Home Spiritualitás Hasznos szelleműző eszközök

Hasznos szelleműző eszközök

0

Hogyan védekezzünk gonosz lelkek ellen? Számos kultúra tart bizonyos anyagokat védő jellegűnek a gonosz szellemek és démonok ellen.

Szentelt víz

Nagyon régi hagyománya van a szentelt víz használatának, amelynek segítségével elűzhetőek a gonosz lelkek. Sokan hisznek a tiszta víz szent természetében, amely segít a megtisztulásban. A szokás az, hogy az ujjról szórva hintik szét a szentelt vizet az ablakokra és az ajtókra.

Kiűzési rituálék

Minden kultúra hisz a gonosz lelkekben, ezáltal mindenhol jelen vannak a kiűzési rituálék is. A legegyszerűbb rituálé, hogy felírod a papírra a problémádat, majd elégeted azt. Legjobb, ha fehér gyertyát használsz az elégetéshez, majd az elégett darabokat egy fehér tálba teszed.

Gyógynövények

A régi időkben nagyobb eseményeknél, mindig gyógynövényekkel díszítették a helyszínt. Vannak olyan növények, amelyek a köztudatba is ivódtak, mint a fokhagyma a vámpírok ellen. Emellett használatos még a szegfűszeg is. Nagyon hasznos lehet egyet tartani a zsebedben is.

Számolás

Elűzhetőek a démonok számolással is. Lehet számoltatni magvakat, babot vagy rizst, a lényeg az, hogy a feladat nehéz legyen. Ekkor a gonosz lélek kénytelen megszámolni a kiömlött anyagot, amely lehetetlen feladat, ezért hamarosan fel fogja adni. Azt mondják, hogyha a kísértetjárta szobába öntünk ilyesmiből, akkor reggelre a szellem eltűnik. Lehet a szemeket átlátszó üvegbe, csőbe is önteni.

A sónak hasonló tisztító hatása van, mint a víznek. Sokan szeretik a sót is megszenteltetni használat előtt. A só vonalat az ablakokhoz és az ajtókhoz szokták rakni, így a gonosz lélek képtelen lesz bejönni a házba. A tengeri sót jobban kedvelik, de az asztali is megteszi a dolgát.

Beszéd

Érdemes kapcsolatot teremteni a szellemmel, hiszen lehetséges, hogy céljai vannak, épp ezért nem akar elmenni a lakásunkból. Ehhez használható a Ouja tábla, amellyel kommunikálhatunk a szellemekkel.

ParanormalHaze | Szaszkó Gabriella fordítása | StockSnap képe a Pixabay -en