Home Cikkek Idegen lényt talált a KGB az egyiptomi piramisoknál 1945-ben?

Idegen lényt talált a KGB az egyiptomi piramisoknál 1945-ben?

8

Mummia_Osiride2Előkerült egy videó felvétel, amely az ISIS részét képezi az egykori KGB aktákon belül. A titkos felfedezés pedig egy Egyiptomban a Gizai piramisok feltárásakor 1945-ben a sír egy idegen ?múmiát? rejtett, amely egy földönkívüli lény volt. Az idegen egy szürkéhez hasonlított és két méter hosszúságú volt.

Az ISIS projekt részét képezte egy titkos szovjet dossziénak, amely azt feltételezte, hogy Egyiptomot földönkívüliek alapították Kr.e 10500 körül. Az egyiptomi mitológiában Osiris volt az első fáraó, aki meghalt, majd felesége, Isis által feltámadt a halálból. Ebből azt a következtetést vonták le, hogy Osiris nem egy földi személy volt, hanem idegen, aki az emberiséget belevezette a civilizációba.

Halála után mumifikálták és titkos helyen temették el. Aztán a KGB emberei felfedezték és innen kapta az ISIS ?projekt a nevét. Amikor a szovjetek kinyitották a sírt, sokan meghaltak, de nem tudták kideríteni, hogy mitől. A kevés megmaradt ember viszont nemcsak a testet tudta megvizsgálni, de technológiai berendezéseket is találtak a helyszínen, amelyek nem a Földről származtak. Emiatt a projekten dolgozó néhány ember egy külön csoportot hozott létre, amely szektaként kultikus módon istent földönkívüliként tisztelte, aki majd segít nekik átvenni az uralmat az emberiség fölött.

9990-isis-4

9990-isis-2

Mummia_Osiride2

A_la_mummia_del_visit_

A KGB a kutatást folytatta az 1950-es és 60-as években is, az ISIS ?projekt vezetője pedig maga Nyikita Hruscsov lett. A kutatás eredményeinek leírásában pedig szerepelt egy egyiptomi szarkofág felfedezése, amely egy humanoid múmiát tartalmazott, aki Kr.e 10500-ban érkezett Egyiptomba. A furcsa eseményről egy egyiptomi lapban Rose El- Yussuf is írt, a Nagy Gizai Piramis cím alatt.

Az 1988-ban megjelent cikk szerint egy francia egyiptológus, Louis Caparat fedezte fel a titkos szobához vezető ajtót a Kheopszi Nagy Piramisban (a fáraó igazi neve Khufu volt). A helyiségben pedig egy óriási dobozt talált, amelyben egy földönkívüli humanoid volt. A lény első látásra nem tűnt halottnak. Caparat pedig egy papiruszt is talált, amelyen azt olvasta, hogy az idegen és Khufu fáraó megegyeztek, hogy a földönkívüli lény egy nap visszatér a Földre a fajtársaival együtt. Emellett a humanoid azt is kérte a fáraótól, hogy építsen egy nagy piramis formájú emléket, amelyben elhelyezik a szarkofágot.

Caparat ezek után felvette a kapcsolatot egy spanyol kollégájával, a biológus Francisco de Bragával. Arra kérte, hogy jöjjön Egyiptomba vér- szövet- és sejtvizsgálat miatt, hogy a DNS alapján kiderüljön, hogy földönkívüli-e a lény. Ám amint Braga megjelent Kairóban, a hatóságok letartóztatták, majd gépre téve visszaküldték Spanyolországba. Végül az egyiptomi cikk szerint az állítólagos földönkívüli testét az egyiptomi katonai hírszerzés őrizte egy titkos laboratóriumban. A KGB pedig állítólag egy másik szobát talált, a tudás helyét, amely az emberiség kihalásához is vezethet. Ezért úgy döntöttek, hogy zárva tartják, és felhagynak a projekttel. A szobát zárva tartották és az ásatás nyomait eltüntették.

Az emberek, pedig akik részt vettek a projektben, mind megőrültek vagy meghaltak. A KGB nem engedte kiszivárogtatni a történteket, ez továbbra is rejtve maradt.

8 COMMENTS

 1. Sziasztok én nem szeretnék okoskodni, de elvileg ez a felvétel 1945.-ben készült. A felvételen látható katonák egyenruhái nem stimmelnek sem a tiszteké sem a közlegényeké de ami a legfeltűnőbb az AK-47 behajtható váltámasszal. Az AK- 47 első szériájának sorozat gyártását 49-ben kezdték el és  fatussal rendelkeztek csak 60-s években kezdték el a kihajtható váltámasszal felszerelt változatok gyártását. Mivel a felvételen AK47 van az egyik katonánál a kérdéses behajtható tussal ezért a felvételnek minimum az 50 évek végén kellett készülni.

 2. Kamu.
  A személyautókat amik láthatóak, a ’70-es években kezdték el gyártani. Előtte még a magas, bumfordi design volt, mivel a ’60-as évek vége felé fejlesztették ki a kisebb helyet foglaló motorhűtési rendszert, amit ma is használunk.

 3. Továbbá a szovjet/orosz csapatok soha nem voltak észak-Afrikában a II.Világháború idején. De még Olaszországban sem. Egyetlen célpontjuk volt, márpedig az Berlin, és csak abba az irányba vonultak.

 4. Egyiptomban gránitot és alabástromot használtak az építkezésekhez. A felvételen viszont agyagos/vakolt falak láthatóak. 0:55-nél a falba karcolt ábra is jól szemlélteti: friss, nedves és puha agyagba/vakolatba lett belerajzolva. Továbbá nincsenek a kőtömbökre jellemző illesztési szegélyek.

 5. Egyértelmű csalás 🙂
  01:47-nél meg kell nézni a fényképező gépet. Nézd meg a méretét, és hogy elektromos vakuval van ellátva. A ’70-es évekig a vakuk egyszer használatos izzóval működtek, amiket minden egyes kép készítése után cserélni kellett. A ’70-es években jelentek meg a tartós, ún. örökvakuk.
  Feleslegesnek tartom a felvétel további nézegetését, hemzseg az ordító hibáktól.

 6. A  cikk igencsak nagyvonalúan kezeli a video forrását – honnan, mikor, milyen módon  ” került elő ”  !
  A KGB   1945-ben  azt sem tudta,hol  van a gizai fennsík  !  Egyiptom angol vadászterület  volt !  Abban az időben a KGB  legnagyobb gondja  az atomtitok megszerzése volt   ! Akkor  Egyiptomban  az  angolok tudta nélkül  levegőt sem  vehettek, pénzük meg  egyáltalán nem volt. Ráadásul  Egyiptomban  egy fia  szovjet  katona  sem tartózkodott  !!!!!
  Az biztos,hogy  a  Nagy Piramisban – egyezmény ellenére – folynak titkos  kutatások  !    Ez  nagy valószínűleg  a velejéig korrupt  Zavi  Havas  megvásárlásával  történik  !   Ezekről még semmi sem szivárgott ki.