Home Spiritualitás Hologram és az ezotéria

Hologram és az ezotéria

0

“Ha egy rózsa hologramját félbevágják és lézerrel világítják meg, a mindkét fél darab a teljes képet tartalmazza, bár kisebb méretben. Ha a darabokat tovább aprítják, minden kis darab az eredeti egész képet tartalmazza. A hagyományos fényképekkel ellentétben a hologram minden szelete az eredeti információ egészét tartalmazza.”

Ha önmagadban vizsgálod önmagad egy pici szeletét és azt megvilágosodott fénnyel világítod meg, ott találod az egész világot kicsiben. Az ezotéria célja, hogy ezt az utat megtaláld.

A hologram feltalálása előtt nem volt lehetőség arra, hogy ezt pár mondatból megérthessük. A modern kor és az informatika azonban lehetővé tette azt, hogy az agyunk gyorsan megérthesse ezt és ezek után már nem is tűnik olyan lehetetlennek az idegenekkel történő gondolatkommunikáció sem, hisz minden az emberi agy felkészültségétől és érzékenységétől függ. Amikor valaki arra hivatkozik, hogy információit meditációban szerezte, lényegében arról beszél, hogy kapcsolatot teremtett az agyával a hologram bizonyos részeivel.

Mivel a mai napig csak a tradicionális vallási és filozófiai anyagokat tekintik sokan hitelesnek, azok kerülnek előnybe, akik képesek a modern kor nyelvén át megérteni ugyanazt. Ha ezt megértetted, körülbelül 4 évet takarítottál meg az életedből, mire a hagyományos úton eljutsz ugyanide, ahova most percek alatt eljutottál. Ettől a világ nem lesz más, mint volt, csak esélyed van a korszellemnek megfelelően látnod.

Élménypark