Home Hírek Hírek 2017 május – Kibertámadások, Macron, brazil válság, transzhumanizmus és UFO-k

Hírek 2017 május – Kibertámadások, Macron, brazil válság, transzhumanizmus és UFO-k

624
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

hírek putyin trump orosz amerika francia német Macron Rothschild merkel menekült ufo irán szíria kína arany bank titkos társaság izrael-2017-új világtudatA rendkívüli politikai, kormányzati, vallásos és társadalmi változások alapvető fontosságúak a látható kormány, az árnyékkormány és a betolakodó földönkívüliek elűzéséhez és hatástalanításához. Ezeken a kulcsfontosságú kérdéseken kívül szó esik még olyan tényezőkről is, amelyeknek a többsége rendkívül kedvezőtlen az emberiség számára.

Olyan eseményekről van szó, amelyek egyre komolyabbá válnak, amelyek természeti és meteorológiai egyensúlytalanságokkal, a társadalmi helyzettel állnak kapcsolatban, amely egyre drámaibb és kritikusabb. Számos országban háborút provokál ki, valamint kríziseket és konfliktusokat mindenfelé.

hírek putyin trump orosz amerika francia német Macron Rothschild merkel menekült ufo irán szíria kína arany bank titkos társaság izrael-2017-új világtudat

Ezenfelül ott vannak még az összeesküvések és a rejtett cselszövések is, valamint az UFO észlelések száma is, amely egyre csak növekszik, ahogyan a különös fényjelenségek is, amelyek egyre kézzelfoghatóbbak, és egyre több helyen tűnnek fel. Összeállítás azokból az érdekes hírekből és dokumentumokból, amelyeket a hivatalos média nem tett közzé, vagy észrevétlenek maradtak, de mégis kulcsfontosságúak ahhoz, hogy megismerjük a valóságot, amelyben élünk.

http

ujvilagtudat.blogspot.hu