Home Beszámolók Hangos koppanások amit csak 1 szobából lehet hallani

  Hangos koppanások amit csak 1 szobából lehet hallani

  8

  Üdv! Régebben tapasztaltam olyan jelenséget amiről fogalmam sincsen mi lehetett, nagyon szeretném megtudni mi is lehet igazából.

  Hangos szinte már olyan mintha seprűnyéllel csapkodnák a plafont, koppanások, kaparászás nagyon ritkán nyögés féleségek, mindez csak egy szobában hallható nálunk, régebben egy idős hölgy és férje lakott itt a férfi a házban halt meg és mi a feleségétől vettük meg a házat pár napja történt megint egy furcsa jelenség nővérem csinált magáról egy fényképet a tükörben és egy tisztán látható férfi arc látható a csípője mellett sajnos a kép már nincs meg mert amikor meglátta mi van rajta egyből kitörölte ha valaki tudná hogy mi folyik itt az mondja el hogy mi lehet ez mert nagyon érdekelne ha tényleg szellem akkor mik lehetnek ezek alapján a szándékai előre is köszönöm a válaszokat.

  8 COMMENTS

  1. Szia. Olvastam a híredet. Hát öm szerintem szellem volt ,de mindenki máss hogy hívja léleknek példáúl.
   Hát ,figyej szellemek nem tudnak embert ölni csak megilyesztik ennyi a lényege nem jó szellemnek lenni mert annyi erő kell hozzá hogy aggyon egy hangot vagyis így tud csak kommunikálni. Hidd el én már részese voltam ilyennek. Csak nekem beszélt :/ is. Én minden éjszaka hallok sok hangot ,de én már megszoktam nem ijedek meg. Mert tudom hogy ott van valaki aki vigyázz rám. Ezt kell magaddal is elhitetni. Amúgy a lelkek azért maradnak még meg a házban mert még nem teljesítették egy feladatot amit megfogadtak maguknak.Lehet hogy amit mondtál a nővéred fotózkodott *eggyet* a tükörben és az a férfi lehet hogy a régi tulajdonos a nőnek a férje volt . Bármi megtörténhet ebben a világban.

   • És lehet hogy pont az a szobában halt meg a fickó,vagy nagyon szereti azt a szobát.
    Egyszer tedd meg te az első lépést és beszélj vele egy két szót ha nagyon erős vagy és nem fogsz megilyedni .-.

    • Orion igen tudomásom szerint abban a szobában halt meg. amióta megosztottam ezt azóta volt megint egy hasonló kaparászás nyomasztóvá vált az egyész szoba és dörmögés. kapcsolat teremtésre nem állok készen egyedül nem merem megtenni ezt a lépést :S

     • Értelek. Azért a lelke még mindig ott kisért.
      De valakinek mond el és bizonyísd be hogy te mit hallottál valakit vidd be abba a szobába hogy ő is hallja,vidd be egy jó barátodat aki melletted fog állni jóban és rosszban és mond meg neki hogy ez nagyon fontos számodra

  2. Jah és azért a babák nagyon könnyen észre veszik a szellemeket mert olyan az agyuk asszem ,de ez már megváltozik ha 3 éves lesz.
   Pl.: itt van egy őrangyalos vagyis teleportálós emberke ami Kínában történt és nem lett meg vágva a felvétel most mondom ,semmi ilyesztő sincs benne csak meg lehet lepődni:
   http://www.youtube.com/watch?v=hZHUzHbFkJs
    
   Ezért ilyen kamerával lett felszerelve az az utca mert már nagyon sok eset történik ilyen, olyan kamera hogy paranormalos vagyis még azt is észre veszi de az emberek nem sejtik, és csak úgy elsétál és lehet látni rajta hogy milyen a járása biztos hogy nő

  3. Szia. Elég érdekes ez a téma. Szerintem egy médium segíthet. Ő ki tudja deríteni hogy mit is akar, és miért jár oda. De ha rosszat akarna már megtette volna. Szóval 1 médium lenne a legjobb megoldás.

  4. Szerintem nem biztos, hogy jó ötlet a kapcsolatteremtés, bár sosem tudod előre mi fog történni
   U.I Kedves Brigi, nem olyan biztos, hogy megtette volna.  Ezt azok alapján mondom csak amiket, hallottam és nem tudom van-e valóság alapjuk de sok esetben csak párszor jött elő és ritkán az elején, és sokkszor csak sűrüsödtek az estek és csak a kapcsolatteremtés után vagy az után hogy többször is emgpróbálták elküldeni a szellemet vagy akármit a helyről.