Home Cikkek Idegen lények a parlament alagsorában

Idegen lények a parlament alagsorában

524
0
Megosztás

A többször is felkapott beszámolót a Holt család hozta nyilvánosságra édesapjuk kérésére halála után, a történet pedig valamikor az 1930-as évek végére nyúlik vissza. Cordell Hull, Franklin Roosevelt egyik titkára mutatta meg unokatestvérének Hamilton Holtnak az idegen lényeket a kapitólium épületében. Még a második világháború idején édesapámnak érdekes dolgot mutatott az unokatestvére, kezdte a beszámolóját Turner Hamilton Holt tisztelendő egyik lánya, Lucile Andrew.

cordell-hull-1

Cordell Hull államtitkár

Holt aznap a fővárosban tartózkodott, mikor Cordell Hull levitte őt a kapitólium egyik alagsori helyiségébe ahol megdöbbentő látvány fogadta. Négy idegen lényt látott üvegbúrába zárva formaldehidben. Mellettük egy sérült korong alakú járművel.

Capitol_Building_Full_View

Édesapjuk azt akarta, hogy lányaik hozzák nyilvánosságra az esetet Cordell és az ő halála után. Úgy érezte, erről mindenkinek tudnia kell. Cordell félt nyilatkozni erről, mert nem akart pánikot kelteni abban az időben.Holt soha nem említette hogy honnan is származhatnak. Elmondása szerint kevesebb mint négy méter magasak és szürkés színük volt. A jármű pedig úgy nézett ki, mintha szétszedték volna darabokra, aminek a színét fémesnek, ezüsthöz hasonlónak írta le.

A történet nem egyszer megjelent az amerikai újságokban, régen és most is, de senki sem fordított rá kellő odafigyelést. Mi van akkor, ha ebben az épületében a mai napig rejtegetik és titkolják a különböző bizonyítékokat az idegen élet létezésére?!

paranormal.hu