Home Cikkek Idegen templom rejtőzik a Marson?

Idegen templom rejtőzik a Marson?

2435
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

Kik, vagy mik hozhatták egykoron létre, és milyen vallás céljából?

A mars mindig is tele volt különféle bizarr természetellenes formákkal, melyek egy egykoron a vörös bolygón élt idegen civilizáció nyomait sejtetik.

Hogy mi lette ezzel a civilizációval, az már a múlt ködébe vész, és az emberiség aligha fogja tudni a közeljövőben feltárni az okokat.

Ellenben rengeteg egyértelmű jel felett siklik le a NASA sokak szerint szándékosan.

Hatalmas piramisok, marsi városok romjai hevernek a Marson. Ezt mindenki tudja, aki komolyabban beleásta már magát a Mars kutatásába, legalábbis ezt állítják az ufó szakértők.

A szkeptikusok is elismerik azt, hogy vannak furcsa alakú tárgyak a Marson, de ezek különleges geológiai képződmények.

Azonban mint tudjuk, a természet és a geológia nem igazán dolgozik derékszögekkel.

Az alábbi képet nem máshol készítették, mint a Marson. megdöbbentő, de a felvételen látható hatalmas szikla a környezettől jól eltagolt, mintha valamiféle hatalmas épület, vagy templom lenne.

1

Sokan ez utóbbira tippelnek?

A szkeptikusok szerint ez az egész képződmény lehetne akár egy természetes szikla is, de ha jobban kinagyítjuk a szóban forgó műholdas képet, akkor alaposan megdöbbenünk, ugyanis egy derékszögű, hatalmas – a becslések szerint akár 10-30 méter széles bejárat tárul a szemünk elé.

Nagyon jól kivehetőek a derékszögek, tehát biztosan nem egy természetes formációról van szó.

Noha a NASA szakemberei szerint ez csak az árnyék furcsa rávetülése a sziklára, az elemező szakemberek szerint valóban egy lyuk látható a képen, a felvétel pixeleinek átvizsgálását követően legalábbis erre jutottak.

2

A bejárattól nem messze három, hasonlósan sötét lyukat is látni, melyek szintén bejáratok lehetnek földalatti üregekbe – állítják az ufó kutatók.

A hatalmas és egybefüggő szikla szokatlanul sima és egyenes felszíne – a tetején – szintén figyelemre méltó, és az is különös, hogy nincs hozzá hasonló a környezetében.

A NASA mindig is tagadta az efféle dolgokat, és a legkisebb árnyéka sem vetülhetett a Marsra annak, hogy egykoron élhetett itt egy idegen faj. De akkor ezt a templomot kinek emelték, és miért?

3

A templom elméletet egyébként az támasztja alá az ufó hívőknél, hogy a sziklakomplexum elég nagy hogy több száz ember – vagy lény – befogadására legyen alkalmas, és a környezetében nincsen semmi, hogy a környéken gyülekezni lehessen.

Mások úgy gondolják, hogy a templom csak egy lehetőség, de valójában bármi lehet: a lénye az, hogy mesterséges.

Hogy ténylegesen nem a természet alkotta, az szinte biztos. Már csak az a kérdés, hogy vajon léteznek-e egyéb ésszerű magyarázatok az anomália létére..

Avilagtitkai