Home Hírek Hátborzongató jóslat: Végzetes napvihar közelít a Föld felé

Hátborzongató jóslat: Végzetes napvihar közelít a Föld felé

259
0
Megosztás

525022main_faq12-1024x512A kutatók szerint már csak három évünk van, és eléri bolygónkat az a világméretű katasztrófa, amelynek eljövetelét már évtizedekkel ezelőtt megjósolták. Sokszor rettegtünk már a világvégétől és a pusztító természeti katasztrófáktól. A közelgő jégkorszak és a bibliai özönvíz után most újabb riasztó elmélet borzolja a kedélyeket. – írja a ripost.hu.

Pete Riley, a Kaliforniai Kutatóközpont vezetője szerint 2020-ban egy világméretű napvihar éri el a földet, ami rövid idő alatt óriási pusztítást okozhat.

napvihar-2

Nemcsak országok, egész kontinensek maradhatnak internet, telefonszolgáltatás és áram nélkül! “Igaz, a közelgő napvihart már évtizedekkel ezelőtt megjósolták, ám sokáig nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget a riasztó prognózisnak. Most azonban úgy tűnik, hogy nagyobb esély van rá, mint ahogy előzőleg gondoltuk”– magyarázta a Daily Starnak a tapasztalt tudós.

525022main_faq12-1024x512

Egyes jelentések szerint akr 10 évig is eltarthat, amíg egy napvihar sújtotta országban minden visszaáll a régi kerékvágásba, míg mások szerint felesleges pánikkeltés a kutatók riogatása.

napiufo.hu