Home Földönkívüliek Hoppá: ha önnek ilyen a vércsoportja, lehetséges, hogy valójában ufó

Hoppá: ha önnek ilyen a vércsoportja, lehetséges, hogy valójában ufó

1200
0
Megosztás

7_yktkqturbxy8zodnkzwfjodazyjjkmdnmmjgyyja1ythhotuwodzjmi5qcgvnkzuczqjsamldEgyesült Államok – Közelebb járnak hozzánk a földönkívüliek, mint gondolnánk! Egy amerikai kutatás szerint összefüggés lehet az Rh negatív vércsoport és a 35 ezer évvel ezelőtt létező ősi idegenek között. Egyes tanulmányok alapján mindenkinek, aki Rh negatív vérrel rendelkezik, földönkívüli ősei vannak, vagy legalábbis olyanok, akiknek “belenyúltak” a DNS-ébe. A modern tudósok és a hivatalos álláspont szerint persze mindez egy hatalmas marhaság, ám az UFO-hívők úgy vélik, utóbbiak csak azért nem akarják elfogadni az elméletet, mert akkor alapjaiban rendülne meg az evolúcióról alkotott képünk – írja a napiufo.hu.

Egyes elméletek szerint az RH negatív vérrel élők őseinek DNS-ébe belepiszkáltak az UFÓ-k.uozktkqturbxy84zmq0otixnju2nguzzwmxzwzlnge1mza3mwq1odbimc5qcgvnkzuczqjsamld

Az emberek jó részét azonban nem hagyják nyugodni az emberiség mintegy 15%-át, azaz nagyjából 1 milliárd főt érintő kérdések: miért van az Rh negatív vérrel élőknek extra csigolyája? Miért magasabb az intelligencia-hányadosuk és alacsonyabb a testhőmérsékletük? Persze a hivatalos vélemény mellett szól a felvetés, mi szerint ha valóban egy közös őstől származunk, miért nem összeegyeztethető mindenki vére? Egyes elméletek alapján a különös vércsoport nagyjából 35 ezer éve jelent meg, amikor a többezer éves sumér eredetmítoszban és az indiai szent iratokban, a védákban is fellelhető, Földre látogató idegen lények “megpiszkálták” az emberi DNS-t. Néhányan úgy vélik, a a Bibliában is taláhatunk erre való utalásokat.

7_yktkqturbxy8zodnkzwfjodazyjjkmdnmmjgyyja1ythhotuwodzjmi5qcgvnkzuczqjsamld

A teóriák szerint 35 ezer évvel ezelőtt a Földre látogató, az emberek egy részének vérét “megpiszkáló” földönkívüliekől a Bibliában is találhatunk utalásokat.
– Azzal együtt, hogy a földi élet állandóan fejlődik, a felvetést, hogy talán szándékos beavatkozás eredménye, nem szabadna kizárni. Egy statisztikailag erős intelligens szerű ?jel? kimutatása a genetikai kódunkban igazolható következménye lehetne egy ilyen forgatókönyvnek – fogalmaztak kutatók. Robert Sepehr régóta feszegeti a témát könyveiben, amelyek egyikében arról ír, hogy a földön 612 főemlős faj és alfaj ismert ? melyet a Természetvédelmi Világszövetség is elismer ? ám egyiknek sincs RH negatív vércsoportja. Ezen felül arra is rávilágít, hogy minden királyi család RH negatív vércsoporttal rendelkezik, és a földönkívüliek által eltérített emberek nagy részének is ilyen a vére.

blikk.hu