Home Cikkek Hátborzongató és ijesztő házilag készült képek a szellemekről

Hátborzongató és ijesztő házilag készült képek a szellemekről

3684
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

2Ha van elég bátorságod, nézd csak végig nagyon parás képsorozatunkat, amiket teljesen hétköznapi emberek készítettek. Nagyon úgy fest, valódi szellemképekkel állunk szemben és nem photoshop koholmányokkal, de mindenkinek szíve joga eldönteni, mennyire tűnnek igazinak. Annyi szent, hogy még a hideg is ki fog rázni a szellemfotóktól!

A képen egy férfi látható a halála előtt néhány órával. A három különös fény, avagy köd olyan, mint három várakozó lélek.

1

Ennek a képnek az a címe: ?Egy pár találkozása a Worstead Templomban Norfolkban 1975-ben. A férj éppen a feleségét fotózta imádkozás közben.

Úgy tűnik nem volt egyedül?

2

Robert An. Ferguson épp beszélgetett Los Angelesben 1968-ban, mikor is a Pszichikus Telemetria c.  új regényét dedikálta. A képen, ha minden igaz, a bátyja látható még, aki meghalt a II. világháborúban?

3

Ezt a képet egy esküvői fotós készítette, aki leakarta tesztelni a felszerelésété még a munka kezdete előtt. Sikerült is lekapnia egy gyereket, aki őt bámulta?

Körbekérdezett erről a farmon és derült ki, hogy gyakran látják ott a kisfiú szellemét.

4

Ez a fotó a 19 században készült. A család, aki ott élt, gyakran számoltak be különös zajokról és szellemek aktvitásáról a lépcsőn. Egyszer le is fotózták a lépcsőt és a félelmeik beigazolódtak?

5

Ő itt Russelék nagymamája, ami egy családi albumból került elő. A háttérben a nagyi férje látható, aki egyébként a kép készültekor már 10 éve halott volt?

6

Ezen a hátborzongató képen olyan, mintha három tengerész ülne a háttérben és figyelnék a sporteseményt. Talán nem is olyan érthetetlen a dolog, tekintve, hogy a kép Hawaii-n készült, a Pearl Harbori-i gimnáziumban?

7

A képet egy hölgy készítette a vakációján, amikor Arlingtonban, Texasban járt. A képen a Hat Zászló elnevezésű vidámpark látható és a ?Texasi Óriás? hullámvasút. No meg a sötét kisgyerek?

8

Az egyetlen dolog, ami tudni vélhető erről a képről, hogy a rajta szereplő pár már meghalt. Akárcsak a háttérben, tisztán kivehető alak is?

9

Ezt egy apuka készítette a nappalijában, ahol a kislánya játszott. Tisztán kivehető egy szellem energia lenyomata is, aki a földön csúszik. Úgy látszik, hogy a kislány látja is. Nem is csoda, ugyanis minden esély meg van rá, hogy az elhunyt anyját látja?

10

 

Női Portál