Home Beszámolók Hajnalban egy nő ébresztette páromat

  Hajnalban egy nő ébresztette páromat

  2

  Sziasztok.

  Egy nagyon furcsa dolgot szeretnék veletek megosztani. Tegnap hajnali 3:47-kor arra keltem, hogy fáj a hasam (13hetes terhes vagyok).
  Gondoltam át fordulok a másik oldalamra, így is tettem. A párom velem szemben aludt nyakig betakarva.

  Furán éreztem magam mintha néznének vagy nem is tudom, egyszer csak egy női hang azt mondta HEY és párom vállát érintette párom felkelt, de csak annyira, hogy hümmögjön álmában és a testével megpróbálta eltólni magától. Leírom, hogy érthetőbb legyen. Olyan volt mint amikor fáradt vagy még aludnál de bejön anya v apa, hogy Hey kelned kell ébredj fel, elkésel! Aztán néztem, hogy hátha látok valamit, de semmit. Alig mertem vissza aludni inkább bekapcsoltam a TV-t és ezen pörgött az agyam nagyon sokáig. Majdnem reggel 5:30volt mire elaludtam. Párom reggel 6kor kelt a munkába.

  Nem meséltem neki, de amint haza jön rákérdezek, hogy emlékszik-e valamire, vagy álmodott-e valamit. Fura, de mióta terhes vagyok elég megmagyarázhatatlan dolgok történnek. Felszoktam kelni hajnalba, arra mintha valaki lenne a szobában és nézne, sőt olyan is volt, hogy arra keltem, hogy valaki megérintette a lábam vagy kitakart. De ennyire “bizarr” dolog még nem történt velem….

  2 COMMENTS

  1. Szia!
   Eléggé durva, hogy mi történt veled de ha velem történt ilyesmi akkor utána néznék, hogy régebben a házban elhunyt e valaki.
   Vagy esetleg a párodat megkérdezhetnéd hogy nála valaki elhunyt e, mert ha igen akkor megnyugodhatsz, hogy csak vigyázni akarna rátok. 🙂

   Amit mondtál, hogy amióta terhes vagy… érzékeled a paranormális tevékenységeket illetve lelkeket/szellemeket. Lehet, hogy ez csak pár hónapra szól. Én szerintem.

  2. Ez így van, mivel ekkor megváltozik az anya + gyereke miatt a rezdgés száma, és olyan dolgokat is érzékel ilyenkor, amit más rezgés szinten nem..

   A Kisgyerekek is ilyenek, érdemes őket figyelni..

   Én magam is magaz rezgés számon élek, így ezeket a dolgokat szintén érzékelem, ez van hogy átok, van hogy adomány..