Home Földönkívüliek Hamarosan lehull a lepel az Antarktisz elveszett civilizációjáról

Hamarosan lehull a lepel az Antarktisz elveszett civilizációjáról

0

Steve Quayle rádiós és fanatikus összeesküvés-elméleteket gyártó író. Sokak őrültnek tartják a fickót, aki szerint hamarosan nagy bejelntés várható az Antarktisz titkaival kapcsolatban. Quayle már eléggé felkavarta az állóvizet mind az UFO-kutatás, a politika, és a tudomány tengerében elképesztő összeesküvés-elméleteivel.

Alighanem a leginkább közismert teóriák mind az ő nevéhez fűződnek, kezdve az árnyék kormányok világhódító terveivel, egészen világuralomra törő reptilánokig? Számos könyve ennek ellenére igen népszerű.

Írt már a titokban zajló globális időjárás módosításról, a régmúltban élt emberszerű óriásokról és apró népekről, az idegenek által létrehozott életről a Földön, a nácik titkos bázisairól az Antraktiszon és sok hasonló igen érdekfeszítő témáról.

A legtöbben bolondnak tartják. Sokan viszont szentül hiszik, hogy ő az, aki végre kimondja az igazságot. A legfrisebb videója szerint közeleg az idő, amikor lehull a lepel az Antarktiszon folyó titkos tevékenységekről, és valaki már felkészült arra, hogy világrengető bejelentést tegyen.

Furcsa építmény az Antarktiszon, amelynek funkciója ismeretlen: 70 ° 46?40.51 ?S 11 ° 49?38.29? E. A videóból megtudhatjuk, hogy olyan ősi technológia rejtőzik a jég alatt, ami sok nagyhatalom érdeklődését felkeltette már. Az oroszok például 6 új nukleáris jégtörő hajót építettek, aligha véletlenül. A néhol több ezer méter vastag sarkvidéki jégpáncél alatt titokzatos ősi civilizáció városai, és számos modern kori rejtett bázis található, amit a nácik kezdtek el kiépíteni. A már feltárt ősi leletek alapján hamarosan elérkezik az Antarktisz rejtélyes és elveszett technológiáinak és civilizációjának nyilvánosságra hozatala.

Persze Quayle legtöbb próféciája sosem igazolódott be, de a fanatikusokat ez nem érdekli. Szerintük az, hogy nem történtek meg az összeesküvés-gyáros állításai, nem jelenti azt, hogy nem is fognak. Továbbra is bizakodva várják a nagy eseményeket?

napiufo.hu