Home Spiritualitás Hírességeknek is volt már halálközeli élménye

Hírességeknek is volt már halálközeli élménye

0

Több híresség is számolt már be napjainkban halálközeli élményeikről, melyek új megvilágításba helyezhetik a kérdést. Annak a megtapasztalása, hogy elszakadunk a testünktől egy balesetet vagy komoly szervi elégtelenséget követően, több ember életét örökké megváltoztatta miután felépültek.

1992-ben Elizabeth Taylor színésznő megjelent az Oprah Winfrey Show nevű rendezvényen ahol beszámolt arról, hogyan próbálták az orvosok megmenteni az életét egy operáció során még 1962-ben.

A legélénkebb emléke az volt, amikor elhagyta a testét és látta, hogyan küzdenek az orvosok az életéért. Arra is emlékezett, hogy átkelt egy folyosón, ahol látta harmadik férjét Mike Todd-ot, aki 1958-ban hunyt el.

Vele akart maradni, de férje közölte vele, hogy vissza kell térnie.

Egy másik híres színésznő, Jane Seymour szintén átélt egy halálközeli élményt miután allergiás sokkot kapott egy antibiotikum injekció beadását követően. A színésznő akkor 36 éves volt. Fehér fényt látott, valamint saját magát a szobában amint a nővér mindent elkövetett azért, hogy megmentse, injekciókat adva neki. Ez az élmény rádöbbentette, mennyire törékeny az élet és sokkal jobban elkezdte értékelni ami igazán fontos.

Sharon Stone 2001-ben agyvérzést kapott és szintén beszámolt a fehér fény tapasztalatáról, vala mint arról is, hogy eltávozott emberekkel találkozott. Ezek a személyek egykori barátai voltak, akikkel nagyon jó volt a kapcsolata. Az élmény utazás volt számára. Mindez egy szempillantás alatt történt és már újra a testében volt.

The Epoch Times | skeeze képe a Pixabay -en