Home Földönkívüliek Hihetetlen dolgok derültek ki az 51-es Körzetről

Hihetetlen dolgok derültek ki az 51-es Körzetről

0

Eric Taber, aki 13 évig dolgozott a védelmi minisztérium keretében repülőgépgyártásban, feltárta a néhai nagybátyja, Sam Urquhart türténetét, aki az 51-es Körzetben dolgozott vállalkozóként. Sam elmondta neki, hogy az 1980-as években az ottani légierő bázisán egy tojás alakú, fémes UFO-t őriztek. Eric szerint a nevadai légi bázison dolgozó mérnökök azt állították, hogy a CIA felfedezett egy rejtélyes űrhajót a sivatagban, és elvitette azt vizsgálatra. Annak ellenére, hogy megpróbálták kinyitni és behatolni az objektumba,a mérnökök nem jártak sikerrel. Még mintákat is vettek az űrhajóról, de azok sem vezettek semerre.

Az UFO-t végül egy másik bázisra szállították, valószínűleg a New Mexico-i White Sands rakéta bázisra. Eric nagybátyja állítólag színes fényképet is látott ugyanezen objektumról az 51-es körzet egyik biztonságos szekrényében, amit őriztek. Eric májusban tanúskodott a Pentagon UFO-vizsgálati egysége előtt, megosztva nagybátyja történetét.

A történet – igaz vagy sem – hozzátesz valamit ahhoz a feltételezéshez, miszerint űrhajót vagy űrhajókat őriznek az 51-es körzetben. Jelenleg néhány törvényhozó azon dolgozik, hogy felfedjék az ilyen jellegá UFO programokat. Eric elmondása szerint azért lépett a nyilvánosság elé, hogy nyomást gyakoroljon a földönkívüli űrhajók nyilvánosságra hozatalára.

Fotó: MartinStr / Pixabay