Home Paranormális jelenségek Hátborzongató alak jelent meg egy játszótéren

Hátborzongató alak jelent meg egy játszótéren

0

Egy anya majdnem halálra rémült amikor felfedezte, hogy egy furcsa arc lebeg a lánya mögött egy játszótéren. A mexikói San Nicolas de los Garza városában történt esetről Hernandez Blankhaa számolt be – a kislány édesanyja, aki a csúszdán játszott.

A sötétedés után készült felvételen látható, amint a kislány lecsúszik a csúszdán, hogy csatlakozzon idősebb nővéréhez a annak az alján. Akkor senki sem vett észre semmi furcsát vagy szokatlant.

Amikor azonban Blankhaa otthon átnézte a felvételt, megdöbbenve vette észre, hogy egy különös arc jelent meg a csúszda tetején, éppen akkor, amikor a lánya lecsúszott.

“Nem tudtam, hogy feltöltsem-e, de úgy döntöttem, hogy megosztom” – írta a Facebookon.

“Ez történt a lányommal négy nappal ezelőtt. Több embernek is elmondtam ezt a döbbenetes dolgot, sokaktól megkérdeztem, szerintük mi van a képen. A lányom és az apja is megijedt”.

Így folytatta:

“Nem tudom, miért történt ez, vagy miért történt épp a kislányommal történt… minden alkalommal, amikor megnézem ezt a videót, feláll a hátamon a szőr. Csak meg akartam osztani veletek ezt a paranormális történetet. Valaki kérem, tudna adni magyarázatot erre mert sokkos állapotban vagyok?!”

Bár néhány közösségi média felhasználó felvetette, hogy az alak egy maszkot viselő személy lehetett, ez biztosan nem magyarázza meg, hogy mit keresett ott, és miért nem vette észre senki más.

A videó itt tekinthető meg.

Fotó: Hernandez Blankhaa