Home Beszámolók Háromszög alakú UFO nagyon közelről Kunmadarason

  Háromszög alakú UFO nagyon közelről Kunmadarason

  3

  Az alábbi kép nem az enyém, sajna nem csináltam sem videót, sem képet. Az képen szereplő objektum szinte ugyan úgy néz ki amit én láttam!

  hufff

  Az időpont 2014. 08. 20., 21:00 körűl. Kunmadarasi motoros találkozón voltam, a gyengébbek kedvéért akik nem ismerik a Kunmadarasi motoros találkozót, ezt egy repülőtéren rendezik meg minden évben. Éppen az éjszakai night show volt, mindenkinek a tekintete a pályára irányult, és ekkor én valamiért hátrafordultam, felpillantottam az égre, és egy tárgyat pillantottam meg, arra gondoltam, hogy biztos egy héliumos lufi. Eleinte leszartam, aztán pedig jobban megfigyeltem és láttam, hogy ez háromszögalakú, egyenesen halad forgó mozgással. A háromszög alakú tárgy közepén három vörösen izzó pont volt. A repülő objektum ojannyira közel volt, hogy az alakját tökéletesen meglehetett állapítani, elég közel volt. Ne kérdezzétek tőlem, hogy miért nem kameráztam le, mert annyira lefagytam az UFO láttán, hogy csak bambulva néztem.

  Nagy magas színpadok voltam a pálya felé néztek, tele emberekkel, amikor az UFO a színpad takarásába ért előrenéztem a night showra, le voltam blokkolva, aztán a színpadok mögé mentem, hogy megnézzem az UFO-t, de az UFO addigra már sehol nem volt. Ez az eset után elgondolkodtam, hogx ha ez nem UFO volt akkor mi más lehetett. Lufi biztos nem lehetett mert eszembe jutott, hogy nem is árultak lufit, ezután távirányítós repülőre gondoltam mert nappal láttam egyet, de minek játszanának távírányítós repülővel este a sötétben, meg a játékrepülő nem forog. Repülőgép sem lehetett, mert azon lett volna villogó fényjelzés, és a repülő nem forog. Utána néztem ezeknek aa háromszög alakú UFO-knak, és ezek elvileg ember által készített objektumok. Nagy összeesküvés folyik a hátunk mögött.

  Hát ez lenne az én kis történetem. Én az eset előtt is nagy UFO és paranormális esetek hívője voltam, de ez betette a biztosítékot, hitemet megerősítette.

  Köszönöm annak aki ezt olvassa. Üdv Robi

  3 COMMENTS

  1. Tegnap éjjel (2015.02.08) 23.45 felé kihasználva a havazás utáni kristálytiszta éjszakai eget (Szegeden lakom), távcsővel lestem a csillagokat. Teljesen váratlanul ért, ahogy a 3 fénypötty átsuhant a szemem előtt. 2x olyan gyors volt mint az utasszállító repülők. Valószínűleg egy delta szárnyas valami lehetett. Nem volt hangja. Ami érdekes volt, hogy hirtelen változtatott irányt. Az egész kb. 3 mp perc volt. A repülés iránya északról dél felé tartott, az irányváltás után nyugat felé repült.