Home Cikkek Hatalmas lábnyomokat és egy UFO-t ábrázoló sziklavésetet találtak Indiában

Hatalmas lábnyomokat és egy UFO-t ábrázoló sziklavésetet találtak Indiában

578
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

Két pár hatalmas lábnyom, közvetlenül mellettük pedig egy csészealj alakú repülő tárgy látható azon a sziklán, amelyre nemrégiben bukkantak egy pici indiai falucska mellett. A Jharkahnd régióban fekvő Piska Nagri mélyen hívő lakóit teljesen lázba hozta különleges lelet. A geológus szerint az ábrázolás több ezer éves lehet. A lábnyomok 30 cm hosszúak és 12 cm szélesek.

Elsőként az Epoch Times nevű helyi lap számolt be a felfedezésről, amelynek tanulmányozására máris a helyszínre érkezett egy geológus. Nitish Priyadarshi elmondta, a két lábnyom egyenként 30 cm hosszú, 12 cm széles és körülbelül egy cm mélyen süllyed bele a sziklába.
1
Fotó: Nitish Priyadarshi

A falubeliek szerint a lenyomatok valódi lábaktól származhatnak, amelyek fából készült szandált viseltek és minden kétséget kizáróan bizonyítják a Védákban foglaltakat, miszerint annak idején az istenek megvetették lábukat a település közelében. Az indiai mitológia szerint ugyanis, Rama és Lakshmana istenek hosszabb időt töltöttek a környéken, amikor Rama feleségét, Sitát keresték.

Priyadarshi azonban úgy véli, az ábrákat inkább belevéshették a kemény gránittömbbe. ?Valószínűleg a helyeik kézzel véshették bele a lábnyomokat, hogy így állítsanak emléket a látogatóknak? ? mondta a geológus. ?A lábnyomok és a repülő objektum egymás mellett, ugyanazon a sziklán találhatók. Talán azért helyezkednek el így, hogy megörökítsék az utókornak, hogy a két istenség egy repülő tárggyal érkezett oda.?
2

Fotó: Nitish Priyadarshi

A geológus a sziklavésetek állapotából, a szikla anyagából és a környéken uralkodó időjárási viszonyokból azt is meg tudta becsülni, mikor készülhetett az ábrázolás: ?Mindezeket figyelembe véve úgy vélem, a karcolatok több ezer évesek lehetnek.?

?Mi már egy technikailag hihetetlenül fejlett korszakban élünk, ennek ellenére továbbra is hatalmas rejtélyek várnak megoldásra körülöttünk. Ősi helyek, misztikus lények, elsüllyedt világok és kultúrák, szimbólumokkal átitatott tájak, megmagyarázatlan jelenségek és évezredekkel ezelőttről származó hihetetlen leletek előtt állunk tanácstalanul. Hiába a magas szintű technikai háttér, az emberiség történelmének számos kérdésére a felkészült és intenzív kutatómunka ellenére még a mai napig sincs válasz.?

Látogatók