Home Kriptozoológia Hihetetlen dolgot látni a videón amit Georgia államban készítettek

Hihetetlen dolgot látni a videón amit Georgia államban készítettek

0

Az Instagramon nemrég egy rövid videó jelent meg egy rejtélyes majomszerű lényről. A felvételt Cryptid University nevű nevű felhasználó töltötte fel a médiamegosztó oldalra és azóta számos hír- és médiaorgánum felkapta.

A videó, amelyet állítólag az amerikai Georgia államban, egy erdőben forgattak, azzal kezdődik, hogy egy sötét alak guggol le néhány fa és lombozat mögé, a kamerától nem messze. Néhány másodperc múlva a lény feláll, és egy magas, kétlábú, majomszerű alakként tűnik fel.

Mint az ilyen jellegű videók esetében oly gyakran, maga a videó meglehetősen homályos, és kevés háttérinformációval rendelkezünk a videó készítésének körülményeivel kapcsolatban. Az is könnyen elképzelhető, hogy az egész egy átverés, és egy jelmez van viselve a videón valaki által.

Seth Breedlove, Bigfoot szakértő szkeptikusan nyilatkozott a videóval kapcsolatban.

“Az alany nagyon nagynak tűnik, de a mozgás elárulja, hogy valami trükkös dologról van szó. Úgy tűnik, hogy lefelé néz a földre. Eközben forog és úgy tűnik, mintha egy öltönyös személy lenne. Neki úgy tűnik, nehézségei vannak valamivel kapcsolatban, ami a talajhoz köthető. Ez arra enged következtetni, hogy ez több mint valószínű, hogy átverés.” – mondta.

Mit gondolsz? Itt megnézheted a felvételt.

Fotó: Instagram / Cryptid University