely legalább annyira bizarr, mint maga a videó. Miről szól mindez? A nanotechnológia valóban megfertőzött minket? A weboldalon több illuminátus szimbólikát is felfedezhetünk.

A videó és a weboldal állítása szerint mindannyian meg vagyunk fertőzve egy nanotechnológiai alapú kórral, amely biológiai úton az agyunkba integrál egy úgynevezett BioAPI egységet, hogy az elménket összekösse egy mesterséges intelligencia által felügyelt kvantumszámítógéppel.

A chemtrailekkel kiszórt vírus, amely egyszerre organikus és nem organikus a természetben, alumínium részecskéket használ fel ahhoz, hogy nem organikus BioAPI rendszert építsen fel az agyban. Miután az egység installálva lett az agyunkban, a gondolataink az éterbe lesznek vezetve. Valójában tehát az egység olvassa a gondolatainkat, irányítja az elménket és befolyásolja minden döntésünket. Figyel minket, amikor alszunk. Minden gondolatunk nyomon van követve valós időben.

Ez lenne a Fázis 1. A Fázis 2-ben kiemelt személyek lesznek megfigyelve. A Fázis 2-ben a rendszer a kiemelt személyek mellett azokat is megfigyeli, akik kapcsolatba lépnek az illető körül. A videó szerint a valós idejű elmekontroll egy világméretű folyamat, elképesztő dolgokkal. Külön nagy figyelmet szentelnek annak, hogy ez az információ ne derüljön ki. Kevés az időnk mielőtt a fények végleg kihunynak. A videó és az oldal szerkesztői szerint van gyógymód a betegség kezelésére. Van remény. A túlélés választás. Kövesd a fehér nyulat…

Mi ezzel a baj? Ha volna is ilyen technológia, hogyan lehetséges összekötni a fizikai anyagokból álló nanotechnológiai eszközöket nem fizikai anyagból álló gondolatokkal? Az anyag és a gondolat két teljesen különböző forma, hogyan lenne képes az anyag láthatóvá tenni a gondolatokat? A gondolatfényképezés során ugyan láthatóvá válnak olykor a gondolatok a fotópapíron, de ott valamilyen ismeretlen, kvantumszintű mechanizmus kell, hogy történjen, ahol a gondolat áttör a fizikai anyagba optikai úton. Elképzelhető, hogy ha valósidejű elmekontroll csupán maszlag, attól még létezik olyan technológia, amely képes “belátni” a fizikai anyag alá?

s

 

18 COMMENTS

 1. Na ez valóban egy extrém összeesküvés elmélet…
  Ha ez tényleg igaz lenne, miért van ez a honlap, ami elárulja a “titkot”?
   
  A nanotechnológia fantasztikus lehetőségeket rejt magában, például az orvostudományt forradalmasíthatja, ugyanakkor a vele kapcsolatos félelmek nem teljesen alaptalanok, gondolok itt például az esetleges hadiipari alkalmazására.
  Szerintem azonban itt még nem tartunk – sajnos/szerencsére.

  • A kreált háttértámogatás szárnyakat ad,igaz?..már aki-k szeretn-ek-ének szárnyalni.
   Az elme manipulálása a múlt században forrta ki magát.(de mindig is elsőbbséget élvezett) Az extrémebbnél extrémebb kísérleteket eszelték ki. Had ne soroljam itt fel,a pl.a multik befolyásoló manipulációikat a vásárlások mértékének fokozása céljából,vagy a falu egyetlen pékjének a lisztjét Lsdvel való megspékelésével,vagy a japán titkos katonai egységének az elme manipulálását követő élve boncolásának a lehetőségét,vagy egy kis pénz reményében az önként jelentkezőkön a legkülönb-féle drogok és egyebek hatását,az emberi gondolkodás manipulálására,, és stb..stb. Amik gyerekjátékok már a mai manipulálás extrém játékában. A vicc/vagy nem,hogy nevet adtak mindnek, mint te a gyerekednek. A nanotechnológia sokkal magasabb szinten pörög,mint gondolod(alapvető tulajdonságokkal foglalkoznak). Viszont manapság pl. az orvoslás is szelektív. Olyan technikákkal,pl.nanotechnológiával,gyógyítanak-olyan betegségeket is, amik valójában nincsenek is-,amiben itt naponta százak halnak meg,és ezeket úgy gyógyítják a kiválasztottakon,amit itt mi még csak el sem tudunk képzelni.(abortált,és ellopott csecsemők) És ezek csak a hálón is felcsipegethető információk,…és amik nem jelennek meg a hálón??
   De,azért örülök,hogy szerinted,még nem tartanak itt/ott.
   http://www.youtube.com/watch?v=QU6Yc2yWEwE&feature=c4-overview&list=UUqJzdFIeOJQParXTJ5GZ7ig
    
