Home Cikkek Idősebb George Bush az UFO-król: “Az amerikaiak nem tudnák kezelni az igazságot”

Idősebb George Bush az UFO-król: “Az amerikaiak nem tudnák kezelni az igazságot”

0
DALLAS, TX - JULY 10: Former President George W. Bush speaks during Naturalization Ceremony at the George W. Bush Presidential Center on July 10, 2013 in Dallas, Texas. (Photo by Cooper Neill/WireImage)

DALLAS, TX - JULY 10:  Former President George W. Bush speaks during Naturalization Ceremony at the George W. Bush Presidential Center on July 10, 2013 in Dallas, Texas.  (Photo by Cooper Neill/WireImage)Jeb Bush legutóbbi adománygyűjtő programja során Orlandoban apja, idősebb George Bush nyugtalanul hagyta ott a nagy tömeget, miután válaszolt egy UFO-król szóló kérdésre.

Egy aktivista/újságíró megkérdezte, hogy mikor fogja elmondani az amerikai kormány az igazságot az UFO-król, de a George Bush által adott válasz teljesen váratlanul érte a közönséget és a riportereket is.

Azt válaszolta: “Az amerikaiak nem tudnák kezelni az igazságot,” majd a kérdezésnek röviddel ezután véget vetettek az esemény szervezői.

Hogy fiát, Jeb Busht segítse az elnökválasztási kampány küzdelmeiben, idősebb George Bush is kampányol fia elnökjelöltsége érdekében abban a reményben, hogy a Bush család újra elfoglalhassa az Ovális irodát, de egyes szakértők úgy vélik, hogy ez a fajta incidens nem nagyon használt a versenyben.

Az adománygyűjtés során a tömegben a riporter által feltett furcsa kérdésnél csak a korábbi elnök és CIA igazgató válasza volt meghökkentőbb.

Furcsa módon nem ez volt az első alkalom, hogy idősebb George Bush ellentmondásos véleményt fogalmazott meg UFO témában, és egy hasonló eset történt 1988. március 7-én, egy elnöki nagygyűlésre való utazása közben Rogersben, Arkansasban.

Akkor mint leenedő elnöktől azt kérdezték, ha elnök lenne, akkor elmondaná-e az amerikaiaknak az igazságot az UFO-k létezéséről, melyre Bush azt válaszolta: “Nagyon óvatos vagyok a közéletben a titkosított információk kezelésével kapcsolatban,” – mondta egy riporternek.

Az Arkansas Globe akkori újságírója James Adder szintén kíváncsi volt az elnök ismereteire az UFO jelenségekkel kapcsolatosan, amire Bush azt válaszolta: “Tudok egyet s mást. Meglehetősen sokat tudok,” – mielőtt véget ért a vele készített interjú.

Idősebb George Bush törékeny egészségi állapotában talán neurológiai rendellenességektől szenved, például Alzheimertől, ami megmagyarázhatja furcsa megjegyzéseit, vélik egyes szakértők.

“Tiszteletre méltó 91 éves korban ez teljesen normális, ha valaki kognitív funkcióit kezdi elveszteni. Tiszta tünetei a kifejezésbeli nehézségek, hogy az adott személy következetesen fejezze ki magát, a memóriazavar, és a demencia. Valószínűleg ez lehet kínos megjegyzéseinek kiváltó oka,” – magyarázza John O’briar neurológus.

Jeb Bush kampányszóvivője elmondta újságíróknak, hogy idősebb George Bush megjegyzései semmilyen módon “nem tükrözik Jeb Bush elnökjelölt véleményét,” és Jeb Bush támogatóinak “joguk van a saját véleményükhöz a különböző témákban.”

Új Világtudat