Home Cikkek Humanoid testét találták meg Iránban

Humanoid testét találták meg Iránban

6

X-Ray-fetus-2-Months-300x213Butch Witkowski, a pennsylvaniai UFO Kutató Központ vezetője egy emailt kapott augusztus 11-én egy ismeretlen iráni személytől. A férfi azt állítja, hogy résztvevője volt annak a röntgen és MRI vizsgálatnak, amely a levélben szereplő humanoid lényt elemezte.

Az eset a napokban került napvilágra. Jelentősége akár mérföldkő lehet az UFO kutatásban, amennyiben nem hamisítványról van szó. A levélben szereplő humanoid lény talán sokakban felidézheti az atacamai humanoidot. Talán egyazon faj testi maradványával van dolgunk?


Tisztelt Hölgyem / Uram!

Egy iráni személy vagyok, aki egy furcsa halott lény testét találta. A lény emberszerű és mindössze 7 cm. Nagy szemei vannak, sárga bőre és a feje aránytalanul nagy a testéhez képest.

A test érdekessége, hogy nem fagy meg alacsony hőmérsékleten és nem áraszt büdöset, se nem bomlik magas hőmérsékleten. Az izmai még mindig egyben vannak, fogai a vadállatokéhoz hasonlít.

Még vannak további fotóim, küldhetek amennyiben érdekli.

Várom megtisztelő válaszát.

Üdvözlettel

Hamid G.

Az eset furcsasága, hogy mi vesz rá valakit Iránban arra, hogy éppen egy pennsylvaniai kutatóközpontba küldje az emailt? Ezzel nem azt állítjuk, hogy az eset kamu lenne, csak érdekessé teszi a helyzetet.

A kérdéses lény:

1379518672-IMG_1073 IMG_1085 IMG_1088 IMG_1101-1

Az atacamai humanoid fotói:

Being-Pictures-065 Being-Pictures-011-Crop-1024x427

AH-X-Ray-4-Crop

Riport az iráni testről:

Pennsylvaniai UFO Kutató Központ / paranormal.hu

6 COMMENTS