    
    
    

 2. A reklámok tudatalattira gyakorolt hatása és ebben a hírben írtak között kb. akkor a távolság, mint a kerék feltalálása és az autó feltalálása között. Szerintem itt még nem tartanak. Azt már én is sokkal valószínűbbnek tartom, hogy az esetleges titkos kutatások előrébb járhatnak valamivel, mint a nyilvánosak, de nem gondolom – legalábbis remélem – hogy ekkora az előny.
  A világhálón felcsipegetett információkkal az a baj, hogy ebben a témában tele van sületlenségekkel. Bizonyítani nem lehet egyiket sem (ezért nevezik elméletnek őket), azonban az ellenkezőjét sem, mert aki nem hisz egy összeesküvés elméletben, azt az elméletben hívők többsége vagy összeesküvőnek véli, vagy szimplán a “még nem ébredt fel”, “nem látja át az egészet” kategóriába sorolja.
  Véleményem szerint a hírben írtak nem valósak, de mindenki gondolhatja nyugodtan másképpen is. Még az is lehet, hogy neki van igaza. De az is lehet, hogy nekem. 🙂

 3. Egy kicsit azért piszkálja a fantáziámat, hogy a weboldalon mi az a november 22-es dátum. De végignézve ezt a weboldalt kb. akkora baromságnak tartom mint anno a mysteriouscircle.com-ot azt a weboldalt ahol hirdették, hogy az UFO-k kihívtak minket egy focimeccsre :DDD

 4. Az ember nem is gondolná, milyen jól fel lehet futtatni így egy honlapot. Ráteszünk egy jövőbeni dátumot, vagy ami még jobb egy visszaszámlálót, néhány misztikus(nak látszó) jelet és a minden természetfelettiben, összeesküvésben hinni akaró egyből lecsap rá. Aztán az egész mögött csak egy (ügyes) reklám áll, vagy csak szórakozik valaki unalmában. A múltban már számtalan ilyen példa volt, honlapok, melyek visszaszámoltak a világvégéig, a földönkívüliek megérkezéséig, vagy valami apokaliptikus eseményig. Szerintem ez is csak egy újabb ilyen “hír”. Azonban hiába nem történik semmi rendkívüli majd november 22-én, úgyis lesznek újabb és újabb ehhez hasonló honlapok, és úgyis lesznek akik azokat is komolyan veszik újra és újra…

 5. Vagy egyesek fel akarnák hívni az emberek figyelmét valamire,amit kettesek az összeesküvés elméletbe próbálják begyömöszölni.
  Két hír a nanotechnológia felhasználása,a “gyógyászatban”. Nem maiak,2010-es mindkettő. Érdemes odafigyelni,hogy kik biztosítják a kutatások pénzügyi hátterét.
  “NanoBrain” NanoAgy.           http://www.innovations-report.de/html/berichte/medizin_gesundheit/alzheimer_medikamente_huckepack_ins_gehirn_151473.html
  ——-
  http://www.helmholtz-hzi.de/de/aktuelles/news/ansicht/article/complete/helmholtz_zentrum_fuer_infektionsforschung_erhaelt_projektfoerderung_der_bill_und_melinda_gates_stif/
  “Das Neuartige an unserer Methode ist der Weg, über den der Impfstoff in den Körper gelangt. Die Nanopartikel dringen über Haarfollikel in die Haut ein, platzen im Kontakt mit menschlichem Schweiß und setzen die Impfstoffe frei
  “Új módszer,a szőrtüszőn keresztül bejuttatott nanorészecske és az általa szállított vakcina.” E módszer felhasználása a mai életben ,már nem is olyan sci-fibe illő,hogy akár permetezéssel a levegőbe juttatott nanorészecskék a bőrünkön keresztül a szervezetbe behatolva,akár mit is szállítva..De ismerve a Gates-Alapítvány “ember központú” hozzáállását az emberiséghez, nem kétséges talán,hogy mit is fog szállítani(vagy akár 2013-ban már szállít is) az a nanorészecske.
  És mindez hol van a haditechnikákhoz képest.Egyes legfinomabb becslés szerint is min.20-50 évvel van előbbre,miről nekünk az átlag embernek tudomása van.

