Home A múlt rejtélyei Idegenek ösi koponyái

Idegenek ösi koponyái

374
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 7 percig tart

Egyre több olyan ősi koponyát találnak a kutatók, melyek nem emberiek. De akkor vajon mégis kitől, illetve kiktől származnak? Sokasodnak a bizonyítékok, hogy egy idegen faj létezett a Földön.

Készen állsz szembenézni azokkal a bizonyítékokkal, melyek közvetlenül ellentmondanak a “világtörténelem” azon változatával, melyet az iskolában tanítottak? Az elmúlt években több száz rendkívül bizarr koponyát fedeztek fel egész bolygónkon. A közülük néhányon elvégzett tudományos tesztek meggyőzően bizonyítják, hogy ezek az ősi, megnyúlt koponyák nem emberiek. Sokan nem fogják tudni elfogadni, amit hamarosan látnak, mert túl radikális a számukra. Az igazság viszont az, hogy az ősi szövegek több ezer évre visszamenőleg beszélnek ezekről a “hibrid lényekről”. Van néhány ősi indián hagyomány, melyek azt állítják, hogy ezek a lények Észak-Amerikában voltak, még az indiánok előtt. Sőt egy ősi indián hagyomány indián törzsek, és vörös hajú kannibál óriások közötti háborúról szól. A Biblia úgy hivatkozik ezekre a hibridekre, mint a “Nefilim”, és ahogy telik az idő, a bizonyítékok egyre csak gyűlnek, és nagyon is valóságosak.

koponya2

Peruban, különösen a Paracas-félszigeten a kutatók már találtak néhány nagyon nagy, megnyúlt koponyát, melyek rendkívül régiek. Facebook oldalán Brien Foerster közzétett egy fotót az egyik ilyen ősi koponyáról, melyen még mindig megvan a vörös haj…Egy másik vörös hajú példányt csak nemrég fedeztek fel. De ez a koponya egy fiatal gyereké volt. A róla készült kép szintén Brien Foerster Facebook oldalán látható

Ezek a megnyúlt koponyák, sokkal nagyobbak egy normál emberi koponyánál. Szándékos koponya deformálással meg lehet változtatni a koponya alakját, de nem lehet megnöveli a koponya térfogatát.

Ezen túlmenően ezeknek a koponyáknak van jó néhány más fontos fzikai jellemzője, melyek nagymértékben megkülönböztetik őket egy normális emberi koponyától. Brien Foerster bemutatja ezen különbségek közül a legfontosabbakat a következő öt perces videóban. Az Examiner-nek adott friss interjúban Foerster elmondta, hogy kutatása során arra a következtetésre jutott, hogy ezek a lények vagy “egy másik faj”, vagy “az emberi és idegen DNS keveréke”.

Examiner: A legújabb videóban, az “Idegen hibrid emberi csecsemőt találtak Peruban” címmel ön megmutatja egy csecsemő megnyúlt koponyájának a maradványait, valamint egy magzatot hosszúkás koponyával. Van valamiféle elmélete, hogy miért fejlődhetett ki ezeknek a csecsemőknek a természetesen torz koponyája?

Foerster: Ezek a példányok teljesen természetes alakúak, és óriási koponyüregi térfogattal rendelkeznek. Ezek vagy egy tőlünk különböző faj, vagy az ember és egy idegen faj DNS-ének keverékéből létrejött faj. Az egyik koponya vörös hajmintáját elküldték egy laborba elemezni. Amit felfedeztek, az teljesen észbontó. Hogy mit találtak a laborban, azt L.A. Marzulli kutató mondja el a következő videóban.

Más kutatócsoportok hasonló következtetésekre jutottak az ősi megnyúlt koponyákkal kapcsolatosan. Az alábbiakban egy részlet olvasható a Daily Mail 2011-es cikkéből

koponya3

“A Peruban talált megnyúlt koponya végre bizonyíthatja az idegenek létezését.”
“A furcsa alakú fej – majdnem akkora, mint az 50 cm-es teste – zavarba ejtette az antropológusokat.”
“Ez volt az egyik abból a két csoport maradványból, melyet Andahuaylillas városban találtak, Quispicanchi déli tartományában.”

