Home Cikkek Idegen entitás infokommunikációja

Idegen entitás infokommunikációja

814
2
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 3 percig tart

Abból az egyszerű tényből kiindulva, hogy egy végtelen univerzumunk van és annak köze van az ebben a végtelenben való különböző fejlettségű entitások megjelenéséhez, így van valamilyen jellegű azonossági mutató.

Ha vannak ilyen mutatók és véleményem szerint léteznek, akkor az ember további fejlesztési elérésével képes kommunikálni a nála fejlettebb egyedekkel.

Ez a fejlettebb kommunikáció a frekvenciák által leképezett infokommunkációs kapcsolaton keresztül valósulhat meg. Fejlettebb egyedeknél, ha magát a materializálódás szintjét nézzük ez egy olyan kommunikációs lehetőség, ami közhely lehet olyan egyedek között akik energetikai szinten jóval nagyobb százalékban jelennek meg mint az ember. Így kézenfogható az összegző frekvencianyelv, ami az egyedi átmeneteket áthidalhatja véleményem szerint.

book-aliencontact-splsh

Mivel az emberek még evvel a kommunikációval eddig nem éltek, ezért nem tudták felvenni az idegen entitásokkal a megfelelő kommunikációs kapcsolatot.

Mit jelent ez a frekvenciakommunikáció:

Teória: fejlettebb entitás humán részre történő *kimenő átviteli információinak frekvenciaképben történő agyi megjelenése , valamint ezek humán tudati értelmezése röviden:

-az egyén saját SELF -je ép formában megmarad,

-a humán részre kialakított kapcsolati csatorna érzeti formában való megjelenése külső entitás részről kezdeményezett,

-a humán idegrendszer folyamatos tudati elfogadással és ez irányú memória megjelenéssel aktiválja az agykapacitását fejlődésre az új lehetőség kialakításához,

-agyi önfejlesztő készség aktiválásával lépteti tovább a humán idegrendszert a nagyobb informális megterhelés fogadására és a feldolgozási képességének a kialakítására,

-a humán *bejövő (környezetből szerzett) információk feldolgozása több irányban>> megy végbe, az alapértelmezés az agyban történik,

-*kimenő I. lépésben: idegen entitás részről a visszajövő információ első lépcsőfoka a sima felületes intuitív képesség általi megérzéssel történő információmegjelenítés,

-*kimenő II. lépésben intuitív megérzés+képi információ hozzárendelése,

-*kimenő III. lépésben az intuitív megérzés+képi információ átkonvertálódik (fény-, frekvencia-, energia) képre, amit a humán idegrendszer itt már teljes mértékben értelmezni tud,

.a III. lépcső felelős egy olyan kicsiszolódott infokommunikációs formáért, ami egy fejlettebb és összetettebb kommunikációt eredményezhet.

Idegen entitás érzékelni tudja a Földön lévő történéseket és meglévő folyamatokat, illetve azok közvetlen hatásait. Indoklás: mivel kvantummechanikai oldalról érzékelhető a lokális tudatmezők jelenléte, ezért a humán kollektív tudat is feltérképezhető ebben a formában. Jelen helyzetben képes egy földi egyed is átfogóan érzékelni a kollektív tudatot és ugyan ezt megtapasztalva egy idegen entitás kívülről szintén érzékeli ugyanazt.

Tehát nem kell a Földre szondákat küldeni ahhoz, hogy felderítsék a földi viszonyokat és a jelenlegi pszichés állapot tudati kivetüléseit, mert a távolból ez éppen úgy érzékelhető, mintha ideküldtek volna egy ufót felmérni a földi viszonyokat. Valamint az emberiség a sima földi jelenlétével kvantummechanikai úton tudatán kívül is kapcsolatteremtést (a jelenlétére szorítkozva) indikálhat a puszta agyi energetikai megjelenésével. Ezért felesleges mindenféle készülékek általi impulzusokat küldeni az űrbe véleményem szerint.

aliens1

Úgy gondolom a nálunk fejlettebb entitás kizárólag békés szándékkal tud és akar rendelkezni. Az ember az a lény, aki még a nem elégséges idegi fejlődése következtében megoldatlan lehetőségeire kiirtással tud reagálni. Nincs ellensége az emberiségnek csak saját maga. Úgy vélem, hogy ezt egy fejlettebb entitás jól tudja és csupán azért szurkolhat Nekünk, hogy ne pusztítsuk el saját magunkat.

tudatifrekvencia.hupont.hu

2 COMMENTS

  1. “Fejlettebb egyedeknél, ha magát a materializálódás szintjét nézzük ez egy olyan kommunikációs lehetőség, ami közhely lehet olyan egyedek között akik energetikai szinten jóval nagyobb százalékban jelennek meg mint az ember. ”
     
    Idegen entitás érzékelni tudja a Földön lévő történéseket és meglévő folyamatokat, illetve azok közvetlen hatásait. Indoklás: mivel kvantummechanikai oldalról érzékelhető a lokális tudatmezők jelenléte, ezért a humán kollektív tudat is feltérképezhető ebben a formában. Jelen helyzetben képes egy földi egyed is átfogóan érzékelni a kollektív tudatot és ugyan ezt megtapasztalva egy idegen entitás kívülről szintén érzékeli ugyanazt.”
     
    Nem értem.Valaki lefordítaná nem ezoterikus “szakzsargonra”?