  Ki kutakodás,a morzsák után,biztos vagyok benne,hogy lehetne találni frissebb hírt is,vagy ,ha nagyon sikeres lett ez a projekt,akkor viszont lehet,hogy semmit.

 6. “Vagy egyesek fel akarnák hívni az emberek figyelmét valamire,amit kettesek az összeesküvés elméletbe próbálják begyömöszölni.”
  Tegyük fel igaz a hír és van valaki, aki tud róla és van olyan rendes az emberiséggel, hogy tájékoztatni szeretné. Tényleg így tenné ezt, csinál egy “titokzatos” honlapot egy kultikus filmből vett idézettel a címében?
  Lehet, hogy engem is megfertőztek ezek a nanorészecskék és a mesterséges intelligencia által felügyelt kvantumszámítógép irányít, és teszi velem, hogy ilyeneket írjak, hogy megpróbáljam eltántorítani a bizonytalanokat, hogy ne derüljön ki ez az egész, és az emberiség ne ébredjen rá.
   
  Belátom, itt már valóban nem működnek az ész érvek. Ahogyan egy istenhívővel sem lehet vitatkozni arról, hogy mi van, ha nem létezik isten, úgy az ilyen elvakult összeesküvés elméletben hívőkkel sem lehet arról vitázni, hogy ez lehet hogy nem igaz.
  Szerintem ez az egész sztori hülyeség, de el tudom képzelni, hogy a nanotechnológiát az emberiség számára nem előnyös célokra is használhatják majd (talán már most is, de semmiképp sem ilyen szinten) azok, akiknek ez a tudás a kezükben van. Sajnos.
  Persze továbbra is mindenki abban hisz, amiben szeretne.

  • “….Ahogyan egy istenhívővel sem lehet vitatkozni arról, hogy mi van, ha nem létezik isten,….”
   Te nem szkeptikus, hanem hitetlen vagy…hogy lehet a nano részecskét az Istennel összevetni….mi köze a kettőnek egymáshoz?

 7. Ez szinte hihetetlen. Te mr.wary,te aztán tényleg nem szkeptikus vagy!
  Miért fáj neked,hogy vannak emberek akik hisznek Istenben? Vagy miért fáj neked,hogy egyáltalán az emberek hisznek bármiben? Miért vagy olyanyira elszállva magadtól,hogy mindenki más,aki mer hinni valamiben az hülye? Miért gondolod,hogy a tudásod 0.01%-val te vagy a legokosabb itt mindenünk felett?  Ha csak egy kicsit is gondolkodnál,és vagy megpróbálnád az itt írt hsz-eket csak a logikus gondolkodást követve átgondolni,hogy egyáltalán mit is írnak azokban a cikkekben.Amiket persze el sem olvastál,és mivel egyik cikk sem nagy durranás magában,de,ha veszed a fáradságot és összevonva,és egy kicsit a sorok között olvasva esetleg még rá is jöhetnél,hogy már a nanotechnológia sokkal magasabb szinten van,mint azt még  a rémálmodban sem gondolnád.  Persze azon a tudás szinten ahol most vagy ez nem is érthető. Így ezt te sosem fogod megérteni.
  A szóhasználat és a mondatszerkesztés persze,hogy ismerős,hisz ilyen kötözködő,a kákán is csomót kereső nőt ritkán találni.
  A kérdés az,hogy miért tűrik ezt az adminok. 

  • Hűha…
    
   “Miért fáj neked,hogy vannak emberek akik hisznek Istenben?”
   Ezt nem tudom honnan vetted, a szövegértéseddel gond lehet, ilyet nem írtam, de gy.k.: nem fáj nekem ha vannak emberek, akik hisznek Istenben.
    
   “Vagy miért fáj neked,hogy egyáltalán az emberek hisznek bármiben?”
   Persze ezt sem írtam. Bármennyire hihetetlen ez sem fáj.
    
   “Miért vagy olyanyira elszállva magadtól,hogy mindenki más,aki mer hinni valamiben az hülye?”
   Jaj, már megint a szövegértési problémák… Nem írtam olyat, hogy aki valamiben hinni mer az hülye, mert nem is gondolom így.
    
