Home Hírek Ismeretlen fényes jelenség Kína utcáin

Ismeretlen fényes jelenség Kína utcáin

749
4
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

china anomaly

Egy térfigyelő kamera rögzítette egy kínai utcán azt az esetet, amitől tényleg eláll az ember szava. 2016. március 18-án este minden a megszokott rendben zajlott a város főútján egy kereszteződésben. Az autósok és a motorosok türelmesen várták, hogy zöldre váltson a közlekedési lámpa, és közben unottan bámészkodtak.

Aztán egyszer csak erős fénnyel, valami kivágódott a lámpánál álló sor mögül, és fénycsíkot húzva maga után elszáguldott balra. (A videón 1 perc 56 másodperckor látható a különös jelenség.)

Az emberek nem hittek a szemüknek. Hadonászva mutogatták egymásnak, hogy mit láttak, értetlenkedve meredtek a furcsa jelenség után. Hiába lassítottuk le a videót, mi sem tudtunk rájönni, mi volt az. Viszont az látszik, hogy valami, vagy valaki hihetetlen sebességgel száguld át az utcán. Hogy nem véletlen természeti jelenségről van szó, az támasztja alá, hogy szép ívben, pontosan az úton, semmit sem érintve kanyarodott el balra. Hogy ismét titokzatos teleportáló, kínai szuperhős bukkant-e fel, vagy valamilyen idegen lény közlekedett a városban, sosem fogjuk megtudni. Persze kérdéses, valódi felvételről van-e szó, vagy inkább egy ügyes trükkről.

4 COMMENTS

  1. Nem figyelitek a lényeget, mert a videón szerepel a második epizód, amikor a motos visszatér. Ahogy írva van 1:56 kor fény nyaláb keletkezik, majd 2:02-kor a videó jobb felső sarkában a jobbra haladó sávban az álló autó mellett megjenik a semmiből egy hétköznapi motor. Elősszőr halványan, majd erősebben. Nincs kezdeti haladás róla, egyszerűen tovább halad. A videóban a 2:02 előtt ezen a ponton elhalad egy motors és egy autó. A közvetlen utána lévő motors már a semmiből tűnik elő, de ha lassan megnézed, akkor majd látod, hogy nem is akárhogyan!

        • 1:40 től pedig az álló motoros melletti autó motorháztetőjével egy vonalban az aszfalton sínszerű karmolásnyomok keletkeznek, melyek egyre erősödnek, majd eltűnnek. Itt egy komoly időtorzulás is és tértorzulás is történik. pontosabban az események szét szórodnak a videón, pedig ez egy eseményhez tartozik. Már 3 ilyen is található. Mindegy ,jó móka volt elemezgetni:)