Home Földönkívüliek A badfordi UFO észlelések

A badfordi UFO észlelések

0

2020 januárjában az Angliában található Badford városában a rendőrség három UFO észlelésről adott ki információt, melyek során a város felett lebegő tárgyakat figyeltek meg. Az információkat azután bocsátották rendelkezésre, hogy a Telegraph and Argus nevű újság az Információ Szabadságára vonatkozó Törvényre (Freedom of Information Act)hivatkozva kérvényt nyújtott be, hogy milyen UFO észlelések történtek az elmúlt öt évben.

Az első eset 2015 augusztusában történt, amikor egy telefonáló, húszas éveiben járó szemtanú téglalap alakú tárgyat észlelt három piros és három kék villogó fénnyel.

A második észlelés 2017 augusztusában történt, ahol a tárgyat háromszög alakúnak írták le piros, kék és fehér fényekkel. Egy ideig lebegett, majd lassan elrepült.

A harmadik és talán a legérdekesebb jelentés 2018 áprilisából származik, amikor egy fehér gömböt figyeltek meg az égen, amely egy nő háza felett lebegett.

A betelefonáló felébredt a tárgy jelenléte miatt. A megfigyelése szerint az UFO először fehér gömbként lebegett, majd átváltott kékeslilává. A hangja viszont helikopterre emlékeztetett; a ház felett lebegett egy darabig és körülötte nem volt semmi más.

Egy másik beszámolót maga az újság kapott meg, mégpedig 2019 november végén. Juran Harrison egy fényes, piros tárgyat figyelt meg az égen a város felett, amely csak rövid ideig volt látható. Erről a férfi videót is készített. Piros fénnyel rendelkezett, majd elkezdett oldalra lebegni, aztán lefelé és eltűnt, egy kisebb csíkot hagyva maga után.

Telegraph and Argus | paranormal.hu