   “Miért gondolod,hogy a tudásod 0.01%-val te vagy a legokosabb itt mindenünk felett?”
   Nem gondolom, hogy én vagyok a legokosabb ‘mindenetek felett’ – bármit is jelentsen ez. Én is csak véleményt alkotok, amivel valaki vagy egyetért, vagy nem.
    
   “Persze azon a tudás szinten ahol most vagy ez nem is érthető.”
   Na, megint kezdődnek a sértegetések. Megint jön a ‘ha nincs bizonyítékom, akkor hülye aki kérdez, vagy aki másképp gondolkodik, meg egyébként is csak kötözködik, mi a fenét keres itt’.
    
   “A szóhasználat és a mondatszerkesztés persze,hogy ismerős,hisz ilyen kötözködő,a kákán is csomót kereső nőt ritkán találni.”
   Na ezt már végképp nem értem.
    
   Ezúton szeretnék bocsánatot kérni tőled, amiért szerintem a hírben írt összeesküvés elmélet nem igaz és más a véleményem, mint a tiéd.

 8. Mr. Wary-tól megváltunk végleg, erre itt nincs szükség.

  Továbbá felhívnám a figyelmet a Felhasználási Feltételek 7.3-as pontjára:

  az Üzemeltet? jogosult a Felhasználó hozzáférési jogait felfüggeszteni, megszüntetni, továbbá felhasználói adatait és a Felhasználó által elérhet?vé tett tartalmakat el?zetes értesítés és indokolási kötelezettség nélkül törölni. Ezek az intézkedések a Felhasználóval szemben más néven történ? bejelentkezés vagy más adataival történ? visszaélés esetén is alkalmazhatóak

  • Mostmár ez lesz? Ha valaki nem ért egyet egy elmélettel és ennek hangot is mer adni akkor az törölve lesz az oldalról?? Hol van itt a minden vélemény számít?? Aki nem paranormális oldalról közelíti meg a dolgot hanem pl tudományosan vagy épp tudománytalanúl a józan eszét használva az pusztuljon az oldalról??

 9. Kedves lapee pl.! Itt kérdezem meg. Ha ennyire igényesek vagytok az oldallal kapcsolatban hogy -ami természetes egy ilyen témájú weblapnál..tehát a vélemények ütköztetése,hír, fórum viták,stb és a más véleményen lévők persona non grata kategóriába vannak sorolva és végleg törölve vannak az oldal színéről is. Tehát, megkérdezném azt hogy miért nem lehet egyes topikokba bekukkantani a friss bejegyzést megtekinteni.Írni sem lehet mert nem jelenik meg. azt írja hogy válasz mailben. Érdekes egy téma pl a vicc topikban leírtakról majd mailben kapok választ. Ez már maga vicc. Megjegyzem, írtam már máshová is de a mailem üres maradt. Vagy csak én vagyok béna? Nem tudok tájékozódni pedig ott van feketén fehéren??
  A fenti vitáról meg az a véleményem hogy ebben semmi olyat nem találtam ami maga után vonhatná a “megválást” bárkitől is.Eddig csak a nyilvános személyeskedés vagy a vulgáris kifejezések használata adott ilyesmire okot de vélemény különbségek nem.
   

  • Miért ez a dühös hozzászólás Lutyo? Téged nem érintett az a vita, vagy talán mégis? Bár ezt nem nevezném vitának,hisz a vita az két fél közötti nézet-különbségeiknek az érvekkel való alátámasztása. Abban azért megegyezhetünk,hogy az nem érv,hogy —ha valaki tud valamit azt nem ilyen-módon teszi közzé—meg nekem ez a véleményem—na és a cinikus,magas lóról odavetett szavak sem érvek. Na de ez nem igazán a cikkhez való hozzászólás. A cikk lényege,ami lehet egy figyelem felkeltés,-és valljuk be manapság az extrémebb dolgok jobban vonzzák az érdeklődést-. Vagy van is némi alapja. (ki mit lát a tintapacában) De bizony az elme manipulációs kísérletektől a nanotechnológiáig,egyenes út vezet az ember “—távirányíthatóságáig–” és akár még azt is “megérhetjük”,hogy egy sima x-et sem oda teszel ahova te akarod,hanem ahova “ők” akarják. Azaz ki mire engedi magát predesztinálni.(ebben viszont te választasz) Még az sem biztos,hogy nagyon elrugaszkodtam a szó -gondolat-“vetésben” a valóságtól. Hiszen van valaki aki biztosat tud erről a világról? Talán nem véletlen mondják,hogy a igazsághoz vezető út rögös? Vagy valami ilyesmi.

