Home Cikkek Hatalmas földönkívüli ürhajót észleltek Illinoisban

Hatalmas földönkívüli ürhajót észleltek Illinoisban

0

image-3-6-1024x608Egy illinoisi lakos (Waltonville) arról számolt be, hogy egy hatalmas földönkívüli anyahajó szelte át az eget augusztus 23-án. A MUFON felvette a jegyzőkönyvet 59230-as aktaszámmal.

A szemtanú éppen a barátaival horgászott, amikor felfigyelt az óriási tárgyra amint átrepült az égen, igen nagy magasságban. “Ez a tárgy legalább 1 km hosszú volt, vagy még nagyobb. Nem volt túl fényes és nem is ragyogott olyan erősen.” – meséli a szemtanú, akit a jelenség a hollywoodi sci-fi filmekre emlékeztette. “Sok mindent láttam már az égen, de ehhez foghatót még nem. Olyan volt, mint egy hatalmas űrhajó a Star Wars filmekből.

image-2-6-1024x600

A férfi készített egy illusztrációt a MUFON számára is:

MUFON-Star-Wars

“Készítettem egy nagyon egyszerű képet Painttel, hogy legyen valami alap elképzelés az általam látottakról. Megjegyezném, hogy amit a rajzon látunk, az csak az alja a tárgynak, fogalmam sincs milyen magas lehetett.”

Az objektum észak felé tartott a szemtanútól, majd egyszercsak látóhatáron kívülre esett. Waltonville egy kis falu Jefferson megyében, lakossága 422 fő. Az Illinois MUFON nyomoz az ügyben. Illinois állam az UFO Alert Rating-en 4-es szinten áll, ami magasabb, mint az átlagos országos szint. 2014 júliusában 22 UFO beszámolót jelentettek, amely alapján ez az állam a 12-dik a listán, míg Kalifornia a legelső, a maga 104 jelentésével.

image-3-6-1024x608

Az UFO Alert Rating System 5 szintből áll:

1 – több mint 150 jelentés egy hónapban
2 – több mint 100 jelentés egy hónapban
3 – több mint 25 jelentés egy hónapban
4 – több mint 13 jelentés egy hónapban
5 – kevesebb mint 13 jelentés egy hónapban

paranormal.hu