Amikor antropológusok nemzetközi csoportja tanulmányozta a talált koponyát, egyetértettek abban, hogy az “nem emberi lény” volt.

Davila Riquelme elmondta, hogy három antropológus is ugyanazt mondta, akik Spanyolországból és Oroszországból érkeztek a múzeumba a múlt héten, hogy megvizsgálják a leleteket, és megállapodtak abban, hogy az “nem emberi lény” volt, és további vizsgálatokra van szükség.
Hozzátette: “Bár a vizsgálat csupán felszínes volt, ennek ellenére nyilvánvaló, hogy a jellemzői egyetlen etnikai csoport jellemzőinek sem felelnek meg a világon.”
Egy másik ősi koponya, mely miatt sok vita volt az elmúlt években, az úgynevezett “Csillaggyermek koponya”. A következő fotón a “Csillaggyermek koponya” látható.

Természetesn a fizikai különbségek igen nagyok. A Csillaggyermek projektet még tovább szándékozták vinni. Kiterjedt DNS vizsgálatot akartak elvégezni a koponyán, hogy meghatározzák, milyen közel áll valójában az emberhez ez a lény. “A Csillaggyermek projektben 13 éve tudjuk, hogy a Csillaggyermek koponya egy olyan lényé volt, mely nem volt teljesen emberi, ha egyáltalán emberi volt. Először is semmiben sem hasonlít egy normális emberi koponyához! Sajnos a döbbenetes eltérés a fizikai pontok összehasonlításában sosem nyűgözte le a hagyományos tudósokat, mert megtehették, és meg is tették, hogy simán azzal magyarázták mindezt, hogy a természet bármit megtehet! De ez sohasem volt igaz.”

koponya1

“A természet valóban szigorú szabályok szerint működik, az egyes fajok egyedi genetikai kódja által felvázolt meghatározott korlátok között. Nincsenek szilárdabb törvények, mint a genetika törvényei. Ötven szemtanú is mondhatja, hogy egy személy bűncselekményt követett el, de ha a DNS mást mutat, a tanúkat figyelmen kívül hagyják. A DNS dominál a bíróságokon, mert ez a biológia matematikája. Azt mondja, amit mond, újra és újra, következetesen.”

Amikor visszaérkeztek a DNS teszt eredményei, abszolút sokkolóak voltak. Az alábbiakban egy rövid részlet olvasható a jelentésből.

“A Csillaggyermek DNS vizsgálata szempontjából legfontosabb, hogy a genetikusaink helyreállítottak négy meglehetősen nagy töredéket, amelyek együtt összesen 1583 bázispár, vagy a teljes emberi 16569 bázispár 9,55 %-a. Ez csak egy részleges eredmény, ugyanakkor jelzi a teljes genom DNS elemzésének várható végeredményét.”

“Ezen 1583 bázispáron belül a Csillaggyermek mindösszesen 93 változatot hordoz, amely különbözik a rendkívül erősen konzervált emberi DNS genomtól. Ez a 93 csak 9,5%-a a genomnak! Ez már közel van a maximum 120 variációhoz az emberi DNS-ben. Ha elvégzünk egy egyszerű, de igen megbízható matematikai extrapolációt, akkor a 9,5% kibővül 100%-ra (10,5-szeresére), és akkor azt találjuk, hogy a 93 meghatározott variáció 977 variációvá extrapolálódik!”

Az alábbi videó Lloyd Pye segítségével tárgyalja a Csillaggyermek koponya vizsgálati eredményeit:

A bizonyítékok tovább sorakoznak, hogy ezek az “emberek” mások, mint azok, akik egykor uralták a Földet. A Biblia “Nefilim” néven említi őket, más ősi szövegekben eltérő neveik voltak. A Paiute indiánok azt állítják, hogy egyszer háborút vívtak ellenük, az emberevő óriás faj ellen Nevadában. Tény, hogy az egyik ilyen óriás tenyérlenyomata még mindig megtalálható egy közeli barlangban.

Ugyanakkor sok ember van, aki még fontolóra venni sem hajlandó mindezt. Mivel nem illik az “elfogadott történelmi szemléletbe”, ahogy azt mindig is tanították, ők el fogják utasítani az egészet anélkül, hogy értékelnék a bizonyítékokat.

Ujvilágtudat