 10. Túláradó szkepticizmusa átcsapott az oldal minősítésébe. Szívesen várjuk a visszajelzéseket, de nem ilyen formában.

  Egyébként meg aki ide jár az azért jár ide, mert szeretne olvasni hihetetlen, hajmeresztő, meghökkentő híreket, azt pedig nem engedhetjük meg magunknak, hogy korlátozott, realitás talaján megírt híreket publikáljunk.

  Mert bizony vannak és lesznek olyan híreink még, melytől az ember haja kettéáll, aki ezzel kapcsolatban szkeptikus véleményt szeretne formálni, semmi akadálya, de ezt ne úgy tegye, hogy közben a tekintélyünket rombolja úgy, mintha hülyék lennénk a hírszerkesztéshez.

  Márpedig akinek ez a meggyőződése, az indítson saját blogot. 🙂

  Ez történt 2009-ben is ha jól emlékszem. Néhányan megelégelték itt amiket közöltünk, nem tetszett, összefogtak, csináltak egy másik, paranormális jellegű, ám jóval szkeptikusabb oldalt.

  Sőt, akadtak mások is, akik egy darabig itt voltak, de inkább saját blogot csináltak a saját, szintén szkeptikusabb nézeteikkel. Nincs ezzel semmi probléma, ez a jobbik eset 😀

  De van másik véglet is: voltak akinek ez nem volt elég, túl felszínesnek találták az itteni anyagokat, ők még mélyebbre mentek a spiritualitás terén és indítottak maguknak saját oldalt.

  Erre jó példa a Felemelkedés Fórum, ezért hostoljuk őket külön.

  Mi a magunk módján rugaszkodunk el a valóságtól, ahhoz, hogy kissé közelebb kerüljünk az igazsághoz, mert úgy gondoljuk, az oda vezető út nem a realitás talaján van.

  Nem hiába van ott a kérdés az oldal tetején, hogy Te hiszel-e. Ha hinni akarunk az igazságban, hinni kell az oda vezető útban is. Ez a filozófiánk.

 11. Sziasztok!
  Egy kérdés, és talán a cikkle kapcsolatban érdekes lehet.
  Kivel történt esetleg hasonló?
  A párommal kb egy hete vettük észre, hogy a telefonjaink 1 nappal nagyobb dátumot mutatnak, mint kéne. Ezen merengve, -mert ez ugye még nem lenne furcsa- eszembe jutott, hogy az autónk órája is egy nappal többet mutatott, amit egészen pontosan október 30-án állítottam vissza a rosszul mutatott 31-ei dátumról. Még ez sem lenne furcsa, mert lehetsége, hogy valamikor a múltban azt is rosszul állítottuk be. Mondanom sem kell, hogy mindegyik óránál a dátumot és időt külön-külön menetben kell állítani, ezért mondjuk a mostani téli időszámítás állításnál elvileg nem állíthattuk a rossz dátumra. De mondom mi a meghökkentő. A meghökkentő és ami nem passzol a sorba, hogy a vizsgálódásunk közben a párom észre vette, hogy a karórája fél nappal járt előrébb és már a másnapot mutatta. Szóval ha mindenhol rossz dátumot állítottunk is be, a párom óráján ez nehéz lett volna, mert 0-24es funkciónál fél nap plusz az ugye estét jelent, vagy reggelt az épp aktuális időhöz képest. Ezt nem lehet véletlenül rosszul beállítani.
  Ki vett észre hasonlót az utóbbi hetekben?
  Ja, ami furcsa még én ma láttam az ehez a cikkhez kapcsolódó oldalt és az 1 napos elcsúszásunk miatt elég furcsa volt fent olvasni, hogy ott is az épp aktuális dátumhoz képest egy nappal van több, azaz pont holnap lesz az a valami.
  Ezért is írtam ezt most ide.
  Ez nekem olyan mintha egy teszt lenne a nanocucc és a kvantumszámítógép működésére. Persze lehet hogy többet gondolok magunkról, hogy mért pont mi és most, meg pont itt stb. De ha teszt akkor ennek így kell lennie és senkinek sem tűnik fel, hiszen akkora túlzás lenne az egész. Ha meg nem az, akkor meg ekkora véletlenek is lennének???
  Mi a véleményetek?